Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Ψέματα?

οκ, αν νομίζεις οτι δεν θα πάει κόσμος στους ACDC λόγω Scorpions, I rest my case…

Θα πάνε Scorpions γιατί αυτούς ξέρουνε ρε μάστορα. Μια ζωή αυτούς μας ταίζουν. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Πόσα έχουνε φύγει περίπου?

Ωραια νεα…

Εχω λοιπον κι αλλο χρονο μεχρι την τελικη πτωση. :smiley:

Που ξερει κανεις;;;

Μπορει τελευταια στιγμη να τα καταφερω.

υγ.:Μηπως το φορουμ να μετονομαστει σε αντι-Σκορπιονς φορουμ;;;

4567476497987693457645 περιπου :roll:

Γυρω στις 30,000 λένε…

Μην κοιτάτε πόσα εισιτήρια έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής ρε…Ο Έλληνας έτσι είναι. Ούτε εγώ έχω πάρει ακόμα εισιτήριο, μόνο μετά από τρίωρο μάθημα τα Σάββατα μπορώ και πάντα νυστάζω σαν πούστης…

γιατί σου επέβαλε κάποιος να ακους Scorpions ή να πας να τους δεις?

Ti να λέμε όταν άνθρωποι 30-35 χρονών αναρωτιουνται “τι είναι αυτό που έχεις βάλει στο κινητό σου” όταν ακούγεται το ριφακι του Back in black?

συγνωμη αλλα αυτο που λες δε στεκει.αν ειναι δυνατον να φταινε οι σκορπιονς που δεν πανε στους ac/dc.(που θα πανε αλλα τεσπα)γιατι ειστε τοσο απεναντι στους σκορπιονς?και εμενα μου αρεσουν περισσοτερο οι ac/dc αλλα δεν μπορεις να κατηγορεις το κοσμο η τα μιντια γιατι καποιος τους αρεσει πιο πολυ

γιατι αν εσυ ακουγες στο κινητο καποιου καποιο ποπακι της σειρας και εσυ τον ρωταγες τι ειναι αυτο τι νομιζεις οτι θα γινοταν?θα ελεγαν και αυτοι το ιδιο γιατι στην ελαδα αυτο θα ειναι πιο γνωστο και θα ειναι η πλειοψηφια
υ.γ σε καμια περιπτωση δεν προτιμω να γινεται το περιστατικο που προανεφερα

Δεν κατηγόρησα τους Scorpions αλλά τον κόσμο που δεν ψάχνεται να μάθει και τίποτα άλλο. Που δηλαδή σιγα το ψάξιμο που πρέπει να κάνει κάποιος για να μάθει 5 πράγματα γύρω από τους AC/DC. Aλλά έτσι είμαστε σαν λαός δυστυχώς.

δεν υπάρχει ροκάς που να μην ξέρει τους ACDC…

μα η πλειοψηφια των οπαδων των σκορπιονς που βρισκονται στην ελλαδα δεν ειναι ροκαδες για να ψαξουν.και εμενα μου αρεσουν οι σκορπιονς αλλα ο μεσος ελληνας ξερει μονο τις μπαλαντες τον σκορπιονς και ελαχιστα αλλα ροκ τραγουδια.αλλα απο την αλλη δεν εινα<ι κακο να πανε πιο πολυ σε αυτους.νομιζεις οτι για τον σκυλα ελληνα το να παει σε μια συναυλια ac/dc ειναι λογικο?δεν ειναι αυτο που λεμε εμπορικοι

Καλά αυτό θα το δούμε στο ΟΑΚΑ…

Επιτέλους λογική!

δηλαδή να υψώσουμε τοίχη και να λέμε “α, στους Scorpions μόνο οι ροκάδες, στους Maiden μόνο οι μεταλάδες, στους Queensryche μόνο οι progressive, στους Megadeth μόνο οι thrashαδες, στους Winger μόνο οι ποζεράδες”

ειπαμε για την πλοιοψηφιασ οχι γενικα

το ζητούμενο είναι ένα: στις 28 Μαίου να έχει πάρα πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, ακόμα καλύτερα δε slod out…