Πλεον οι διοργανωτες ξερουν οτι οι μοναδικοι τους ελπιδα ειναι να τους βαλουν σαν σαππορτ κατω απο τους Scorpions και πανω απο τον Παπακωσταντινου… 'H να βαλουν και τον Μιχαλη Χατζηγιαννη σαν special guest. :lol:
Oύτε εγώ έχω παραλάβει, αλλά θα πρέπει να πάω από κει…
η ομάδα σε απίστευτα κέφια
καθολου ενθαρρυντικος δεν εισαι.....:(
Τελικά αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα έχει στερέψει απο Ροκ-Μεταλαδες. Όταν γίνεται μια συναυλία που θα πάνε (σχεδόν), όλοι, ανεξάρτητα genre. Δλδ θα πάνε και Μπλακάδες και Ντεθαδες και Ροκαδες, μη σου πω και Ποπαδες και δεν βγαίνουν ούτε 40 χιλιάδες, ε καλύτερα να μην ασχολούμαστε πια γιατί δεν νομίζω να μας ξαναφέρουν κάτι πραγματικά μεγάλο και ακριβό. Πραγματικά στα @@ μου και εμένα πόσοι θα πατήσουν γιατί εγώ καλά θα περάσω.Απλά όσοι κομπλεξικοί δεν θα πάνε, είτε γιατί τους λένε παππούδες, είτε για τα λεφτά (#-o ), μόνο κακό στο χώρο κάνουν.Τεσπά εμένα τελευταιες μου συναυλίες είναι, μαζί ίσως με Γαλλία και ένα second Euro leg tour AC/DC αν γίνει (που παίζει να γίνει) του χρόνου και μετά φεύγω απο τον χώρο-χορό, όπως θελετε πέστε τον…Αλλά θα φύγω with a bang.
Στις διαφημήσεις του Ροκιν γράψει για Βίσση και Χατζηγιάννη.Συγχαρητήρια. #-o
Διαφημίσεις του google είναι, μπορείς να δεις τα πάντα, αφού δεν καθορίζουμε εμείς το περιεχόμενο.
Δεν τρέχει τπτ, απλά είχα βάλει παραλαβή από το tickethouse, και όταν είχα πάει πριν καμιά σαρανταριά μέρες δεν είχαν όλα τα εισητήρια μέσω ίντερνετ. Αν δεν τα έχουν και τώρα, τότε θα ανησυχήσω…
θέλω να σε δω μετά από μερικά χρόνια (γύρω στα 40 σου) αν θα πηγαίνεις ακόμα σε συναυλίες… εκεί σε - σας - μας θέλω
Δώσε μου ένα πόντο ρε. Πλησιάζω…:):)
Ναι και τι σχέση έχει αυτό;
Τι 40;Στα 30 σταματάω.Αν περιμένουμε να μας σώσουν οι 40δες μεταλχεντζ σωθήκαμε.Φυσικά ελπίζω να καταλάβες ότι δεν έχω κάτι με τους 40δες αλλά, ΝΕΟ ΑΙΜΑ!
οκ, δεν διαφωνώ, αλλά αν αγαπάς πραγματικά την καλή μουσική (χωρίς φράγματα) οι συναυλίες είναι η απόλυτη ηδονή, ανεξαρτήτως ηλικίας
On topic: ξέρουμε που βρίσκεται η προπώληση?
Πηρα προχτες τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για αρενα εχουν μεινει τα μισα περιπου.
Δηλαδη 15.000 τουλαχιστον ακομα.
Οι συναυλίες είναι καλές αλλά αν έχεις δει πια τα πάντα που θες, και πολλές φορές,ε, κάπου κουράζεσαι.
Για τα εισητήρια, το σίγουρο είναι ότι την πρώτη μέρα φύγαν 25000.Δεν νομίζω να φύγαν μόνο 5000 ακόμα εως τώρα.Εκτός και αν οι πιο πολλοί δεν πήραν για αρένα.
Περίπου τα μισά μπορεί να είναι και 10000.
Τεσπά βαρετό θέμα, όποιος είναι να πάει θα πάει.Απο 40 ως 50 θα έχει οπότε είναι σχετικά καλά για το Ελλαδιστάν.Απλά μην περιμένει κανείς να ξανάρθουν.
Αν έχει 50 χιλιάρικα θα είναι σούπερ, όχι απλά καλά. Πάντως μην ξεχνάμε ότι ο Έλληνας παίρνει τελευταία στιγμή. Και Rolling Stones που ήταν αντίστοιχη φάση, το sold out είχε γίνει τις τελευταίες μέρες.
Όσο για το τελευταίο, έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να ξαναερχόντουσαν. Μόνο αν καθόταν φάση σε αρένα (ΣΕΦ ή κλειστό ΟΑΚΑ).
Αν έχει 50 χιλιάρικα θα είναι κάτι παραπάνω απο τέλεια. Δηλαδή αν είχε μαζι και Metallica ξερωγω νομίζετε ότι θα μάζευε παραπάνω?
Έναν παραπάνω θα τον είχαν σίγουρα:P
Nτροπη ρε φρηδομ
Όντως είμαστε της τελευταίας στιγμής… Πάντως ελπίζω να έχει πάνω από 50.000…
Ακόμα εισιτήρια υπάρχουν για Βελιγράδι, Αθήνα, Λισσαβώνα, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Άμστερνταμ
AC/DC στη δευτερη σελίδα?
Ζαμε!!!
Πλάκα πλάκα έχει γεμίσει αφίσες. Εντατικοποίηση του promotion εις το βωμό του πολυπόθητου sold out…