Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

πρωτα απο ολα ηρεμησε.γιατι ετσι οπως μιλας μονο στα @@ θα βρισκεις ανταποκριση. οκ?:wink:

Τι δουλεία έχει τώρα η Madonna…
Ότι νάνε.81.50 φίλε μου, εξέδρα εκεί.60 εδώ εξέδρα.70 ευρώ για ΚΑΤΩ εδώ.Ε ναι τελικά μαλάκες είμαστε τα έχουμε πιο φθηνά.
Να ηρεμήσω;Στα @@;. Οκ στα @@ μου λοιπόν, άντε γειά.

θυμάμαι τόσα χρόνια που λέγαμε φέρτε AC/DC και γρίνιες που δεν έρχονται, μιλάμε για ένα απο τα μεγαλύτερα(αν όχι το μεγαλύτερο) συναυλιακό απωθημένο…και ξαφνικά τώρα που έρχονται αρχίζουν όλοι γκρίνιες για τα εισητήρια και ότι είναι πανάκριβα…εεε δεν είναι μην λέμε ότι να ναι…σίγουρα δεν είναι φτηνά αλλά ρε παιδία και έξω πάνω κάτω οι ίδιες τιμές παίζουν ίσως σε μερικές είναι 10 ευρώ λιγότερο και αλλού 10 παραπάνω …να γκρινιάζουμε για όταν μας τα πίανουν και αλλού είναι 10 ευρώ εισητήριο και εδώ 30 αλλά ρε γαμώτο οι τιμές δεν έχουν κάποια τραγική διαφορά και στο κάτω κάτω AC/DC είναι αυτοί…
εγώ θα τους δω σε 15 μέρες έξω και έχω χεστεί απο την χαρά μου, ούτε λεπτό δεν σκεφτηκα να μην πάω μιλάμε για την απολύτη rock εμπειρία(μιλάνε δηλαδή, θα μιλάω και εγώ σε 15 μερούλες με το καλό)

και τα 60άρια δεν είναι με μειωμένη οράτοτητα γιατί αυτό κατάλαβα ότι υπονοείς…και ναι είμαι μπατζανάκης του Λώρη και γουστάρω να σας κλέβει γιατί παίρνω 10% από τα κέρδη της συναυλίας:p

Η μιζέρια έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είδα ακόμα να βγαίνει κανέις και να λέει ότι το λάδι στο σούπερ μάρκετ της Γερμανίας είναι πιο φθηνό από το αντίστοιχο της Ελλάδας. Ρε μάγκες ναι. Είναι ακριβή χώρα η Ελλάδα. Τα πάντα είναι ακριβά. Οι AC/DC τί σχέση έχουν;;; Δεν είδα να λέει κανείς ότι ένα ποτό έχει από 8 ευρώ και πάνω μια μπύρα 5 και ούτω καθεξής. Δεν είδα κανένα να λέει ότι ο κάθε τυχάρπαστος Έλληνας “καλλιτέχνης” βάζει εισητήριο 20 ευρώ. Δεν είδα κανείς να λέει πόσο είχε το εισητήριο των Moonspell π.χ. Πόσο να έχει δηλαδή το εισητήριο για AC/DC? Το εισητήριο των AC/DC ειλικρινά πιστεύω είναι ότι πιο τζάμπα έχει βγει φέτος. Δεν είναι εισητήριο. Αυτό ισχύει στις άλλες χώρες. Eκεί οι περισσότεροι τους έχουν δει ήδη πολλές φορές και ίσως τους ξαναδούν στο μέλλον. Για την Ελλάδα είναι μια ευκαιρία μοναδική. Τα λεφτά δεν έχουν σημασία. Δεν μπορώ να ακούω να μου συγκρίνουν μια συναυλία των AC/DC με 8 ποτά. Έλεος δηλαδή.

Mην το κουραζουμε παιδια.

Η τιμη ειναι λογικοτατη.

Πανω κατω τα ιδια σ’ ολη την Ευρωπη ειναι και μιλαμε για τη μοναδικη φορα που θα πατησουν το ποδι τους στην Ελλαδιτσα.

Εκτος αν ξαναρθουν για διακοπες.

5 μηνες εκ των προτερων οποιος θελει βρισκει.

Εγω πχ εχω να φαω στο σχολειο απο τα Χριστουγεννα, αλλα πλεον εχω ζεστα ζεστα 80 ευρουλακια κι αν δεχτει ο φαδερ να με φερει θα ειμαι εκει.

Ειναι θεμα θελησης και φυσικα του αν εχουμε ψηλα στις εκτιμησεις μας τους AC/DC.

Ουτε φυσικα ειναι κατηγορουμενος οποιος δεν του καθεται καλα ή να παει να τους δει ή να πληρωσει 150€ (αν ειναι απο επαρχια ας πουμε).

Ρε παιδια τι τσακωνεστε γαμω…??

Το θεμα ειναι υπερβολικα απλο…Αν γουσταρεις πας, αν δεν γουσταρεις δεν πας…Αυτοι που γκρινιαζουν για τις τιμες παω στοιχημα οτι δεν τους εχουν ξαναδει ποτε και δεν ξερουν για τι εμπειρια γκρινιαζουν και σκεφτονται να μην πανε…Μετα δεν θα υπαρχει γκρινια…

Αν παλι δεν σου αρεσει αυτο που θα δεις σημαινει οτι δεν σου αρεσουν και οι AC DC…Κοινως δεν υπαρχει ατομο που να γουσταρει το συγκροτημα και να απογοητευτει απο αυτο που θα δει…

Οποτε γι’αυτον τα 80 αξιζουν και θα τα ξαναεδινε…

Οσο για εμας που τους ειδαμε οτι και να πουμε δεν φτανει για να καταλαβετε τι συναυλια ερχεται στα μερη μας…Και αν το θελετε και ετσι ρισκαρετε το…

Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι την επομενη μερα κανεις μα κανεις δεν θα γκρινιαξει και δεν θα ξαναγινει κουβεντα για τις τιμες…

Ε αν γινει και αυτο τοτε θα ευχηθω με ολη μου την θεληση να μην ξαναερθουν ποτε…Πραγμα που ουτως ή αλλως θα γινει…Οσο και αν με πειραζει θα το ευχηθω…

Γιατι ειμαστε αχαριστοι και δεν μας αξιζει κατι τετοιο ξανα…

Α ναι και εγω δουλευω στην didi…Παιρνω 15% απο τα κερδη…Σε εφαγα ks9… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μ’ αρέσει που κάποιοι νομίζουν ότι η τσέπη τους είναι ίδια με όλων των υπολοίπων. Ρε φίλε στη Didi δουλεύεις?

Φυσικά για τη Didi και πέρνω και 20% ποσοστό και τους τρώω όλους εδώ. :lol:
Το ότι αν έρχονταν μαλακάσα δεν θα πάταγα με τπτ και θα πήγαινα Γαλλία ή Γερμανία απαντά κάτι;
Red Rum αν δεν έχεις τα 60 κόψε το internet φίλε μου για 2 μήνες.
Οκ ρε παίδες είναι πολλά τα λεφτά για AC/DC (#-o8O) ok αν σας χαλά τόσο μην πατήσετε αλλά κόψτε την γκρίνια καταντά γελοίο και γραφικό.
Μου θυμιζει τότε με τους Metallica που κλέγονταν όλοι και τελικά…Πήγαν όλοι.

OK φωστήρα που δεν έχεις δει καν τα υπόλοιπα ποστ μου στο θρεντ αυτό, να το κόψω, άσχετα αν δε διαμαρτυρήθηκα καθόλου για την τιμή του εισιτηρίου γιατί δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Υπάρχουν κι άλλοι όμως που έχουν πρόβλημα πραγματικό. Εγώ έχω μάθει και σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να διαμαρτυρεται για την τιμή οποιαδήποτε συναυλίας, εφόσον τα παράπονά του έχουν υπόσταση.

Τώρα τι να σου πω? Ότι παίρνεις το μέρος του μεγαλοδιοργανωτή, παπαγαλίζεις τα επιχειρήματά του και τον δικαιολογείς ό,τι τιμή κι αν επιβάλλει? Αυτό είναι φως φανάρι όσα ημότικον και να βάλεις δίπλα. Σιγά το επιχείρημα ότι έξω είναι 20 ευρώ πιο ακριβά, ενώ ο βασικός μισθός είναι τουλάχιστον 300 ευρώ παραπάνω απ’ την Ελλάδα.

Α, και άμα στα κάνουν τσουρέκια αυτοί που διαμαρτύρονται για τις τιμές είσαι σε καλό δρόμο ρε. Απλά μην ξεχάσεις να στείλεις CV στο Λώρη.

Επειδή αυτή η κουβέντα γίνεται για πολλοστή φορά ,και θα γίνει ακόμα κι αν έρθουν AC/DC,Zeppelin, Stones και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μαζί με 40 ευρώ τικέτο, καλό είναι όποιος θέλει να κλαφτεί να μην το κάνει εδώ στο φόρουμ.Ούτε τακτικές οι εταιρίες θα αλλάξουν ούτε λεφτά θα βρεί εδώ.
Και σε ότι οικονομική κατάσταση και να βρίσκεται κάποιος (δε λέμε να μην έχει να φάει έτσι…) φοιτητής ή μη. όταν μία τέτοια συναυλία ή και οποιοδήποτε γεγονός θέλει να παρακολουθήσει ή οποιαδήποτε αγορά θέλει να κάνει και το γνωρίζει 4-5-6 μήνες νωρίτερα…εεε ναι ρε πούστη μου, μπορεί να κάνει οικονομία και να τα μαζέψει τα λεφτά.
2 καφέδες λιγότεροι τη βδομάδα, μία 'εξοδος λιγότερη το μήνα, λιγοότερο φαγητό απέξω…Ε μη μου πεί κανείς ότι δεν μαζεύονται 60 και 80 ευρώ.

Έστω και λίγο να θες να πάς μιά χαρά τα μαζεύεις. Και να μην μιλήσω για αυτούς που όντως θέλουν να πάνε και ακόμα κλαίγονται. Κάντε το σκατό σας παξιμάδι και μαζέψτε μόνο 60 και πάτε εξέδρα.
Άντε πια με αυτήν την κλάψα και την γκρίνια…
Απαιτώ να κλείσει για λίγες μέρες το τόπικ…να κλάψουν και να ηρεμήσουν αυτοί που θέλουν και μετά ξανανοίγει και μιλάμε για την συναυλία
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ…
Και για να είμαι ξεκάθαρος, είμαι φοιτητής και τα 2 τελευταία χρόνια δουλεύω κανονικά. Όπως πάψ και τώρα που έχω μία πιο άνεση έτσι πήγαινα και πριν κάνοντας όσο πιο τρελή οικονομία μπορώ…

EDIT: Και μην ακούσω ΚΑΙ ΠΑΛΙ τις άκυρες κουβέντες για τις ημερομηνίες των συναυλιών.
Την επόμενη φορά μήπως να μας πάρουν έναν-έναν τηλέφωνο να μας ρωτήσουν;

Βέβαια μην ξεχνάτε ότι για κάποιους ένας καφές είναι πραγματικά σημαντικός όταν δεν έχει ελεύθερο χρόνο να ξεσκάσει.Όταν είμαι όλη μέρα στη σχολή και γυρνάω και φεύγω για αγγλικά στα καπάκια,ε,ένας καφές δεν είναι πολυτέλεια…

1ον το 60αρια για την ορατοτητα το ειπα οτι ο λωρης εβγαλε εισιτηρια gtp για τα λεφτα μονο και μονο αυτο.

2ον Επειδη ειναι απωθημενο τι παει να πει?οτι θα μας γ******ε κιολας?
θα τα δωσω τα λεφτα γιατι γουσταρω(και απτη δευτερη μερα πηρα 80αρι) αλλα ειναι ελλεινο να κραζετε αυτους που πολυ απλα δεν εχουν λεφτα! Ναι ρε φιλε δεν τα εχει και δεν θελει να δωσει.πως να το κανουμε αυτο?αστον τι σε πειραζει?

Στη γερμανια εχει τα ιδια λεφτα?παντου πανω κατω ειναι τα ιδια λεφτα?Ναι?Ναι! οκ!

Ποσος ειναι ο βασικος μισθος στη Γερμανια?:-k

Δεν κράζει κανένας κάποιον επειδή δεν έχι λεφτά και ακόμα περισσοτέρο αν δεν θέλει να τα δώσει, δηλαδή δεν θέλει να πάει. Αλλά όχι και να πρήζουν και να κλαίγονται εδώ μέσα. Με πειράζει που μπαίνει εδώ και γράφει όλη την μίρλα του. Τι με νοιάζει ; Γιατί στην τελική αυτός που θέλει, ναι θα τα βρεί τα λεφτά. Όταν έχεις 3-4 και 6 μήνες μπροστά σου άνετα τα μαζεύεις. (Ξαναλέω δεν μιλάμε για περιπτώσεις που δεν έχεις να φάς…μην γινόμαστε ακραίοι όυτε οι μεν, ούτε οι δεν…Γιατί πολύ αμφιβάλω αν ισχύει κάιτι τέτοιο για όσους κλαίγονται)

διαβασε πιο πανω και μετα σκεψου την απαντηση σου.

Εγω κραζω αλλα τα εδωσα τα λεφτα.
Τωρα ο χχχλοκο επειδη δουλευει στη διδι μη μας βγαλει και τρελος.ειπαμε κριτικη στην κριτικη αλλα οχι και τοσο χαλια!

Ενταξει ρε Φιλε και εγω τα μαζευω τα 30.000 να παρω μια bmw αλλα πως τα μαζευω?

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ?

Γιατι να χρειαστει να λιωσω για να βγαλω τα λεφτα μιας συναυλιας, μονο και μονο επειδη ο λωρης ειναι ενας φιδεμπορας.

Η Λογικη εχεις 6 μηνες μαζεψε τα, κατ’εμου ειναι ακραιοτατη!

Αμα ειναι ετσι, και εσυ απλε συμβασιουχε με τα 600?. Δεν χρειαζεται να τρως κρεας!Μαζευε λεφτα και καθε 2 μηνες θα τρως κοτοπουλο.
Οποιος καταλαβε καταλαβε!

Αντε γιατι εχουμε χασει τη μπαλα εδω μεσα!

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ.
Δεν είπα ποτέ τίποτα σε κάποιον που είπε πολύ απλά ότι δεν θέλω να πάω, δε γουστάρω βρε αδερφέ…(πέρα από το ότι είναι μαμάκας που θα χάσει την μεγαλύτερη συναυλία όλων των εποχών στην χώρα μας…χαχαχα…λολ…:stuck_out_tongue:

Όταν θέλεις κάτι,ότι κι αν είναι αυτό, κάνεις τις θυσίες (οικονομικές και οτιδήποτε) και το αποκτάς. Εκεί κολλάει το ότι έχεις χρόνο να μαζέψεις τα λεφτά. Δεν μιλάω και δεν απευθύνομαι σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει ο οποιοσδήποτε στόχος είναι αυτός, είτε συναυλία, είτε BMW, είτε κοτόπουλο, είτε ταξίδι κ.ο.κ…
Ότι έχουμε χάσει την μπάλα…συμφωνώ απόλυτα…ούτε η ίδια δεν ξέρει που είναι…

Κι εγώ πρώτη μέρα πήρα τικέτο, κι εγώ έχω πολλά να πω για τα συναυλιάκα ελληνικά δρώμενα…αλλά δεν το κάνω εδώ…γιατί πολύ απλά τέτοια κουβέντα δεν μπορεί να γίνει σε φόρουμ…

Δηλαδή το 90% αυτών που κλαίγονται τα έχουν δώσει!!
Λοιπόν για να τελιώνουμε.Όσοι έχουν πραγματικό πρόβλημα (10% και πολλά λέω) τότε την συμπάθεια μου.Όσοι κλαίγονται γιατί έτσι τους αρέσει…Ε,σόρρυ αλλά…Άσε μην πω τπτ.Το κλείσαμε?Μιλάω για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.Η DIDI απο εμένα τα τελευταία 2-3 χρόνια πήρε 1 ticket για Priest και αυτό την τελευταία στιγμή.

Α και ένα μπράβο στον IRON_ARIS που είχε το παιδί πραγματικά πρόβλημα και έκανε το σκατό του παξιμαδάτορ και μάζεψει τα λεφτά.Για πραγματικά ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ!Άσχετο αν μας έχει ζαλίσει τα @@ τόσους μήνες με την κλάψα του :stuck_out_tongue:

Αυτά και δεν απαντάω ξανά για το συγκεκριμένο θέμα.

Get a life και προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν κράζει κανείς κανέναν.
Απλά σεβάσου ότι τα 80 είναι πολλά γιατί πολύ απλά κάποιος τα ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,να τα χρησιμοποιήσει αλλού.

Και αυτό που λέει ο fake,ας το απαντήσει κάποιος.80ε σε Γερμανία που έχει 2πλάσιο - τουλάχιστον - βασικό μισθό.Αλλά ο Έλληνας πάντα έτσι θα είναι.

Θα μας πηδάνε και θα λέμε και ευχαριστώ.Και στην τελική στ@@ μου.
Προτιμώ να πιω 8 ποτά με την παρέα μου παρά να δω AC/DC.Άντε γιατί πολύ το γαμήσαμε το θέμα.
Έτσι όπως μιλάτε είναι σαν να περιστρέφεται όλη σας η ζωή γύρω από τη συναυλία.

Ε καλοφάγωτα τα 80 και καλά να περάσετε

Κι εγώ να τα δώσω και να πάω συναυλία. Οπότε ο καθένας κάνει ότι θέλει, όπως θέλει, με όποιον τρόπο μπορεί και καλά θα περάσει αφού θα είναι ευχαριστημένος καθώς ήταν επιλογή του.
Και πάνω από όλα, χωρίς να πρήζει τα αυτιά κι όχι μόνο των υπολοίπων …
Αυτά. Τέλος

Bασικα προβλημα οικονομικο δεν εχω τουλαχιστον.

Δηλαδη πιστευω οτι οι δικοι μου εχουν τα λεφτα για να παω AC/DC.

Απλα δε θεωρησω σωστο να τους βαλω να πληρωσουν μια 150αρα για τη δικια μου καυλα.

Ασε που βλεποντας τα φραγκα που μαζεψα 'παθαν σοκ και καταλαβαν ποσο το θελω.

Ετσι εχω και περισσοτερες ελπιδες.

Οσο για την κλαψα μου, τελικα τζαμπα γινοταν επειδη το αλλο πρωι δε γραφουμε.

Αλλα σαν Ελληνας, κατι μεσα με ωθουσε να γκρινιαξω. :stuck_out_tongue:

Τεσπα …Μακαρι να τους πεισω και να ειμαι εκει για μια και μονη φορα.

We 're close to the highway to OAKA παντως.

Και για να αλλαξουμε λιγο θεμα.

Σε ποια τραγουδια (απο αυτα που θα πουν) ο Brian λεει διαφορετικα τους στιχους live απο οτι ειναι στους δισκους.

πχ στο Hell’s Bells το ρεφραιν το λεει διαφορετικα.

Και ρε μεγάλε αφού πρoτιμάς να πιείς 8 ποτα απο το να δεις AC/DC γιατί μας ζαλίζεις τα @@ απο χθες;

IRON_ARIS θα έλεγα και το High Voltage αλλά δεν το λένε πια [-X
Άντε σε 1 μήνα θα ξέρουμε και setlist για στάδια, αλλά αν ετοιμάζουν 2ρο γιουρολεγκ δεν νομίζω τελικά να είναι τόσο αλλαγμένο. :-s