Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Τώρα γενικά λέω και όχι μόνο για didi.Αν ΚΑΙ οι AC/DC δεν πούλανε εδώ, ε τότε…

ΤΑ τσίμπησα τα δικά μου…νο 26399-26400…Αρένα:!:

Συνολικα ποσα ειχαν τυπωθει για την αρενα;;;

Φαντάζομαι, και ίσως να κάνω λάθος…8 με 10 χιλιάδες:!:

Τι λες μωρε;

Περίπου 25.000 είναι για αρένα

Kaλα ρε παιδια πατε καλα. Υπαρχει περιπτωση να γεμισει το ΟΑΚΑ ΟΛΑ τα βαλκανια θα παν ΒEOGRAD.To eχω ξαναγραψει πανω απο 55000 με τιποτα εμεισ παμε στο κλειστο στισ 17 μαρτιου ενα απο τα πιο ωραια σταδια τισ ευρωπησ

μην προτρεχετε ολοι,θα δουμε που θα πανε τα εισητηρια,η ατμοσφαιρα θα ειναι οπως αροζει σ αυτο το μυθο του ροκ!

Eπειδή δεν είμαστε για τίποτα σα χώρα με τα μεγάλα ονόματα, αλλά και με τα μικρά (και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου από αυτό) ας μην περιμένουμε πολλά πράγματα. Μου τη σπάει, όμως, ρε γμτ, να βλέπω στη λίστα των συναυλιών όλες τις πόλεις sold out, αλλά όχι την Αθήνα. Κι εντάξει, είναι μεγάλος ο χώρος και μπλαμπλά, αλλά μου τη σπάει. Δεν περιμένω κανένα λεφούσι από το εξωτερικό τελευταία στιγμή και η πρόβλεψή μου λέει γύρω στις 45 με 50 χιλιάδες μάξιμουμ… Και μην τα βάζετε με τη ντιντί τώρα. Καλά να είμαστε, έχουμε μία ζωή μπροστά μας.

Μην μασατε.Και 35κ να μαζεψει σουπερ θα ειναι.Στα @@ μας τα στατιστικα.
Εξαλλου το ΟΑΚΑ δεν ειναι και το πιο ευκολο σταδιο στο να γεμισει για μια συναυλια με τα ελληνικα δεδομενα.

τα εισητηρια φευγουν αργα κ σταθερα,θα ειμαστε αρκετοι για να υποδεχτουμε τους θεους,για να τους δειξουμε τι εστι ελληνικο κοινο κ στα παπαρια μας οσουν δε γουσταρουν να πανε!

Δικος μου εισαι εσυ.Θα παμε ετοιμοι για ολα να κανουμε ταραχη και να τρανταξουμε τα θεμελια του συμπαντος.αργκκκ

ετσι,ολοι μαχημοι να γουσταρουμε!!:wink:

μπορείτε να μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα, μόνο και μόνο για να γκρινιάξετε?Στην Σερβία το γήπεδο γεμίζει με 30-35000.

Γνωρίζει κάποιος πόσα εισιτήρια έχουν τυπωθεί και είναι προς πώληση? Γιατί αν πχ είναι 70000, δύσκολα θα πουληθούν όλα…

ρε παιδιά όσοι έχουμε πάρει tickets δεν υπάρχει λόγος να μας νιάζει αν θα είναι sold out ή οχι…θα πάμε εκεί να τα μαμήσουμε όλα είτε είναι γεμάτο είτε ειναι αδιο!!και σίγουρα θα περάσουμε γαμάτα γιατι θα δούμε ένα θαύμα και όνειρο της μουσικής live!!true legent!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΕ FREND ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑΛΑ ΜΑΣ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ10 ΕΙΤΕ 550000 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ Η ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ετσι,θετικό πνεύμα.Εως τότε θα έχω γίνει και ντούκι άρα θα πέσει πολύ ξύλο μέσα:p

Για σας επιθετικοί φίλοι μου.Απλά να σας ενημερώσω ότι η “ομάδα υποδοχής και γαμ%σιου τις συναυλίας των AC/DC” (αρχικά:OYGSA), σας υπόσχεται απέραντο ξύλο και σαπίλα…Οι καρδιακοί καλύτερα να κάτσουν λίγο πιο πίσω.
Ευχαριστώ.

Μεχρι τωρα εχουν κοπει 38000 περιπου.Και αναμενεται απο το εξωτερικο για εδω να κοπουν γυρω στις 10000.