Tailored suits, chaufeured cars, Fine hotels and big cigars
Up for grabs, all for a price, Where the red hot girls keep on
dancin’ through the night.
The claim is on you, the sights are on me, So what do you do, that’s
guaranteed? Hey little girl, you want it all, The furs, the diamonds
the paintings on the wall.
Come on, come on, lovin’ for the money,
Come on , come on, listen to the money talk
A French maid, foreign chef, A big house, with kingsize beds.
You had enough, you ship ‘em out, The dollar’s up, down, you
better buy the pound. The claim is on you, the sights are on me,
So what do you do? That’s guaranteed, Hey little girl, you break
the laws, You hustle, you deal, you steal from us all
Come on, come on, lovin’ for the money,
Come on , come on, listen to the money talk
καλημέρα σε όλους.
Σας διαβάζω από το Νοέμβριο και αποφάσισα να γραφτώ πριν από λίγο καιρό.
ας πω και γω τη μαλακία μου γιιατί τις τελευταίες μέρες έχω πάθει πλάκα με τη γκρίνια που υπάρχει.
είμαι αρρωστάκι AC/DC-άκιας
Φεύγω τη Κυριακή με τον αδερφό μου για Λονδίνο για τη συναυλία στις 14/4
είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε και η δεύτερη θα είναι στις 28/5
η τρίτη φορά θα είναι-καλά να είμαστε- αν του χρόνου ξαναγυρίσουν Ευρώπη
το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα (ένα όνειρο ΖΩΗΣ-28 χρόνια είναι αυτά,τους ακούμε από το 1981)
δεν μας ενδιαφέρει πόσο θα μας κοστίσει γατί ακριβώς είναι ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ
για μένα είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ αυτή τη στιγμή στο κόσμο.
τα 80 ευρώ είναι ΛΙΓΑ για τους AC/DC
Ας είμαστε μάγκες να το γεμίσουμε και με τη τρέλλα μας και το χαμό που θα γίνει να τους κάνουμε να τρίβουν τα μάτια τους και να τη γυρίσουν για το επόμενο dvd που θα βγεί.
σόρρυ αν σας κούρασα αλλά δεν μπορώ τη μιζέρια και τη κλάψα
το παρακάτω βιντεάκι είναι από Βαρκελώνη, το Thunderstruck.
αν κάνουν έτσι οι ισπανοί που τους έχουν δει δεκάδες φορές τι πρέπει να κάνουμε εμείς?
να κάψουμε το ΟΑΚΑ?
ΥΓ: και για να προλάβω τις γκρίνιες κάποιων είμαι 41 και ο αδερφός μου 39
εγώ έχω 2 παιδιά και ο αδερφός 1
δεν είμαστε πλούσιοι,πέρνουμε λίγο παραπάνω από τη …γενιά των 700 ευρώ
έχουμε και οι δυο δάνεια για τα σπίτια μας
σκεφτόμαστε και το τελευταίο αυρώ που χαλάμε κάθε μέρα…αλλά
προτιμάμε να πάμε Λονδίνο και ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
σόρρυ και πάλι για το μεγάλο ποστ. Ξέρω οτι λίγοι θα καταλάβουν αλλά αυτό μου φτάνει
οσοι πάμε ΟΑΚΑ θα ζήσουμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
οι υπόλοιποι…καληνύχτα και καλά …καφεδάκια
φιλε καλημερα,
συνχωρεστε τα ελληνικα μου ειμαι ελληνο αυστραλος 42 χρονον μενω εδω τωρα.
Ειχα πρωτο δει touς ACDC ιn Melbourne 1978 με ενα ξαδελφο μου με τον ΘΡΥΛΙΚΟ BON SCOTT!!!
σε αποσταση αναπνoης στο PALAIS theatre μikpoς χορος.Toτε που ακουγαμε hard rock ACDC,ANGELS,ROSE TATOO μας θεωρουσαν scum μετα και μεχρι σημερα εγινε COOL!!
Που να φανταστω ΤΟΤΕ οτι 2009 θα τους ξαναεβλεπα live in Greece με τους γιους μου 12 και 9
φανατικη ACDC fans.
let’s burn down the oaka on MAY28
hard rock & metal is music for MEN & …WOMEN who prefer REAL MEN
xxxloko για χαλάρωσε λίγο.Σταμάτα να εισαι τόσο jerk και αποδέξου ότι κάποιοι δεν έχουν τα λεφτά και ούτε μπορούν να τα μαζέψουν.Επίσης αποδέξου πως αν είχε έστω 60 στην αρένα τώρα θα είχαν πουληθεί όλα.Προσωπικά δεν σου έπρηξα τα αρχίδια.Τώρα αν είσαι κομπλεξικός και καμένος και πάνω απ όλα έχεις παροπίδες δικό σου το πρόβλημα.
Πάντως πολύ κλάψα ρε παιδιά για τις τιμές. Οι μόνοι που δικαιολογούνται είναι όσοι δεν έχουν τα χρήματα.
Οι υπόλοιποι ας θυσιάσουν και κάνα καφέ. Όταν ήμουνα πιτσιρίκι το 1996 στο Rock Of Gods, το εισητήριο είχε 7.000 δρχ, ποσό κολοσσιαίο για την εποχή. Κι όμως, τα μάζεψα και πήγα και γούσταρα. Τα τελευταία χρόνια που δουλεύω, δεν τίθεται θέμα για το αν θα πάω σε συναυλία group που μου αρέσει, πόσο μάλλον για group που τρελλαίνομαι. Κι όλα αυτά επειδή βάζω την καύλα μου για τη μουσική, πάνω από οτιδήποτε άλλο.
Όσοι δεν πάνε , ενώ έχουν τα χρήματα, ας πιούνε 40 μπύρες, ας βγούνε 50 ραντεβού με γκόμενες, ας αγοράσουνε κάνα παντελόνι των 100 ευρώ. Εμείς θα ξαναδούμε AC/DC πάντως να τα σπάνε ξανά και ξανά και ξανά. Όσοι τους έχουν ξαναδεί :), καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Στο Rock Of Gods οχι μονο ειχα βρει τα λεφτα,αλλα αναγκασα και την μανα μου,γιατι τοτε ημουν μολις 16 ,να φυγουμε απο τις διακοπες,να ερθουμε Αθηνα για το φεστιβαλ και μετα παλι πισω. Εγω παιδια τα εδωσα τα 80 ευρω χωρις να κλαφτω και πολυ,γιατι πολυ απλα,ACDC δεν θα ξαναδω στην Ελλαδα. Κακα τα ψεματα ειναι πολλα τα λεφτα και ειναι κριμα που δεν θα ερθει πολυς κοσμος λογω χρηματων. Σταματηστε να βριζεστε και να κραζεστε,ελεος. Μιλαμε για διασκεδαση και τσακωνεστε? Γι’αυτο αυτη η χωρα δεν θα παει ποτε μπροστα,τρωγομαστε χωρις λογο και ολοι κοιταζουμε την παρτη μας. Καλα να περασουμε οσοι παμε και μακαρι να καταφερουν να ερθουν και αυτοι που δεν εχουν λεφτα.
Καλά θα γίνει τις π$ρνης.
Είπαμε όποιος με λίγο κόπο μπορεί να βρει τα λεφτά και δεν έρθει θα χάσει το καλύτερο Φολκ αντι γκοθικ συκρότημα που πέρασε απο τα μέρη μας.
Πραγματικά βαρέθηκα τους κλάψες.Ουστ και σπιτάκια σας!
Παιδιά να πάρουμε τους Ισπανούς πρέπει.Να τα γαμ%σουμε όλα!Να τα παίξουν ρε οι CDCδες.Ελλάς κάφρων καφριανών!Γούργιαααα!