Ρε χαλαρώστε. Το Μάιο γίνεται η συναυλία! Το Αγγλικό ticketmaster τα στέλνει 1-2 βδομάδες πριν τη συναυλία!
Θα έρθουν τα εισιτήρια, υπομονή!
επειδη νομίζουμε ότι είμαστε πολλοί ή καμπόσοι.
στο Βελιγραδι sold out σε 3 ώρες παρακαλώ…
και ήδη οι μισοί που ξέρω να έχουν πάρει εισιτήριο ανάθεμα και αν ξερουν πάνω από 3-4 τραγούδια των ACDC.
Βελιγραδι ομως θα εχει κοσμο απο Σερβια εξ’ορισμου, Κροατια, Σλοβενια, Βοσνια-Ερζεγοβινη, Μαυροβουνιο, Ουγγαρια, Βουλγαρια και ισως και Αυστρια για οσους θελουν και αλλη δοση. Μιλαμε για 25.000.000+ πληθυσμο, οχι 11.000.000
Και ειναι και αισθητα φθηνοτερο το εισιτηριο απ’οτι ειδα, αν και για τους σερβικους μισθους ειναι μεγαλο
Μακαρι παντως να μπει γερα η Σερβια και τα υπολοιπα κρατη της πρωην Γιουγκοσλαβιας στον συναυλιακο χαρτη. Θα ωφελησει την Ελλαδα αυτο
μωρε δικαιολογίες σου βρίσκω και εγώ όσες θες…
ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ εισητηρια…[-X
Η διαφορά με τη Σερβία είναι διαφορά κουλτούρας. Εμείς είμαστε για τα μπουζούκια. Δυστυχώς
Το γηπεδο στη Σερβια ειναι τουλαχιστον το μισο απο το οακα.
Άσχετο…Να παίζανε ένα Rock’n’Roll Damnation:(.
Μακάρι να παίξουνε οτιδήποτε από το Powerage. Εντάξει για Αθήνα έχω κάποιες ελπίδες.
Που τις βασίζεις?
Aπλά επειδή ουσιαστικά θα ξαναπεράσουν από Ευρώπη σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι σε ανοικτά στάδια πιστεύω θα κάνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο σετλίστ τους. Το ίδιο κάνανε και στην περιοδεία για το Stiff Upper Lip όταν βάλανε Problem Child, Up to my neck In You, What do you do for money honey. Δεν είναι απίθανο να ξανασυμβεί. Τον λατρεύουν τον συγκεκριμμένο δίσκο οι Malcolm και Αngus.
Η πιο σωστή κουβεντα του φορουμ!!!
Και νοοτροπίας θα συμπλήρωνα εγώ. Το “Ανήκομεν εις την Δυσιν” που είχε πει ο Καραμανλής μάλλον δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Ανήκομεν εις την Βισσην και εις την Ανατολήν (Την μέση, με τα τσιφτετέλια και τους αμανέδες)…
Mην αγχώνεστε ρε παιδιά, και sold out να μην γίνει καλύτερα θα είναι! προτιμάτε ένα στάδιο γεμάτο άσχετους παρά ένα γήπεδο με λιγότερο κόσμο που θα γουστάρει? Εγώ προτιμώ το δεύτερο!
όποιος λάβει τα εισητίρια του απο το ticketpro please ας το πει εδώ.εγώ τπτ ακόμα και περιμένω να δω γιανα κάνω μανούρα(με την madonna τα είχαν φέρει ποιο γρήγορα στην αδερφή μου!έλεος)
Βασικά, εγώ προτιμώ ένα γεμάτο στάδιο, γιατί αν δε γεμίσει, τότε ακόμα λιγότερα μεγάλα ονόματα θα μας βάζουν στο tour τους
Ένα δίκιο το έχεις…
Αλριβώς αυτό. Αν δεν κάνουμε sold out καλό θα είναι να μην περιμένουμε και πολλές συναυλίες τέτοιας εμβέλειας στο μέλλον.
ηρθαν απο ticketpro σε εμένα πριν απο λίγο!!!yeahhhhhhh
Σημερα ηρθε το δικο μου, οποτε λογικα θα σου ρθει και σενα αυτες τις μερες:)
edit χαχα, ουτε συνεννοημενοι να μασταν!
έτσι είναι…