το οακα μέχρι πόσους χωράει?δηλαδή πόσα εισιτήρια προορίζονται για την συναυλία αυτή?
Η αρένα χωράει maximum 30.000 κόσμο και τα συνολικά είναι περίπου 76.000, με αυτό το ρυθμό άρχισε να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γεμίσει ασφυκτικά.
Φυσικά και δε θα μας νοιαζει όσους πάμε αλλά όσοι δεν έχουν βιώσει το μισογεμάτο αχανές οακα θα καταλλάβουν την διαφορά το Σεπτέμβριο αν με το καλό έρθουν οι U2, δυστυχως τις συναυλίες δεν τις κάνει μόνο το συγκρότημα.
Με το ζόρι όμως δεν γίνεται, αυτοί όλοι και όλοι είμαστε δυστυχως, όσοι το σκέφτονται ακόμα είναι αυτοί που μετά θα πάνε για κανένα ποτάκι στα μπoυζούκια, ε με αυτούς δεν θα αλλάξει η ατμόσφαιρα του ιστορικού αυτού live…
:lol:
Δεν θα το κανουν sold-out οι AC/DC το ΟΑΚΑ και θα το κανουν οι U2! :lol:
+απειρο
Θα είμαι και εγώ εκεί παιδιά!!! Το έχω ήδη πάρει το εισιτηριάκι. Για αρένα φυσικά… Δεν γίνεται να το χάσουμε αυτό το γεγονός:metal:
Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά… πολύ εύκολα
Αγαπητοί μας πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι άρχισαν οι παραδόσεις και αποστολές των παραγγελιών που αφορούν στην συναυλία των AC/DC, με σειρά προτεραιότητας. Έως σήμερα όλες οι παραγγελίες έως και το αριθμό ( transaction number ) 66026 έχουν αποσταλεί. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση και για όλες τις επόμενες αποστολές .Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση που δείξατε .
Kοντα 6900 ειμαι οποτε το κοβω απο Τριτη αν το 66000 ειναι σημερινο κι οχι προηγουμενων ημερων.Τι σχεση εχουν αυτοι οι αριθμοι με τα εισητηρια δεν το ξερω.
Aν οντως εχουν πουληθει τοσα εως τωρα δεν μου φαινεται καθολου ασχημα.
Το ξερουμε απο καπου αυτο?:-k
Οντως δεν εχει καμια σχεση η ατμοσφαιρα που δημιουργειται σ’ενα γεματο ΟΑΚΑ σε σχεση μ’ενα μισοαδειο οποτε καλο για ολους μας θα ηταν να γεμισει οσο γινεται περισσοτερο.
Μην ξεχνάτε παιδία ότι είμαιστε Έλληνες και τα αφήνουμε όλα για την τελευταία στιγμή. Ξέρω αρκετούς που θέλουν να έρθουν και δεν έχουν πάρει ακόμα εισιτήριο. Εγώ πιστέυω ότι θα γεμίσει
H τεράστια διαφορά είναι ότι τα 76.000 των U2 για το οακα μπορούν να εξαντληθούν σε μια μέρα μόνο από το internet από το εξωτερικό και την επόμενη μέρα να πουλώνται στο ebay χωρίς να πουλήσουν ούτε ένα εισητήριο στην ελλάδα, συν βέβαια ότι έτσι και αλλιώς θα έχουν και περισσότερα εισητήρια εδώ αφού είναι πιο mainstream / rock- pop.
μάλλον οι U2 θα πουλήσουν πιό πολύ από ACDC…
Ας καταλάβουν κάποιοι ότι οι AC/DC έχουν σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις στον κόσμο από τους γκέουλες U2 και ας σταματησουν να λένε @@ριές.
Έκτος και αν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα που ναι, είμαστε ΓΤΠ.
Το OAKA κι εμεις εδω σε ποια χωρα ειμαστε?Στην Αγγλια?
XOUA.
Έκτος και αν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα που ναι, είμαστε ΓΤΠ.
Καλά χαλάρωσε. Οι U2 έχουν περίπου 140 Μύρια, ενώ οι AC/DC καμιά 200ρια.
Ουσιαστικά μιλάμε για ίδια μεγέθη. Όχι στην Ελλάδα, παντού!
(κοίτα που φτάσαμε στο σημείο να υποστηρίζω τον Μπόνο :lol: )
30% πάνω και 60,000,000 αντίτυπα δεν είναι λίγα. Σκέψου μόνο ποιές μπάντες έχουν πουλήσει 60.
Έτσι κι αλλιώς μαλακία η κουβέντα. Μακάρι οι AC/DC να είχαν επιτυχία μόνο στην Ελλάδα και με το ζόρι να γέμιζαν το club του Μύλου. Θα είχαμε “σιχαθεί” να τους βλέπουμε σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Γαμάτο το show τους αλλά δεν πάμε να τους δούμε γι αυτό.
ΧΟΥΑ.
Αρα στο υπολοιπο σου ποστ αερολογεις.
Ρε παιδια τι συζηταμε για το ποιος θα γεμισει το ΟΑΚΑ…?
Λιγο σοβαρο κοινο να ειμασταν, και AC/DC και U2 (αν ερθουν) θα επρεπε να ειχαν ξεπουλησει μεσα σε μια εβδομαδα… Στην Πορτογαλια που το “αγοραστικο” κοινο ειναι ιδιο με την Ελλαδα, τετοιες συναυλιες γινονται αναρπαστες… Και μην πει κανεις πως φταιει το φτηνοτερο εισιτηριο γιατι αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις 60 ευρω, ε δεν θα κολλησεις σε 10-20 ευρω παραπανω… ΟΚ μπορει να κανω και λαθος για το τελευταιο, αλλα επιμενω πως δεν παιζει ρολο η τιμη τοσο, οσο “ροκ παιδεια”
Ακριβως αυτό εννούσα και σε καμμία περίπτωση δεν ήθελα να χαλάσω το topic με σύγκρηση των δύο τεράστιων αλλά τελείως διαφορετικών συγκροτημάτων που προκάλεσα άθελα μου.
Καλές οι πωλήσεις των δίσκων αλλά εδώ μιλάμε για live και οι u2 κάθε φορά που περιοδεύουυν σπάνε νέο ρεκόρ και εναλλάσονται με τους stones και κάθε φορά ο ένας σπάει το ρεκόρ του άλλου.
Βγήκα τελείως εκτός θέματος αλλά το ζήτημα είναι ότι έπρεπε να έιχε γίνει sold out από την πρώτη βδομάδα, όπως ακριβως συνέβη σε ΚΑΘΕ μέρος μέρος που θα πάνε οι acdc.
Αλλά εδώ δεν είμαστε πολλοί και μάλιστα μαλώνουνε και μεταξύ μας για μια κουβέντα.
Πούσε ΧΟΥΑ?Το έγραψα γιατί δεν με άφηνε να ποστάρω μόνο του το Quote.Ηρέμησε.
Παιδιά λυπάμαι που οι AC/DC έχουν περισσότερες πωλήσεις, λυπάμαι που κάνουνε παντού sold out στο λεπτό, γενικά λυπάμαι που είναι καλύτερο γκρουπ σε όλο το κόσμο από τους U2 πλην της Ελλαδάρας.
Και γενικά λυπάμαι που έρχονται εδώ στα κλαψομο%νικα που δεν μπορούν να βρουν 60Ευρώ μέσα σε 4 μήνες που αν θα πάμε, θα δούμε κλπ και αν δεν έχει μπουζούκια εκείνη την μέρα τότε ίσως.
Τελίκα ίσως να μην μας αξίζουν.Ας φάμε Scrorps και Maiden για 200 φορά στη μάπα να τελιώνουμε.
Ένα μπράβο σε αυτούς που πήγαν από την πρώτη μέρα και πήραν ticks.Και για να τελιώνουμε, όποιοι δεν γουστάρουν να έρθουν να μη σώσουν. ΣΤA @@ ΜΟΥ ΤΟ SOLD OUT ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ U2 ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Status quo. Εγώ έλεγα ότι θα παώ να τους δω έξω και αν έρθουν στην Ελλάδα καλώς.
Μισογεμάτο ΟΑΚΑ?Ε…ΣΤΑ @@ ΜΟΥΥΥΥΥ!Stade de france.
Αντε γεια.