Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Ρε μαλακες φανταζεστε να γινει καμια μαλακια με τη γριπη των χοιρων και να παθουμε καμια ζημια;;

Να παρω εισητηριο ή θα παθω καμια ζημια;;;

:smiley: :smiley: :smiley:

Σοβαρα…

Ξερει κανεις αν θα υπαρχουν σιγουρα εισητηρια για αρενα μεχρι τις 9 Μαιου που θα παει ο αδερφος μου Αθηνα;;

Έμαθα ότι έχει κολλήσει η προπώληση στα 36-37000 εισητήρια και ότι φεύγουν γύρω στα 500 τη βδομάδα!
Με τέτοιους ρυθμούς + τις εξετάσεις από πιτσιρικάδες+|εξεταστικές από φοιτητές+οικονομική κρίση βλέπω
να μένουν καμιά 20000 χιλιάδες απούλητα.

Μα ποιος να το ξερει σιγουρα βρε παλουκαρι; :stuck_out_tongue: Πιστευω οτι θα υπαρχουν και τοτε αλλα για το “σιγουρα” που θες, παρε τηλ τον Λεφακη :stuck_out_tongue:

Δίνω εγώ λέμε το δικό μουυυυ!!!

σημερα που πηγα να παρω κατι εισητηρια ηρθε μπροστα ενα ς μεγαλος κυριος κ του τα ειχαν γραψει σε χαρτακι!!ζητησε 3 για ac!!!

Πόσα τυπώθηκαν?

Τι νουμερο εχει το εισητηριο σου ρε φιλε;Ετσι να ξερουμε που βρισκομαστε.

για acdc πηρα την πρωτη μερα,για αλλα πηγα,κ με το νουμερο πανω δεν βγαζεις ακρη μου φαινεται!!

30 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ειμαι ακριβως στη μεση των 2 συναυλιων των θεων και αρχιζω και νιωθω οπως 30 μερες πριν το Μιλανο…

Ε ρε μπανταρααα…!!!

Γαμ @@@@@@@ α

μου είπαν σήμερα στο φροντιστήριο στα Αγγλικά ότι δίνω προφορικά 28/5 στις 6 το απόγευμα … :(:(:frowning:

τι να πω έχω φάει τρελή ξενέρα … ψάχνω να δω μήπως μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία (μιας και πρόκειται για προφορικά … αλλά χλομό το βλέπω …)

την τύχη μου μέσα …

Φριδομ θα σε πετύχω πουθενά που θα μου πάει … :lightsabre::lightsabre:

Αν και δε σε ξέρω, αν και δεν θα πάω ac/dc σε καταλαβαινω απόλυτα. Λυπάμαι. Κοίτα να κάνεις τίποτα να ξεφύγεις τη μαλακία. Παιξτο άρρωστος, δεν νομίζω να συναντησεις κανέναν απο το φροντιστήριο την ωρα του head-banging…

Εγω στο στρατο είχα εμφανίσει μια άγνωστη αδερφη μου, στο λοχαγο, μπας και μου δωσει διανυκτέρευση.
Τελικα μου έδωσε και δεν έχασα το live των Deicide !! Αυτο στη Θεσ/νικη κάπου το 2000μΧ.

Ενας άλλος φίλος, δεν είχε διαβάσει για τις εξετάσεις και είπε οτι την ώρα που ερχόταν, έπεσε το αυτοκινητο του σε γκρεμο και σωθηκε δια θαύματος !!

Μην το αφήσεις έτσι βάλε το μυαλο σου να δουλέψει !!

Βοηθησα καθόλου ;;

Ναι,μαλλον δεν θα πετυχει κανεναν εξεταστη proficiency στο λαηβ.

Από το φροντιστήριο ξέρουν ότι έχω συναυλία γτ μόλις μου είπαν την ημερομηνία τους ρώτησα πολύ ήρεμος σε τι όροφο είμαστε … :lol::lol::lol:

τέσπα πήρα πριν λίγο τηλ. την ελληνοαμερικανική ένωση και είπαν θα το κοιτάξουν :-k:-k
δεν φάνηκε να ρωτάνε και πολλά πολλά … :-s

οπότε ας ελπίζω … :papas::papas::papas::papas:

Οι AC/DC έρχονται στις οθόνες σας!!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00

Το θρυλικό rock ‘n’ roll και hard rock μουσικό συγκρότημα AC/DC και η συναρπαστική συναυλιακή ατμόσφαιρα της sold out παγκόσμιας περιοδείας τους Ballbreaker που πραγματοποιήθηκε το 1996 στη Μαδρίτη, θα βρίσκονται στη μουσική σκηνή του MTV World Stage, την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 23:00. Το MTV World Stage αποδεικνύει ότι ολόκληρος ο κόσμος αποτελεί μια τεράστια μουσική σκηνή. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι στην Αθήνα, στη Ρώμη, στο Λονδίνο, στο Μπουένος Άιρες, στο Πεκίνο ή στο Τόκυο, κάθε Παρασκευή βράδυ είναι «live music night» στο MTV, όπου fans από 162 χώρες μεταφέρονται στην πρώτη θέση της αρένας σε κάποιο σημείο στον κόσμο, για να ζήσουν την εμπειρία του «live» από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη/συγκρότημα. Οι εξαιρετικοί Angus Young, Malcolm Young, Brian Johnson, Phil Rudd, Cliff Williams ερμηνεύουν στη MTV συναυλία τους από την Plaza De Toros της Μαδρίτης, τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, όπως το κλασσικό κομμάτι ?Back In Black? και το τραγούδι-σταθμός της καριέρας τους ?Highway to Hell?.

Απολαύστε τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα από μια ανεπανάληπτη συναυλία που διατήρησε τον ενθουσιασμό του κοινού ολόκληρη τη βραδιά και τη μοναδική εμπειρία της περιοδείας των AC/DC με τη σκηνοθεσία του David Mallet να συλλαμβάνει την εκρηκτική ενέργεια εκείνου του live στην Ισπανική πρωτεύουσα. Τα σόλο του κιθαρίστα Angus Young που «ηλέκτριζαν» τους χιλιάδες fans και η συγκλονιστική ερμηνεία του Brian Johnson αποτελούν τις καλύτερες στιγμές του συγκροτήματος.

Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV για να απολαύσετε μια συναυλία σταθμό και αγαπημένα τραγούδια όπως τα ?Shot Down in Flames?, ?Shoot to Thrill?, ?Hells Bells?, ?Dirty Deeds Done Dirt Cheap?, ?You Shook Me All Night Long?, ?T.N.T.?, ?Highway to Hell? και ?For Those About to Rock (We Salute You)?.

Η ζωντανή συναυλία των AC/DC στην Plaza De Toros της Μαδρίτης από την παγκόσμια περιοδεία τους Ballbreaker, θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MTV World Stage την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 23:00.

κ στις 6 να δινεις προλαβαινεις το live,αντε να χασεις τους answer βαρια!!!

έτσι είναι…

είναι σίγουρο αυτό?

Ποιος ενδιαφέρεται για τους answer??? :stuck_out_tongue:

Thunder…aaaaaa Thunder aaaaaaaa :slight_smile: