Παιδιά, μου ΄΄εχω τρία εισιτήρια για τους ACDC που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω. . . Τα αγόρασα 80 ευρώ, είναι για το γρασίδι και εννοείται πως τα δίνω στην ίδια τιμή. Από θεσσαλονίκη. Παρακαλώ επικοινωνήστε με αυτό τo email : perrisgeo@hotmail.com
Tωρα που ειπες για πωληση εισητηριων…
Ποσο ευχαριστιεμαι που οι μαυραγοριτες που περιμεναν σολτν αουτ θα μεινουν μετα εισητηρια στο χερι!!
Σιγά μην είχε μαυραγορίτες.
Αυτο το επαγγελμα ανθει κυριως στο νησι…
Ναι κακο χρονο να 'χουν. Χθες μια φιλη που ηθελε οπως και δηποτε να ερθει στους AC/DC μαζι με μενα και ενα φιλαρακι μου αναγκαστηκε να πληρωσει 85 λιρες για ενα εισητηριο το οποιο εγω το πληρωσα απο το ticketmaster 52 λιρες…
Καλα τα εχουμε πει και για το ticketmaster…Τα ξερεις και εσυ…
Ο επισημος μαυραγοριτης…
Hi my Greek rocker friends!
My name is SbS (Zoltan Stefan) from Hungary. I’m a leader of Hungarian AC/DC fan. This is my first time to visit to Athens, I’m sitting now in a little friendly hotel in Rafina. I’m happy that the ACDC going to visit to Athens in OAKA Stadium
Please feel you free to visit my site: http://www.acdc-blackice-tour.com/acdc-blackice-tour-budapest-english.html or search in google as: “ACDC HUNGARY”
You can find where is the band now here: http://www.acdc-blackice-tour.com/acdc-blackice-tour-the-tour.html
You will find a lot of photo from the Budapest event… Angus, Malcolm, Brian, Cliff and Phill as a same GODs as Zeus, Arthemis…
Let there be sound, let there be light and LET THERE BE ROCK IN ATHEN!!! :band:
By the way, is there any Greek ACDC fan site???
I can give them a link from my site!!!
Ναι φίλε μου σορρυ κιόλας που πολλά άτομα δεν έχουν να δώσουν ούτε τα 80 για AC/DC ή καν τα 60 για Heaven n Hell.Κακό στον χώρο κάνουν οι διοργανοτές που κοιτάνε να φέρουν ότι μπορούν για να στα πάρουν πιο χοντρά.Δεν πιστεύω ότι οι AC/DC για να πάνε πχ Ρουμανία,Σερβία θα πάρουν λιγότερα χρήματα λόγω του βασικού μισθού.Οι διοργανωτές όμως ξέρουν πως να μας τα πάρουν εδώ.Και μην λέμε ότι να ναι.Αν δεν ήταν AC/DC που θέλαμε τόσο πολύ να έρθουν,θα σ έλεγα εγώ αν θα πήγαιναν έστω οι 50.000.Σκέψου απλά κάποιος που βγάζει 800 ευρώ ότι πρέπει να δώσει το 1/10 του μισθού του.Χόρια όλα τα άλλα που έχει.
Ενδεικτικά μιας και μιλάμε για AC/DC,η συναυλία τους στις 26/5 στο Βελιγράδι ξεκινάει με τιμή των εισητηρίων από 36.5 ευρώ και φτάνει τα 125 σε στάδιο 45.000 θέσεων.Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει και εδώ το ίδιο.
Γι αυτό λοιπόν μην λέμε ότι εμείς κάνουμε κακό στον χώρο.Ξέρουν ότι θα τα δώσουμε και γι αυτό κοιτάνε πως να στα πάρουν.Προσωπικά τελευταία στιγμή θα αποφασίσω.
welcome acdc brother!!!
Let’s Rock! Where are you from? Do you leave here in Athens?
i have my ticket from the first day!!it will be my first acdc concert!! i study in athens,i am from a little town,in west greece
Παντζο φίλε μου άκου λίγο.
Οκ πες βγάζεις 800 ευρώ…Είσαι παντρεμένος;Έχεις παιδιά;Σε τι θα σε σφάξει οικονομικά να δεις το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα στη μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία σου;
Και στην τελική αν εσύ έχεις τοοσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που να μην μπορείς να διαθέσεις 100-200 ευρώ το χρόνο για κάποια μεγάλα συγκροτήματα, ρώτα και άλλους που τα μαζεύουν ευρώ,ευρώ. Τεσπα 2 ευρώ τη μέρα οικονομία να έκανες (μην πιείς 1 μπύρα ρε αδελφέ) θα τα είχες βγάλει.
80 Ευρώ για AC/DC δεν είναι πολλά, ούτε λίγα.
Πάντως εγώ δεν μίλαγα για τα λεφτά (αστεία δικαιλογία στο 95% των περιπτώσεων) αλλά γενικά για το Ελληνικό κοινό.
Για τα λεφτά κοίτα να δεις ρε συ που το 99% των Ελλήνων (1% είναι οι μεταλχεντζ σε σχέση με τον πληθυσμό) δεν τα έχουν αλλά τα μπουζούκια τα καφέ τα κλαμπ και η παραλιακή θα γεμίσουν πάλι…Εκτός αν μόνο οι μεταλάδες είναι φτωχοί.
+10000000000
Όπως τα λέει ο xxloko. Οι περισσότεροι που γκρινιάζουν για τα λεφτά σέρνονται στα σκυλάδικα από γκομενάκια και πληρώνουν τα υπερδιπλάσια. Τσιγγουνεύονται μετά να πάνε σε ένα γεγονός που στην τελική δεν θα έχουν ποτέ ξανά την ευκαιρία να πάνε. Το εισητήριο είναι ακριβό αν σκεφτείς ότι είναι ένα εισητήριο συναυλίας αλλά είναι τζάμπα αν σκεφτείς ότι θα δεις τους ΑC/DC για μία και μοναδική φορά και κατά 101% δεν θα έχεις ποτέ ξανά την ευκαιρία να το κάνεις
δεν νομιζω οτι εχεις δικιο…δεν ειναι τσιγγουνια να μην δινεις τα 80 για AC/DC ουτε καν για οποιοδηποτε αλλο συγκροτημα οπως και να το λενε…
τα εισητηρια ειναι πααρα πολυ ακριβα εδω στην ελλαδιτσα και μην λετε μαλ@κιες γιατι αυτοι που ειναι απο τις εταιριες εδω μεσα λενε οκ αφου την παλευουν χωσε…
τουλαχιστον να πηγαιναν στις μπαντες???..αλλα τα περισσοτερα πανε αλλου…παντου ετσι γινεται εξαλλου,οι ενδιαμεσοι τατσεπωνουν…
εγω εβγαλα εισητηριο αλλα ισως αυτα τα 80 και να μου λειψουν καποια στιγμη και να μην κανω κατι που θα ηθελα να κανω…
καποτε στις συναυλιες πηγαιναν οι χιππιδες οι μπαφιαδες και γενικοτερα πολλα περιθωριακα στοιχεια…τωρα παμε με τα κουστουμακια…ειμαστε οι παραλιδες rockaδες που τα σκαμε για να βλεπουμε τα αγαπημενα μας συγκροτηματα καθε χρονο…
rock them all…:!:…:!:
ρε μεγάλε ξέρεις πόσες φορές καθημερινή έχω πάει απυεθείας απο τη δουλειά με το κουστούμι μου σε συναυλία… Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά… ΕΛΑ ACDC its once in a lifetime
Ναι ρε φίλε, αλλά όταν Maiden η Didi είχε το φθηνότερο 50, και ήταν τόσο πίσω που ξενέρωσα, γιατί δεν χτυπήθηκα καθόλου, και Βελιγράδι είχε 45 το VIP!! κάτι τρέχει…
btw κι εγώ πήρα εισητήριο…
Ευτυχως δεν απαιτείται κοστούμι αλλα εχω φύγει κατευθείαν με “τα ρουχα της δουλειάς” αρκετα απογευματα καθημερινές για συναυλίες. Η μαλακία δεν είναι η αμφίεση αλλα ότι είσαι κομμάτια απο κούραση και ειδικά άμα τρέχεις Μαλακάσσα δεν λεει καθόλου. Μπορεί και να μην προλαβαίνεις. Τωρα στο ΟΑΚΑ για AC/DC αστεία πράγματα. Ζαμπεύκολο…
Οχι οτι θα σταματησει ποτε η γκρινια αλλα να ξερετε οτι το κατα κεφαλην ετήσιο εισόδημα (ελαχιστα ανειδικευτου εργατη) στη Σερβία που λετε συνέχεια είναι 6.431 ευρω στην Ελλαδα είναι 9600 ευρω (τα στοιχεια ειναι απο οικονομικα περιοδικα οχι κουτουρου).Τωρα πόσο φτηνο σας φαίνεται 45 ευρα εισιτήριο???
Τα εισιτήρια ΕΙΝΑΙ ακριβά αλλα αυτό οφείλεται στη γεωγραφική μας θέση, τα μεγάλα κόστη (εφορίες, τελωνεία κτλ). Και εγω θα ηθελα φτηνοτερα εισιτήρια αλλα τι να κάνουμε. Τελος μην ξεχνάτε οτι οι εταιρείες ειναι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και σκοπός τους είναι το ΚΕΡΔΟΣ!!!
Προσ αποφυγή παρεξηγήσεων ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ DIDI ούτε σ ε καμία άλλη μουσικ΄εταιρεία.