According to Germany’s Pirate Smile Promotions, THE ANSWER have been confirmed as support for AC/DC’s complete stadium tour of Europe. Dates are as follows, all dates are sold out.
Καλά αν δεν παίξουν Ιταλία (τι διάολο;) τότε βλέπω sold out εδώ από τα Ιταλάκια.
Υπογράφω για ξύλο και moshpit.Αλλά μάλλον θα ψάξουμε καμιά παρέα Ιταλών από μπροστά για να τους "Ευχαριστήσουμε " για την φιλοξενία στο dutchforum στο Μιλάνο
Τώρα τους Answer δεν τους ξέρω τι να σε πω.Στο τελευταίο tour πάντως τους είχα δει με support τους…Πως τους λέγαν μωρέ…Τους Give it to me baby aha aha.
Ναι και εγώ για Ρώμη έχω πει αλλά πολύ το αργούν.
Α ναι.Για τα mosh κλπ. Καλά καλάααα
Οι τύποι τολμήσαν και κάνανε το λάθος να έρθουν Ελλάδα που είμαστε ψυχοπαθείς (στα live). Καμερούλα θα έχω, videakia θα δείξω
Εγώ ρε γαμώτο θέλω να παίξουνε τα Stiff Upper Lip και Hard as a rock. Ελπίζω το setlist να μεγαλώσει στα στάδια και να συμπεριλάβουν αυτά τα 2 κομμάτια.Και φυσικά να μην το παρακάνουν με τα καινούργια τραγούδια. Πρώτη φορά ερχονται και ουσιαστικά όλοι θα γούσταραν να ακούσουν πιο παλιό υλικό.
Τα 2 κομμάτια που αναφέρεις έχεις ελπίδες να τα ακούσεις γιατί είναι σίγουρο ότι τα συμπεριέλαβαν στα rehearsals του Οκτώμβρη μαζί με το Bad Boy Boogie