Ευχαριστω… :p:p
Έλα αφού ξέρουμε ότι θα έχει 40000 πορωμένους και 10-20000 μαλάκες.Τι να κάνουμε.
Ρε φιλος μαζι σου…
Αλλα γιατι οταν μιλας για τους AC/DC πρεπει να βγαζεις κομπλεξ για αλλα γκρουπ;; :-s
Ασχετα με το αν ειναι ή οχι (ειναι λεω εγω) καλυτεροι…
Μανα καθηγητρια Λυκειου.
Λογω ευροεκλογων ηρθε χαρτι να ξεκινησουν οι εξετασεις νωριτερα.Πανελληνιες πηγαν 16 αρα λογικα εμεις αρχιζουμε η Παρασκευη 15 η Δευτερα 18.Τα μαθηματα ειναι 11 κι αν αρχιζουμε 18 την επομενη των AC/DC θα δινουμε το 6ο μαθημα που δεν θα ναι τπτ το σημαντικο.Παιζει ομως κ να αρχισουμε νωριτερα που σημαινει χαλαρα κι ανετα.
Παλι καλα π ειδα ποστ Αρη κ το θυμηθηκα.
Aris δίκιο έχει αλλά μας τα ζάλισαν με τους U2.Άντε στο topic των U2 και Εξυμνήστε τους.
Τα άλλα γκρουπ τα έφερα ως παράδειγμα ότι έρχονται 500 φορές.Φυσικά τα θεωρώ καλύτερα από U2 και ας έχουν λιγότερες πωλήσεις.
Τεσπά για μένα τέρμα αυτό το θέμα με το sold out και αν ερχόταν ο eros ramazoti αν θα έκανε sold out κλπ.
Καληνύχτα.
ACDC και τα @@ μας κουνιουνται
αυτα που επαιξαν οι Planet of zeus αποψε στο ροντεο οι acdc εχουν να τα παιξουν 30 χρονια
καλο ταισμα στα δεινοσαυρακια παντα οι λιγοι ξυπνιοι θα τρεφονται απο τους πολλους
ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Ok…
πολυ ωραια τα ειπες…
Ρε φιλε αν δε γουσταρεις acdc απλα πες το και μη ποσταρεις στο θρεντ αυτο.Δεν σε αναγκασε κανεις να ακουσεις acdc.Ανοιξε ενα θρεντ για τους Planet of zeus και πες οτι γουσταρεις σχετικο με αυτους.
παλι καλα που εχουμε και σενα να μας ανοιγεις τα ματια.
Μάλλον εσύ ζαλίζεσαι πολύ εύκολα. Το μόνο που είπαμε είναι πως παντού οι U2 θεωρούνται συγκρότημα του ίδιου μεγέθους με τους AC/DC. Απλά, άλλο κοινό οι μεν, άλλο οι δε.
Καμία εξύμνηση κανένας διθύραμβος.
Λάθος είσαι. Δεν έχει σημασία όμως έτσι κι αλλιώς.
Εγω ειμαι πανεξυπνος αλλα θα παω στα δεινοσαυρακια.Χμ…ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.Ειμαι τελειος.
:D:D:D
Εγώ πάντως το είχα πει πως sold out αν γίνει θα γίνει τις τελευταίες μέρες… Τα λέμε, αλλά δε τα γράφετε!
κι αν τα γραφετε, τα γραφετε με ψιλα γραμματα αντι να τα 'χετε αποκλειστικα κι αναγκαζεται να τα λεει ο καρβου. :x
Εφτασε κι ειναι γαματο!:D:D:D
9142
Το πιστεύεις πραγματικά ότι είσαι τόσο έξυπνος, ξύπνιος και εκλεκτός? Δηλαδή οκ, μια φορά, δυό φορές, πλέον σε κάθε ποστ σου μιλάς για το πόσο ζώα είναι οι άλλοι
εχω τα εισητηρια ναι επιτελους:bounce::bounce::vibrate::yahoo::hippy::band::rockon:
I WOULD LIKE TO GET SOME