Και δεν είναι μόνο οι ΘΕΟΙ AC\DC, αλλά και οι καταπληκτικοί The Answer, με δύο γαμάτους δίσκους:!:
Ένα θηρίο που μεγαλώσαμε μαζί του, μαζί με πολλά άλλα, και ένα θηρίο που τώρα μεγαλώνει:!:
Θελω live στιχους απο το Hell’s Bells και απο το The Jack (αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο).
Νομιζω μονο σ’ αυτα υπαρχουν διαφορες στις συναυλιες.
Αντε να κανουμε καμια επαναληψη…
Στο Hells Bells δεν έχει σοβαρές αλλαγές. Το The Jack στα live το τραγουδούσε ο Bon Scott ήδη από το 1977 με αλλαγμένους στίχους.
She gave me her mind
Then she gave me her body
But it seems to me
That she gave it to anybody
But I made her cry
And I made her scream
I took her high
And I curdled her cream
But how was I to know that she had been there before
She told me she was a virgin
She was number nine, ninety-nine on the clinical list
And I fell in love with the dirty little bitch
She’s got the Jack
@crabsody k λοιποι καμμενοι φανς
το ρεφραιν του Hell’s Bells το λεει συγκεκριμενα ή οπως του καπνισει καθε φορα;;;
ρωταω και ξαναρωταω γιατι στην κορυφαια στιγμη της συναυλιας πρεπει να ειμαστε καθως πρεπει. 8)
Θα είμαστε.For those about to rock…FIRE!:p.Και μετά θα σκάνε τα κανόνια!:lol:
Πες τα ρε γιγαντα.
Α,ναι,είπαμε!Και μετά κλάμα!:lol:
Καλησπέρα σε όλους…Είναι η πρώτη φορά που γράφομαι σε φόρουμ…και αυτό το έκανα γιατί όντας κοπέλα, δυστυχώς δεν έχω στον κύκλο μου πια πολλούς που να κατανοούν την αγάπη μου για αυτή τη μουσική και πόσο ιερή είναι για μένα αυτή η συναυλία…ενώ εδώ υπάρχουν πολλοί πορωμένοι και μπορεί να βρω καταφύγιο:D
Οι AC/DC είναι το αγαπημένο συγκρότημα του κολλητού μου φίλου…που μου έμαθε τι σημαίνει μουσική και πόσο μπορεί να σε γεμίζει!!Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στη συναυλία των Monster magnet το Δεκέμβριο…Ήταν όνειρο ζωής για αυτόν να τους δει… Πήγα και πήρα εισιτήριο λοιπόν την πρώτη μέρα της προπώλησης πρωί-πρωί…
Συγγνώμη αν βάρυνα το κλίμα, απλά διαβάζοντας όλα αυτά για τις τιμές ή για το αν αξίζει τον κόπο…ήθελα να πω ότι για μερικούς αυτή η συναυλία εκτός από μια βραδιά έκστασης και πραγματικής μουσικής…ίσως είναι και ο μοναδικός τρόπος για να υπάρχουν…(Αυτό για το φίλο που είπε ότι μάλλον για μερικούς εδώ μέσα όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτή τη συναυλία…Μπορεί φίλε μου να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς)…
Στους πολύ πορωμένους τώρα : Αφήστε και καμιά κοπέλα να είναι μπροστά μπροστά…μην τη διώξετε κλωτσηδόν:p Μπορεί να έχει τους λόγους της…!!
Συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο ποστ…
Υ.Γ. Τo πρώτα πρώτο δώρο που μου είχε κάνει ο κολλητός μου πριν πολλά χρόνια ήταν μια μπλούζα των AC/DC:)
Λέω τη γνώμη μου με αφορμή το παραπάνω ποστ.
Η τιμή σαφώς και είναι ακριβή. Αλλά είναι γνωστό πως οι τρελαμένοι οπαδοί θα τα σκάσουν για τους λόγους που ανέφερε η κοπελιά παραπάνω, και γενικά ο καθένας για δικούς του προσωπικούς λόγους. Γιατί μερικά πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν υπολογίζονται με λεφτά, αλλά με συναισθήματα.
Αλλά για τον οπαδό της μουσικής αυτής, που θα γούσταρε να δει AC/DC, αλλά δε κόβει και φλέβα γι’ αυτούς είναι μεγάλο το ποσό, πόσο μάλλον όταν έχεις και άλλα λαιβ εκεινη τη περίοδο.
Αυτά, και καλώς ήρθες Beautiful loser.
Να τους δεις, και να τους ευχαριστηθείς και γι’ αυτόν κι ας μην είναι εκεί.
Aπό τα τελευταία ποστ φαίνεται το μόνο σίγουρο: αυτή η συναυλία είναι larger than life για όλους, με διαφορετικό τρόπο.
αυτο ακριβως!!!καθενας εχει το λογο του!!!
καλωςηρθες κοπελια!!!
H τιμή σαφώς και δεν είναι ακριβή για AC/DC. Σαφώς και δεν θα πάνε μόνο οι τρελαμένοι οπαδοί (τότε θα γινόταν η συναυλία στο Gagarin). Όποιος έχει έστω και μια επιδερμική σχέση με τη ροκ θα πάει σε αυτή τη συναυλία και σε μια ενδεχόμενη των Stones. Αν το εισητήριο είχε όσο το εισητήριο για τους πολυαγαπημένους μου Skyclad τότε η περιοδεία τους δεν θα ήταν σταδίων αλλά αεροδρομίων. Αν το εισητήριο στην περιοδεία τους είχε 30 ευρώ τότε οι μαυραγορίτες του κόσμου θα γινόντουσαν πάμπλουτοι σε μια βραδιά. Το εισητήριο των Monster Magnet π.χ. (40 ευρώ) είναι πολλές φορές πιο ακριβό. Το ίδιο είναι να βλέπεις AC/DC με το τεράστιο show και την τεράστια ιστορία; Δεν είδα όμως κανένας να διαμαρτύρεται. Η συναυλία των AC/DC δεν είναι ευκαιρία για να συζητήσουμε το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδα και γιατί οι μισθοί είναι χαμηλοί. Αυτό ας το κάνουμε σε άλλο τόπικ. Η συναυλία των AC/DC είναι μια ιστορική στιγμή και μια ευκαιρία να γιορτάσουμε γιατί αγαπάμε αυτή τη μουσική.
Υ.Γ: Αν η συναυλία των AC/DC γινόταν στο Gagarin τότε το εισητήριο θα είχε 200 ευρώ μίνιμουμ. Πάλι το εισητήριο θα ήταν πολύ ακριβό; Η συναυλία στο ΟΑΚΑ από ότι εικάζεται θα έχει γύρω στις 50,000 κόσμο το ελάχιστο. Τί πιο μεγάλη απόδειξη θέλετε για να καταλάβετε ότι το εισητήριο δεν είναι ακριβό;
αραγε με τα εισητηρια τι να γινεται?βεβαια δεν με πολυνοιαζει,εγω το εχω στο συρταρι μου!!:D:D
:D:D:D:D:D:D:D δεν εισαι ο μονος
Ο πατερας μ ακουσε οτι ειπε ο Παπακωνσταντινου οτι εχουν φυγει 45 χιλιαδες εισητηρια.
Οχι οτι ειναι πολλα αλλα με τοσα που εχω ακουσει περιμενα λιγοτερα.
Όταν λες Παπακωνσταντίνου;
Bασιλης.Τι πηγες εχει δεν ξερω…
Aν είναι αλήθεια είναι καλό νούμερο. Σίγουρα θα πλησιάσουν τις 60,000
Δε με νοιαζει ποσοι θα ειναι στη συναυλια απο τη στιγμη που εγω ξερω οτι θα ειμαι εκει…
Οσο πιο λιγοι τοσο καλυτερα θα ελεγα…να παιζουν οι ACDC prive για παρτη μου…(και οπως ειχε πει και ενας φιλος μου…να παιζουν για παρτη μου και να κολαω 50ευρα στο κουτελο του young oταν κανει σολο…)
Χμμμ!!! Στο The Jack πρέπει να μπεί στύλος στη μέση τη σκηνής , να αρχίσει ο Angus τα pole dancing!!!