Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s:-s

Δε σ’ αρεσουν, δε σ’ αρεσουν, αλλα ολο δω τριγυρνας. :stuck_out_tongue:

Me?:-s

ΥΓ: Κωνσταντινε καλη τυχη ρε!

thx man :):slight_smile:

απλά λίγο να καθυστερήσει λίγο κάτι να γίνει θα αγχωθώ σε τέτοιο βαθμό που θα γίνω το 1ο άτομο στα χρονικά που θα κοπεί στα προφορικά … :lol::lol:

άσε που να πας acdc mε την ψυχή στο στόμα δεν λέει … :frowning:

πηγαινε παρτο το πτυχιο τρελε κ βουρ για οακα!!!

Τραγουδα τους λιγο Ροζυ, θα σε περασουν στο ετσι.

Εγώ, και πολλοί άλλοι θέλω να πιστεύω:!:
Οι The Answer έχουν δυο καταπληκτικούς δίσκους και θα ήθελα να ακούσω τα κομάτια live:!:
Είναι ευκολονόητο φαντάζομαι για όλους μας ότι η πρώτη εμφάνηση των AC\DC, που όλοι μετράμε τις μέρες για νά’ρθει, αλλά και οι The Answer θα είναι χορταστικό και άκρως ενδιαφέρον ορεκτικό:!:

[FONT=“Trebuchet MS”][SIZE=“2”]Σύμφωνα με ticket house,έχουν φύγει πάνω από 60.000 κομμάτια μέχρι και σήμερα…[/SIZE][/FONT]

:lol::lol::lol::lol::lol:

Kαι μένα κουλό μου φαίνεται :slight_smile:

Όσοι πιστοί προσέρθετε.

And it could be the very last time we could be in a rock n roll dream!!!

Nα το παιζαν κιολας αντι του λιγου Anything goes.Μακραν το καλυτερο τραγουδι τ δισκου ρε γμτ.

Θα χρησιμοποιησω μια εκφραση που λενε οι εγκυες:Mπηκαμε στο μηνα μας!!!

Λέτε στις 28 να βρέχει καταρακτωδώς και να γίνει η συναυλία στις 29:papas:O:)O:)

Και να βρεχει στις 28 θα γινει :expressionless:

χαλαρωσε…να φανταστεις εγω οταν το εδωσα πηγα στ προφορικα την επομενη μερα π οτι εδινα κατα λαθως χωρις να εχω πληροφορησει εννοειται…και εδωσα κανονικα…

:lol: :bow:

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα…

and it may the very last time
we could be in a rock n roll dream

αυτο το πραγμα δεν θα ξαναγινει ποτε!!!ειμαστε ετοιμοι να ρουφηξουμε καθε στιγμη του live!!ειμαι κ ποιητης ο πουστης!!

Παντως πουστης εισαι σιγουρα!! :stuck_out_tongue: :lol:

θα ερθεις οακα τελικα ε κ ξετσουτσουνησες!!!χαρηκα παντως,δεν επρεπε να το χασεις!!!