Καλύτερα όχι, που θα παίζουμε του χρόνου? Γιατι για γήπεδο δεν μας βλέπω[-X[-X[-X
Πραγματικά πάντως δεν βλέπω για ποιο λόγο θα πρέπει να μας απασχολέί πόσοι θα πάνε. Γιατι θα γίνουμε ρεζίλι ως χώρα αμα δεν γίνει σολντ άουτ το μεγαλύτερο (κατα πολλούς) συγκρότημα του πλανήτη? Όσοι θέλουν και μπορούν και δεν αιθάνονται ότι τους πιάσανε κορόιδα ας πάνε να το ευχαριστηθούν.
Όσο για το οικονομικό, ναι προφανώς είναι ακριβό το εισητήριο, όπως τα πάντα σχεδόν σε αυτή τη χώρα αλλα θα προτιμούσα 100 φορές να ήμουν μικρός και να έκοβα φραπέδες και σουβλάκια για να πάω στο λάιβ πάρα τώρα που τα έχω μεν αλλα ξέρω ότι ίσως θα τα χρειαστώ περισσότερο για κάτι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όχι μόνο για μένα αλλα και για άλλους γύρω απο μένα. Η ουσία είναι ότι όσοι μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω, κάντε τη ΤΩΡΑ γιατι τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνάνε τα χρόνια, Κρίμα είναι αν για κάποιον είναι όνειρο ζωής να δει τους ACDC. Εγω προσωπικά δεν θα δω την αγαπημένη μου μπάντα τους Depeche Mode φέτος ούτε θα κόψω το κατα99,9 μοναδικό μου τριήμερο εκτός Αθήνας για να δω τους Killers που επίσης θα ήθελα πολύ. Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του και ας προσπαθήσει να μείνει ικανοποιημένος απο αυτές.
Πάντως το λαιβ είναι τουλάχιστον για τους μη φανατικούς μια once in a lifetime ευκαιρία, αφού ενδεχομένως δεν θα ξαναέρθούν Ελλάδα, και δεν φαντάζομαι ότι καποιος που δεν θέλει ή δεν μπορεί να δώσει 80 ευρώ για να τους δει στο ΟΑΚΑ θα το κάνει μελλοντικά στο εξωτερικό.
Τελος πάντως η συναυλία να είναι γαμάτη και ας είναι μέσα όποιος να ναι…
Kαλα ρεζίλι γινόμαστε διεθνώς για χίλια δυο άλλα πράγματα που αυτό είναι το λιγότερο. Τωρα έστω ότι θα ερχόντουσαν και άλλες μπάντες. Πάλι δεν θα γινόνταν σολντ άουτ γιατι το ροκ δεν είναι ποπ (απο το popular) στη χώρα μας γιατι έχουμε τα λαικά για αυτό το σκοπό, και φυσικά θα εξακολουθούσαμε να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα δούμε όλα…
Δε πηράζει.
Στην Ελλάδα είμαστε πολύ φωνακλάδες και έτσι π.χ. 50000 Έλληνες σε συναυλία κάνουν για 100000 π.χ. Βέλγους (πως μου ήρθε τώρα αυτό?).Εγώ ας πούμε κάνω για 11.Παίζω άνετα μια ομάδα ποδοσφαίρου στα ίσα. 8)
Παντως ας μην ξεχναμε οτι εφοσον υπαρχουν διαθεσιμα εισητηρια,ειναι παρα πολυ που θελουν να πανε,απλα περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη να δουν αν μπορουν και δεν θα τους τυχει τπτ…πιστευω εκεινη την εβδομαδα…δευτερα,τριτη,τεταρτη και δη πεμπτη θα φυγουν παρα πολλα εισητηρια…
Το setlist ειναι καθορισμενο απο οσο ξερω…το ειχα δει τοτε που ειχα παρει το εισητηριο…θυμαμαι οτι ξεκιναιε με το Rock n’Roll train…και τελειωνει με παλια…αν δεν κανω λαθος με το for those about to rock…
Οποιος το ρει πουθενα ας το ξαναποσταρει…(και αμα βρει και τον Αnswer ακομα καλυτερα!!)