Σωστός ο παίκτης…
γαμω ειναι μπραβο ρε παιδι!!!
ω γαμαει η εικονα ρε!
Ω,ναι,γαμάει!Την έβαλα κι εγώ wallpaper,έτσι για να τσιτώνω ακόμη περισσότερο:D
21 και σήμερα ρε!
αδερφέ με έφτιαξες, το έβαλα :bow2::bow2:
Ολοι wallpaper το βαλαμε…!!!
Μόλις τώρα το έβαλα και εγώ…γαμάτο:roll::!:
Να’ναι καλα ο Pot που το βρηκε.
Η μερα πλησιαζει επικινδυνα ε.
Fan club tickets ΤΕΛΟΣ
καλό αυτό!
άντε και στα απλά τώρα
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
20 και απόψε… :):)
Να δω πότε θα αξιωθώ να πάρω τα εισιτήρια, που έχω κλείσει μέσω ίντερνετ από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν. Μάλλον κατά τον Αύγουστο…
Μου φαινεται απιστευτο που τελειωσαν τα εισητηρια του φαν κλαμπ.Ουτε στο Hampden δεν εχουν τελειωσει ακομα κι εκει ειχαν λυσσαξει οταν δεν ειχε συμπεριληφθει η Γλασκωβη στο τουρ με τα κλειστα γηπεδα.Οποτε μαλλον θα υποδεχθουμε πολλους ξενους εκεινες τις μερες υποθετω!
Εδιτ: βλακεια ειπα.Στο Δουβλινο δεν εχουν τελειωσει.Και παλι ομως αναπαντεχο που τελειωσαν εδω…
toxice να το κοιταξεις αυτο γτ σε βλεπω να μην ερχεσαι ΟΑΚΑ…
Ποσα ειναι περιπου τα εισητηρια του Fan Club?
πω πω παιδια,μαγικες στιγμες θα ζησουμε πραγματικα!!!αντε να περναν οι μερες!!!
Ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει πόσα είναι τα εισητήρια του φαν κλαμπ. Είναι διαφορετικά σε κάθε συναυλία. Πολλά πάντως.
κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο
ένα γεμάτο ΟΑΚΑ να χοροπηδάει πάνω-κάτω
είμαι καλά ή να πάω σε κανένα γιατρό?
Kι επειδη η κουβεντα για τους ΑC/DC το Μαη του 2009 δεν πρεπει να σταματαει ουτε στιγμη, ας θεσω ενα ερωτημα.
Τι προτεινετε για τα προεορτια της μεγαλυτερης ισως συναυλιας που θα γινει στην Ελλαδα;;
Νηστεια ή χτυπημα μεχρι τελικης πτωσης ολο το μηνα με αποκορυφωμα το ΟΑΚΑ;;
Εγω λεω να ακουσω καμια βδομαδα ακομα μεχρι να βγει το τελικο σετλιστ και να μαθω τα λογια απο ολα τα τραγουδια (γιατι να πω την αληθεια με τους AC/DC ποτε δεν τα εμαθα ή δεν εδωσα καμια φοβερη προσοχη) και μετα 2 εβδομαδες αυστηρης νηστειας.
εγώ πάντως έχω ξεκινήσει απο την ώρα που έπιασα τα tickets στα χέρια μου και κάθε βράδυ ακούω από ένα δίσκο
από 1 Μαϊου τα έχω κάνει…δυο
στις 28/5 από το πρωϊ μέχρι τις 20:30 ή 21:00 που θα… πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας repeat στο mp3
και …βαράτε αλύπητα αδέρφια μου AC/DC :lol::lol:
Nηστεία και προσευχή. Περισυλλογή και εγκράτεια. Πνεύμα και ηθική. Και μετάαα…
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ…