Ας μου εξηγήσει κάποιος πως είναι sold out το Βελιγράδι αφού έχει ΑΚΟΜΑ εισητήρια.Κάποιος;Anyone?
Λοιπόν, η συναυλία στο Βελιγράδι έχεις ως διοργανωτές, εταιρίες από Σερβία, Γερμανία, Ρουμανία και Βουλγαρία!
Επίσης, το στάδιο που θα φιλοξενήσει τη συναυλία χωράει 32.710 άτομα, και εισιτήρια υπάρχουν ακόμα κανονικά, για όλες τις κατηγορίες, πλην μίας.
Ναι, άρα μη λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλi. Φυσικά σε πολλά στάδια είναι sold out (Παρίσι θα γίνει τις π@ρνης ) αλλά σε άλλα πάλι όχι. Το θέμα είναι αν θα γίνει η ελλάδα sold out ή όχι ως την μέρα τις συναυλίας.Ε μάλλον θα γίνει αλλιώς όπως έχω πει ξανά, θα είμαστε για γέλια.Να γίνει δλδ η like a prayer bitch, sold out και όχι οι AC/DC. Ελλας Ελλήνων μπουζουξίδων. Δε πηράζει, γουστάω 80000 Stade de france και 20-25000 Datch forum
Οτι ειμαστε για γελια το χουμε αποδειξει προ πολλου.Δεν χρειαζεται να μην κανουμε sold out στους acdc για να το αποδειξουμε.Τι να κανουμε συναυλιακο κοινο στην ελλαδα δεν υπαρχει!
Βεβαια κι εσυ μην τρελενεσαι που δεν θα γινει το sold out. acdc και madonna ειναι και τελειως διαφορετικα πραγματα.Ασε που μαντονα οπως εχει διατυπωθει πολλακις οι μισοι πηγαν για δημοσιοσχεσιτικο λογο.Οι ιδιοι αυτοι αν τους ρωτουσες για acdc θα σε κοιταζαν σαστισμενα.
ps.καλα η ντιντι δεν πρεπει να εχει ξαναριξει τοσο χρημα για προωθηση συναυλιας της.Ειδικα στο mad εχω πετυχει ηδη 3-4 φορες διαφημιση της συναυλιας ενω σημερα ειχαν και top 10 acdc.Θα μου πειτε βεβαια εδωσαν που εδωσαν 1.5 εκατ. τι να δωσουν αλλα 200-300 χιλιαρικα για δαιφημιση?Εχετε κι εσεις δικιο!
Θα πεσετε να με φατε, αλλα γιατι λεμε οτι δεν υπαρχει συναυλιακο κοινο, και δεν λεμε οτι δεν υπαρχουν χρηματα (και δη 80 ευρω) για να δει τους Ac/dc και τους οποιους ac/dc…
Μπορει και να εχεις δικιο αλλα εγω δεν εχω δει ελληνα να στερειται μπουζουκια.Και ολοι ξερουμε οτι στα μπουζουκια δεν αφηνεις 60 ευρω.
Σωστο, αλλα δεν σημαινει το ν αφηνεις 80 ευρω στην didi-acdc-πες το οπως θελεις ειναι “ποιοτικοτερο” απο το να τ αφηνεις στα μπουζουκια… Και δεν μιλαω μονο για τη σγκεκριμενη συναυλια, αλλα γενικοτερα για την κατσταση στα λαιβ… Αλλα ειδικα να καθομαστε να σκαμε λες κι ειμαστε οι ντιντι-δες για το αν θα βγει σολντ αουτ το θεωρω λιγο τραγικο… Με αφορμη αυτο εγραψα το συγκεκριμενο…
Το τραγικό είναι να μην έχεις μουσική παιδία.Και αυτό φαίνεται στο ότι το 95% των νέων ελληνικών τραγουδιών είναι κλεμμένα.
Καλά 80 για το μεγαλύτερο (ή ένα από τα μεγαλύτερα για τους αλλόθρησκους) ροκ συγκρότημα στον πλανήτη που δεν θα ξαναέρθει και ποτέ και που όλοι αυτούς ζητάγαν να έρθουν δεν νομίζω να είναι πολλά.Στην τελική σκάσε 60 για κερκίδα αν 80 είναι πολλά.
αλλα δεν σημαινει το ν αφηνεις 80 ευρω στην didi-acdc-πες το οπως θελεις ειναι “ποιοτικοτερο” απο το να τ αφηνεις στα μπουζουκια…
8O
Ε?Como?Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί μάλλον δεν κατάλαβα καλά αυτό που είπες.Δηλαδή ελπίζω να μην κατάλαβα καλά.
Κ στην τελικη ντου και τσαμπα…
Μην σχολιασεις… Εισαι “ποιοτικοτερος” τροφοδοτης χρηματων στα αφεντικα-διοργανωτες-μαγαζατορες… ΟΚ!!!
Καλά, επί προσωπικού αν το θες, δεν είμαι γιατί παώ σε 1-2 συναυλίες το χρόνο στην Ελλάδα το πολύ.
Λοιπόν μου ήρθε mail ότι το AC/DC δωράκι μου από το φαν κλαμπ θα μου έρθει μέσα σε 4-6 βδομάδες.
Βιάστηκες crab να πάρεις τα AC/DC καλούδια και εγώ θα τα πάρω τσάμπα ρεεεεεεεεεεε :lol:
Κι εμένα μόλις μου ήρθε το e-mail… Μην τον στεναχωρείς πάντως, δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο.2 κονκάρδες, 2 πένες, 1 αυτοκόλλητο, 1 key chain, και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Αφού είναι μέλος ρε συ. Την πρώτη μέρα πήγε και γράφτηκε.Λες να μην τα πάρει και αυτός?
Μα τι πόρωση με αυτούς τους καραγκιόζηδες τους CDCδες πια.Δεν το καταλαβαίνω :lol:
A ναι.Και να τσακιστούν να μου τα φέρουν τα δώρα.Εγώ μόνο για αυτά γράφτηκα και για τίποτα άλλο
…Άντε τι θα γίνει;Θα παίξουν στη Ρώμη; :-k
ευτυχώς, δεν θα απαναληφθούν τα λάθη που έγιναν με τους KISS και κατέληξαν στο απογοητευτικό νούμερο των 8000 θεατών.
Μακάρι η συναυλία να είναι sold out και πρέπει να γίνει έτσι…
την δεύτερη…
Για να γίνει sold out θα πρέπει καταρχήν να συμμετέχουν σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με το ροκ και γενικότερα με τη μουσική από όλους τους χώρους. Αν κάποιοι λένε “δεν γουστάρω γιατι είμαι death-ας”, ή “δεν πάω γιατι αυτοι γκαρίζουν και εμενα μου αρέσει ο Bryan Adams”, ή ακόμα “Προτιμώ να πάω έξω για να τους δω όπως τους αξίζει, γιατί εδώ ξέρω απο πριν ότι θα είναι μουφα και οτι με κοροιδεύουν” τότε δεν παίζει να μαζευτούν 80.000 κόσμος. Η σύγκριση που γίνεται με τη συναυλία της Madonna δεν νομίζω ότι έχει σχέση, γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κόσμος ή πυρήνας οπαδών που θα έκανε ταξίδι στο εξωτερικό για να την δει αλλά ολοί πήγαν στην συναυλία του ΟΑΚΑ απλά για διασκέδαση, σε αντίθεση με τους φαν μιας ροκ μπάντας που μπορεί να ξοδευουν μέχρι τελευταίας δεκάρας για σπάνια bootleg ή για φεστιβαλ στη Ευρώπη, αλλα άνετα δεν θα πάνε Μαλακάσα πχ εξαιτίας της “Γαμοντιντι” ή γιατι “το show θα είναι πετσοκομμένο στην Ελλαδα”. Ποιο λογική θα μου φαινόταν μια σύγξριση με την προπέρσινη συναυλία των Metallica στο Terra vibe, η αν μιλάμε για ΟΑΚΑ με εκείνη των Guns n’ Roses το 90τόσο, που είχαν 25-30 χιλιάδες κόσμο, δεν ξέρω ακριβώς, παρόλο που είναι ποιο γνωστοί στην Ελλάδα στους εκτός ροκ χώρους.
Συν το γεγονός ότι ο μη οπαδός δεν σκέφτεται ότι το εισητήριο “είναι νορμάλ για AC/DC” αλλα οτι γενικότερα είναι πανάκριβο, κάτι που βέβαια ισχύει με τα σημερινά Ελληνικά δεδομένα.
Δεν βλεπω να γίνεται sold out δυστυχώς, γιατι το Ελληνικό mainstream δεν σηκώνει και πολλές ηλεκτρικές κιθάρες, εκτός αν σκάσουν τίποτα ορδές απο το εξωτερικό. Πάντως ούτε της Madonna ήταν, χώραγαν άνετα και άλλοι που βέβαια δεν θα έβλεπαν και πολλά εκεί πισω που θα κάθονταν. Εκτός αν sold out θεωρείται να πηγαίνεις την ημέρα του λαιβ και να αγοράζεις απο μαυραγορίτη φθηνότερα απο τα εκδοτήρια.
Τέλος πάντως μικρή σημασία έχει. Μακάρι να είναι ωραία και να ανταποκριθούν στο μύθο τους και τις προσδοκίες του κοινού και ας πάνε όσοι να’ναι…
Δεν παιρνάει ο καιρός λέμε…
Περνάει, εσύ μετράς λάθος…
:p:p:p
Παρατηρώ τη συζήτηση-παραφιλολογία σχετικά με το επικείμενο sold-out ή όχι.
Kαλά ρε παίδες, είστε σοβαροί;
Λες και κρίνεται το συναυλιακό μέλλον του τόπου κάνετε.
Λες και αν δε γίνει, δε θα μας ξανάρθουν οι ACDC. Αφού ούτως ή άλλως δε θα μας ξανάρθουν, γιατί τόσος ντόρος δε καταλαβαίνω.
Καλό θα ήταν, μερικοί μερικοί όπως στηρίζουν τη συγκεκριμένη μπάντα, να στήριζαν και τα μουσικά “τέκνα” της. Δε θα 'χαμε φαινόμενα να μη γεμίζει το ΑΝ. Εκεί είναι η ΞΕΦΤΙΛΑ, κι όχι να έχει 55000 (μινιμουμ κατά τα δικά μου στάνταρ) και να μην είναι τίγκα στις 80-90000. Έλεος δηλαδή!
Η συναυλία πάντως θεωρώ ότι θα ξεπουλήσει τελικά, όποτε κι αν γίνει αυτό.
Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα από την πρώτη μέρα, κι ας μην είχα ακούσει νότα, μόνο και μόνο επειδή αντιλαμβάνομαι τη σημασία τους για το ροκ. Αυτό κάνουν και μερικοί γνωστοί μου.
Πόσοι όμως θα έκαναν το ίδιο?
Α, και στις συναυλίες στο εξωτερικό δε πηγαίνουν μόνο γηγενείς.
Ναι άκου λίγο.Όταν ένα συκρότημα τέτοιου μεγέθους έρχεται Ελλάδα πρώτη φορά και όλες οι άλλες συναυλίες στον κόσμο είναι sold out, πόσο μα πόσο μουσικά ηλίθιοι δίχνουμε αν δεν γεμίσουμε το ΟΑΚΑ;
Τεσπά εγώ ξέρω παιδιά που δεν έχουν πατήσει σε συναυλία στη ζωή τους ή έχουν πάει σε 1-2 που θα πάνε AC/DC και αυτό μου δίχνει ότι θα soldάρει έστω και τις τελευταίες μέρες.Γιατί αν δεν γίνει sold out τότε ποιός θα αδικήσει την didi την επόμενη φορά (αν γίνει ποτέ λέμε),που λόγο μικρής προσέλευσης, θα προσπαθήσει να κλείσει AC/DC Μαλακάσα και ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.Όπως και κάθε μεγάλο συγκρότημα στο μέλλον.
Και αν μερικοί είναι βολεμένοι με το να βλέπουν μεγάλες μπάντες στο χωράφι,ε, άλλοι δεν είναι πως να το κάνουμε.
Είμαστε πολύ παραπάνω μουσικά ηλίθιοι απ’ ότι δείχνουμε, δεν πιστεύω να διαφωνούμε?
Φίλτατε η didi έχει αδικήσει άπειρες φορές τον εαυτό της, εμείς θα την αδικήσουμε? Δεν πιστεύω κανένας στο χώρο να περιμένει αυτή τη συναλία για να κρίνει την εταιρεία αυτή.