Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Τι να κάνουμε, έτσι είναι τα γούστα… Στο ΟΑΚΑ και με …μαγιώ :slight_smile:

Είναι απίστευτα εκνευριστικό που όσοι γράφουμε τα αυτονόητα πρέπει να σημειώνουμε κάτω, κάτω ότι δεν δουλεύουμε σε καμία εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών.

χαχαχαχα…

α) μονο και μονο που φορατε κουστουμακι σημαινει οτι καπου αλλου σας εχουν πεισει οτι τα ρασα κανουν τον παππα…
επεξηγηση : εγω το κουστουμακια (στο προηγουμενο μου ποστ) τοπα με την ενοια οτι δεν μπορουν να ερθουν καποιοι οπου δεν εχουν τοσα λεφτα.αλλα οποιος εχει τη μυγα…

β)ενοειτε οτι πρεπει να σημειωνεται εαν ειστε η οχι καποιας εταιρειας γιατι αλλιως αυτα που λετε μπορουν να εξηγηθουν με εναν τροπο…η ταχετε…η εχετε χασει κατι απο το κεφαλακι σας…#-o
επεξηγηση :δεν καταλαβαινω αυτο το μακρυα-γεωγραφικη τετοια κ μπλα μπλα…

με την καλη ενοια παντα…

Κοίτα το μόνο που στέκει σαν δικαιολογία είναι ότι βλέπεις 20 συγκροτήματα τον χρόνο και δεν μπορείς.
Η μεγαλύτερη μαλακία είναι ότι οι περισσότεροι που κλέγονται για τα λεφτά στην τελική θα τα δώσουν και απλώς μας ζαλίζουν τα @@ . Οκ, είναι πολλά τα λεφτά;MHN ΠΑΣ!Άντε για 9 φορά Maiden ρε φίλε, κράτα τα για εκεί.
Τελικά είμαστε λίγο βλάκες και εμείς που την λέμε στους άλλους.Αφού τα παιδιά τους έχουν no233 στις επιλογές τους και το σκέφτονται, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ κάποιον που ακούει AC/DC και δεν τους έχει δει ποτέ να μην πάει για τα 80.Εεε αυτό είναι καθαρή ανωμαλία, πως να το κάνουμε.
Οκ να μην πάω εγώ η ο crab ή ο nder, αυτοι γενικά που τους έχουν δει, μου φαίνεται πραγματικά πιο λογικό απο το να μν πάει κάποιος Acdcάκιας για τα 80 Ευρώ.
Άσε που μετά θα γράφουν εδώ όλοι (που θα τους έχουν δει μόνο Ελλαδιστάν), ότι “καλύτερη συναυλία ever” και “παναγία μου τι ήταν αυτό” και θα λέτε τι μαλακία κάνατε και δεν πήγατε.
Λοιπόν κλάψιμο τέλος.Σκάστε τα 80 ή μην πάτε, αλλά σταματήστε την κλάψα.

Ρε παιδιά έλεος δηλαδή.Είπε κανείς ότι μόνο οι μεταλλάδες δεν έχουν λεφτά;Είπε κανείς ότι αν δεν πάμε AC/DC θα τα δώσουμε σε σκυλάδικα;Το αν κάποιοι τα έχουν παραπάνω δεν σημαίνει ότι για όλους είναι έτσι.
Ναι οκ θα είναι μοναδικό αυτό το show.Και οι διοργανοτές αυτό το ξέρουν.Επίσης ξέρουν ότι θα τα σκάσουμε τα 80.Αλλά μην προσπαθείτε να μου πείτε ότι το εισητήριο είναι νορμάλ.

Και σε κάτι που είπε ο φίλος για Σερβία,ας μας πει αν γίνεται τον Μ.Ο εισοδήματος στην Ισπανία όπου το εισητήριο στην Barcelona είναι αν δεν κάνω λάθος 60-65ε.Μήπως με τους Ισπανούς έχουμε το ίδιο εισόδημα?

Τέλος πάντων το θέμα είναι ένα.Του Έλληνα θα του λείψουν τα 80 ευρώ.Και στην τελική σκεφτείτε ότι ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι φοιτητές.Λοιπόν μην το ξευτιλίζουμε το θέμα ότι είναι νορμάλ τα 80ε.Απλώς μπορεί να είναι οκ για κάποιους που δεν θα τους λείψουν τόσο.

No offence - και δεν κλαίγεται κανείς :wink:

λοιπόν είσαι σε μεγάλη φόρμα…
Ρε παιδιά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές, αλλά π.χ.8 ευρώ έχει το σινεμά, 4 ο καφές… Μαζεύονται τα χρήματα. Δηλαδή κάποιος μη αθηναίος που πρέπει να δώσει παραπάνω τι πρέπει να κάνει…

ΔΕΝ χάνεται η συναυλία, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοποστάρετε στις 29 Μαίου…

Οκ είναι πολλά τα 80 μην πας γιατί στην Ισπανία είναι 65.
ΌΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ θα του λείψουν 80 ευρώ για να δει 1 ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ AC/DC.ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!

Σωστός και ο nder.
Και ναι ειμαι σε τρελή φόρμα γιατί αγοράζω προϊόντα DIDI. Προϊόντα DIDI, ποιότητα και ασφάλεια.Αγαπάμε DIDI!!! :stuck_out_tongue:
Τώρα που το σκέφτομαι αφού είναι η DIDI στη μέση καλύτερα να μην πάμε. :slight_smile:

χαααααα με ισοπέδωσες. Δώσε, δώσε … :):):slight_smile:

Καλά μην τρελλένεσαι.:wink: Στην τελική θα μπορούσαν να το έχουν και 100 ευρω και 150 κλπ κλπ κλπ.μόνο και μόνο επειδή θα τους δούμε μία φορά στην Ελλάδα.ΩΡΑΙΑ.Να το βάλουν 150 και να πεις μετά," Έλα ρε σιγά,πρώτη φορά έρχονται τα παιδιά και δεν θα ξανάρθουν".

Και μετά απορρείται γιατί θέλουμε 300 ευρώ για συναυλίες.

Πάντως για Μιλάνο είχε 69 ευρώ.10 Ευρώ κάτω.
Ελα Ελλάδα είναι θα σου φάνε και λίγα.Τότε σκάσε 70 (μεταφορικά) και πήγαινε με αεροπλάνο και ξενοδοχείο έξω να τους δεις για να μην στα φάνε εδώ :wink:
Πραγματικά μου τη σπάει αυτό που θα πω αλλά…Δε φτανει που τους φέρνουν Ελλάδα, γκρινιάζουμε και άπο πάνω.
Τελικά εσύ θα πας;

Αν έχω χρήματα θα πάω.Είμαι στο 50% που θα αποφασίσουν τελευταία στιγμή…

Αν σε χαλά το 80, έχει και με 60 ευρώ καθιστός.
Ωπ τι έγινε;Πιο φθηνά τώρα; :wink:
Αφού θα πας ρε καλέ μου, τι μας τρελένεις :wink:

να πας… να πας… να πας…δεν θα βαρεθώ να το λέω, είναι το event της χρονιάς

Απλά μου την δίνει που κάποιοι δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει καβάτζα για τα 80 ευρώ:wink:

Τέσπα.Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν - κυρίως οι AC/DC8)8)

Καβάτζα όχι, αλλά αν το ξέρεις 4 μήνες πριν,ε, διάολε, θα τα μαζέψεις.Να το λέγαν 1 μήνα πριν να το δεχτώ.
Σου είπα αν δεν θες 80 δώσε 60.Αν σε απογοητεύσουν οι AC/DC τότε πάει, χάλασε ο κόσμος. :wink:

ειναι οι ιδιοι που βρισκουν λογικο το 80? επειδη ειναι πρωτη φορα στην ελλαδα…

Και το 60 για εξέδρες που είναι πιο φθηνό απο Γερμανίες,Αγγλίες κλπ;Για πες…

Δε μιλάμε τώρα; Μούγκα;
Αφιερωμένο το παρακάτω στην ηλίθια δικαιολογία για τα λεφτά.Εξέδρα Ελλάδα 60 Ευρώ.Εξέδρα Γερμανία 81,50.Άντε γιατί πολύ μας τα ζαλίσατε.

και στη madonna ειχαν φτηνα περιορισμενης ορατοτητας, τι εχεις να πεις?