Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Το ζητούμενο θα πρέπει να είναι ότι όσοι πάνε να μεινουν ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα δουν ένα συγκρότημα που αγγίζει τα όρια του μύθου και να τον διατηρήσει στο ακέραιο, μια που τουλάχιστον το 95% θα τους δεί για πρώτη και μάλλον τελευταία φορά…

Μαζί σου…και ας έρθει όποιος θέλει.

E μα έλεος!

Συγγνώμη αλλά δημιουργήθηκε αστυνομικό σώμα για να ελέγχει το τι γουστάρει ο καθένας και σε ποιές συναυλίες θα πηγαίνει?Όπου γουστάρει ο άλλος θα πάει!Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την λογική.Ας ακολουθήσουν και όλη την περιοδεία των Scorpions, μαγκιά τους.Όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει.ΤΕΛΟΣ.Δεν μπορούνε όλοι να έχουν την καύλα την δική σου, την δική μου και κάποιων άλλων.
Επίσης τι κόλλημα είναι μερικών για το αν θα γίνει sold out ή όχι?Παίρνει κανένας ποσοστά ανάλογα με τον κόσμο που θα πάει?Δλδ αν πάνε 5000 ή 70000 θα επηρεάσει και την διάθεσή σας?Καλά δεν θα περάσετε έτσι κι αλλιώς?Τι σας νοιάζει?Και συγκρίνετε και άκυρα πράγματα.Π.χ χώρες 50-60-70 εκ με την Ελλάδα.Ή στάδια 30000 με το ΟΑΚΑ των 70000.
Υ.γ Όταν ανακοινώθηκε η συναυλία είχα ακούσει πως θα τυπωθούν 72500 εισητήρια.¶ρα έχουν φύγει γύρω στις 40000.Μπορεί να κάνω και λάθος.

Αυτό λέω και εγώ.
Όποιος θέλει ας έρθει.Sold out θα γίνει αν τελιώσουν τα ticks για τα άλλα στάδια.
Και οι Scorpions μπορούν να πάνε στο δικό τους τοπικ και να μη μας τα ζαλίζουν και εδώ;

Αντισκόρπιονς είναι εδώ απ’ότι κατάλαβα, όχι οπαδοί τους…:stuck_out_tongue:
offtopic-Έγινες καλά εσυ, θα πας Μιλάνο?-τέλος offtopic

Θα πάμε ρε, θα πάμε. Εσύ να πας ACDC και να περάσεις σουπερ.
Τους εχω δει 3 φορές έξω και θα μας-σας φύγει ο τάκος…

Φίλε μου είναι ψυχολογικό το θέμα. Για μένα μακάρι οι AC/DC να ήταν μια μια μη δημοφιλής μπάντα και να γέμιζε μόνο τον Μύλο. Πιο πολύ θα γούσταρα. Όμως το να είναι οι AC/DC , να πας σε συναυλία τους στο ΟΑΚΑ και να είναι μισογεμάτο ε είναι απογοητευτικό. Για διάφορους λόγους. Όταν είδα τους KISS πέρσυ στη Μαλακάσα το ένιωσα αυτό. Ναι θα ήθελα να έκανα συναυλία μόνο για την πάρτυ μου στο σπίτι μου αλλά αν πήγαινα στο Wembley και ήμουν μόνο εγώ θα ξενέρωνα. :wink:

Σωστά, μην ξεχνάμε όμως ότι για να φαίνεται γεμάτο το ΟΑΚΑ πρέπει να έχει τουλάχιστον 60000 κόσμο…

Ε τότε μάλλον έπρεπε να γίνει η συναυλία σε μικρότερο στάδιο.

Mαγκες μερικες ερωτησεις μπας και περισωσουμε την κατασταση…

Απο τα ΚΤΕΛ μεχρι το ΟΑΚΑ λογικα υπαρχει λεωφορειο.

Μετα τη συναυλια θα κυκλοφορει ή θα πρεπει να παρουμε ταξι;;

Ακομα μπορει καποιος να μου βρει ποιο ειναι το τελευταιο δρομολογιο Αθηνα-Πατρα με το ΚΤΕΛ;;;

Αν δεν κανω λαθος τελικα οι πανελληνιες θα τελειωσουν μια μερα πριν την συναυλια ε???

Eγω ομως που δε δινω πανελληνιες, γραφω το αλλο πρωι. :stuck_out_tongue:

Να τσακιστεις και να πας να τους δεις. Ενδοσχολικα και πεη κυανα!
Αντε, δωσ’τε του παιδιου τις πληροφοριες εσεις που ξερετε!

απο το κτελ ως το οακα δεν υπαρχει αστικο.πρεπει να πας ως την ομονοια με αστικο και μετα με ηλεκτρικο.τωρα για το κτελ πατρας αμφιβαλω να εχει δρομολογειο μετα το τελος της συναυλιας.αλλα φανταζομαι οτι ειναι πιθανο να διωργανωνεται καμια εκδρομη απο τη πατρα ειδικα για τη συναυλια

http://www.news247.gr/a/4!80790

Οπως φαινεται οσοι δινουν πανελληνιες χωρις να εχουν παρει οικονομια θα γιορτασουν το τελος των εξετασεων στη συναυλια των θεων(και οικονομια να δινεται στα τετοια σας,εγω ποτε δεν διαβασα μερα που εδινα και μια χαρα εγραψα)!:D:D:D

Λεωφορειο για Πατρα απο Αθηνα εχει μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα, επειτα ξαναξεκινανε κατα τις 6 το πρωι αν θυμαμαι, και εχει καθε 10-15 λεπτα. Νομιζω πως θα προλαβεις αν παρεις το πρωτο, ειδικα αν ειναι και εξπρες τοτε εισαι μια χαρα.:slight_smile:

Συμβουλη μου παντως, να πας ετσι κι αλλιως. Εγω εχασα Roger Waters ακριβως για τον ιδιο λογο (εδινα μαθημα στη Β Λυκειου την ιδια μερα), και δεν ξερεις ποσο τσαντιστηκα εκεινο το πρωινο, οταν εμαθα οτι και ο καθηγητης του μαθηματος που εδινα ελειπε γιατι ειχε παει κι αυτος στη συναυλια…#-o

το είδα αυτό με τις πανελλήνιες το είπα στο bro και τρελάθηκε …

αλλά μετά πρόσεξε ότι 15 είναι παρασκευή …
συνήθως πανελλήνιες δεν είναι τρίτη - πέμπτη - Σάββατο ??? :-k:-k

Βασικα δεν ειναι μονο δικο μου θεμα…

Ωστοσο στο θεμα “πρηξιμο” μεχρι τωρα τα παω πολυ καλα.

Εχω κοψει και το φαι σχολειο και εχω και τα 80€ για το τικετ.

Προσωπικα στα αρχιδια μου για ενα μαθημα της β’.

Λες και καποιανου τα αρχιδια (εκτος του πατερα μου :D) θα κουνηθουν αμα σε ενα μαθημα της β’ δε γραψω.

Παντως αυτο που εγραψε ενα παιδι για 15 Μαιου και Πανελληνιες ειναι πολυ θετικο.

Αλλα δε νομιζω να γινουν πανελληνιες Παρασκευη.

Θα πηγαινουν οι α’ και β’ λυκειου Σαββατα για να γραφουν;; :?

Μακαρι, αλλα χλωμο το κοβω.

Ηλεκτρικο και λεωφορεια στην Αθηνα εχει και πολυ βραδυνες ωρες;; :-s

Ταξι θα μου παρει κοντα 10€ να φανταστω;;

Οσο για εκδρομη απο Πατρα με λεωφορειο ειδικο για AC/DC δεν ξερω.

Βολικο θα ηταν.

Ξερει κανεις κανα σαιτ που μπορω να βρω δρομολογια, γιατι αν οντως υπαρχει 12 λεωφορειο δεν πιστευω οτι θα εχω προβλημα.

Thanks παντως σε ολους. :slight_smile:

Υ.Γ. Ρε συ Gilmour και μεχρι τις 6 το πρωι που θα τη βγαλω;;; Ομονοια;; :stuck_out_tongue:

Εγω θεωρησα οτι θα ξεκινησουν 16.Ετσι κι αλλιως σχεδον παντα σαββατο βαζουν το πρωτο μαθημα.Δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα φετος…