Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=327

There you go 8)

Πόσο πρόστυχο το “I would like to get some” ?

:lol::lol::lol::lol:

Πως παει η προπωληση?Για να μην εχουν πουληθει τα 90αρια που ειναι και λιγες θεσεις,φανταζομαι που θα βρισκομαστε στα υπολοιπα…

Τι του λες μωρε;;;

Πες του οτι δεν εχουμε αλλα και να παει στο διαολο.

Εμεις που θα ‘μαστε σ’ αναμμενα καρβουνα μεχρι τελευταια στιγμη δηλαδη τι θα κανουμε;;;

Θα μας τα παρουν οι ξενοι;;;

Φιλος, γκοου χοουμ. Νο μορ τικετς λεφτ. Αντε γεια.

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εσεις να μπειτε στο σαιτ και να τα γραψετε ολα.Ετσι κι αλλιως αμα ξερεις οτι παιζουν οι AC/DC κ συ εισαι σπιτι ουτε βιβλιο ανοιγεις κ την αλλη μερα δεν θα μπορεις να καταλαβεις τι μλκ εκανες.

Βασικα δεν ειναι δικο μου θεμα. :slight_smile:

Εσυ τους επεισες.

Εγω πηρα μπουλο.

Τι να κανουμε;;

λεπον…πριν λιγο ο τικετχαουζας δω στη σαλονικα μετα απο ερωτηση μου με ειπε οτι εχουν μεινει 35000 απουλητα…

από σύνολο πόσων???

α δεν ρωτησα να σου πω…κοιτα γω πιστευω πως γυρω στα 65 χιλιαρικα τυπωσαν…ντροπης πραμματα ουτε τα μισα…η τουλαχιστον τα μισα πουληθηκαν…

Βασικά έχω αρχίσει να το μετανοιώνω που θα κατέβω Αθήνα. Χίλιες φορές εξωτερικό. Η μιζέρια μας δεν έχει όριο. Δεν μας αξίζει η συναυλία. Τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι και την περσυνή συναυλία των KISS

καπως ετσι εχουν τα πραμματα…μιζερια σκετη…

Δηλαδή να έχουν πουληθεί καμια τριανταριά χιλιάδες εισιτήρια [-X[-X[-X
Καλά για soldout δεν το περίμενα με τίποτα αλλά τόσο χάλια?

AC/DC ο μεσος Ελληνας που ακουει μονο ραδιοφωνο και παει στα κλαμπ και στα μπουζουκια δεν εχει ακουσει ποτε ή εχει ακουσει καποια τραγουδια αλλα δεν ηξερε ποιοι τα τραγουδανε.Δεν μπορω να πω οτι περιμενα πανω απο 40-50 χιλιαδες κοσμο στο λαηβ.

Περιμένετε μέχρι τέλους και τότε σχολιάζουμε. Και Rolling Stones το ΄98, μια χαρά sold out ήταν, με τα περισσότερα εισιτήρια να φεύγουν τις τελευταίες μέρες.
Προσωπικά, γνωρίζω πολύ κόσμο που δεν πηγαίνει σε συναυλίες συχνά, αλλά θα πάει AC/DC. Όπως και άτομα που δεν ακούν AC/DC φανατικά, αλλά επίσης θα πάνε. Το οποίο σημαίνει ότι γενικά θα μαζευτεί πολύς λαός (και μην ακούσω ότι αυτοί θα είναι “άσχετοι” κτλ. Και στο εξωτερικό, στις μεγάλες συναυλίες, το 70% ξέμπαρκοι είναι).
Σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο. Αλλά μην ξεχνάτε ότι και το ΟΑΚΑ είναι από τα μεγαλύτερα στάδια στην Ευρώπη.
Εγώ είμαι αισιόδοξος.

Και τέλος, μην συγκρίνουμε τους KISS, που είναι μια μέτρια (και υπερτιμημένη) μπάντα, με τους AC/DC.

Παιδια ακουστε σκηνικο πρωτη μερα εξω απο τα εισητιρια.Μιλαω με ενα παλικαρι και συζηταμε ποτε θα τελειωσουνε τα εισητιρια.Τεταρτη ξεκινησαν να βγαινουνε και του λεω εγω.Πισευω λογικα μεχρι σαββατο να εχει γινει sold out.Με τιποτα λεει αυτος.Σημερα το πολυ αυριο θα εχει γινει.χαχαχαχαχχα.Αν δεν γινει παντως προτεινω να τιμωρηθουμε με 5ετη αποκλεισμο απο ολα τα λαιβ και με ειδικο μαθημα στα σχολεια ροκολογιας-μεταλολογιας.:stuck_out_tongue:

Το θεμα ειναι οτι οσο εντυπωσιακα ξεκινησε η προπωληση τις 2 πρωτες μερες αλλο τοσο υποτονικα ειναι ολες τις υπολοιπες,ισως καποιοι περιμενουν τελευταια στιγμη,αλλα ξερω γω,θα εχουν μεινει τοτε μονο τα σχετικα ακριβα εισητηρια.

Εχουμε ακομα ομως 2 μηνες και κατι μεχρι τη συναυλια,αρκετο διαστημα δλδ για να πουληθουν και αλλα εισητηρια.

μεσα πεσατε κ οι 2!!!παντως ουτε εγω πςεριμενα τοση υποτονικοτητα,η μονη χωρα χωρις sold out!!αθανατα σκυλαδικα!!:smiley:

Αμαν, το τελευταίο θα πυροδοτήσει πόλεμο :stuck_out_tongue: Που είσαι drifter…

Nαι τα σκυλάδικα φταίνε, όχι ότι όλοι θα πάνε και στις 15 συναυλίες που θα κάνουν οι Scorpions ας πούμε.

ρε μεγάλε, έλεος, πάλι οι Scorpions φταίνε???

On topic: η Ευρωπαική περιοδία σε κλειστά στάδια είναι φυσικό να είναι sold out, καθώς χωράνε τα κλειστά αυτά από 10.000 - 20.000 κόσμο…

Σχετικά με την stadium tour, ναι είναι σχεδόν παντού sold out, αλλά για σκεφτείτε το μέγεθος συγκεκριμένων πόλεων (πχ Παρίσι. Λονδίνο), των πληθυσμό των περισσοτέρων χωρών (Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία), τη γειτνίαση τους με άλλες χώρες και την ευκολία μετακίνησης του κόσμου.

Πάντως πιστεύω ότι στο ΟΑΚΑ θα έχει πολύ κόσμο και ότι θα έρθουν και από Βαλκάνια, Ευρώπη. Άλλωστε είμαστε κ λαός της τελευταίας στιγμής. Πιστεύω ότι θα έχει πάνω από 50.000, μακάρι να γίνει sold out