Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Σωστός… 8)

20 και σημερα!!!

Πως στο διάολο αφού μπορείς ακόμα να πάρεις εισητήρια στην ίδια τιμή απο το ticketpro, πας και σκας συν 40$ για να πάρεις απο το fan club?Ανωμαλία το λένε αυτό και μαζοχισμό.
Αρένα το κόβω να γεμίζει πάντως.Θα το χαρώ ιδιαίτερα να είναι γεμάτο, για όποιο @@ δε γουστάρει και θέλει η συναυλία να είναι μισο άδεια.

Λες να φτανουν 2 εβδομαδες;;;

Για να μαθω και τα λογια απο ολα τα τραγουδια πριν ξεκινησω τη νηστεια…

Δε χρειάζεται να διαβάσεις για να μάθεις τα λόγια. Εγώ θα πάω αδιάβαστος και στην έναρξη της συναυλίας θα έρθει η επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος και…τσουπ, θα μπουν τα αρχεία με τους στίχοι στο σκληρό δίσκο.
:lol::lol::lol:

A ρε τοξικε αυτο το Αγ. Πνευμα εφερε τις πανελληνιες Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη και θα ειμαι παρων. :lol:

Μετα τη συναυλια δεν περιμενω σχολια, αλλα απλα ενα “ημουν κι εγω εκει”.

Τοξικε μετα απο αυτο θελουμε και Rush. :smiley:

Μ’έχεις πάρει πρέφα, ε;
Για να δούμε. Σε μία διετία προβλέπω…

19 και απόψε… :vibrate:

πω πω ειλικρινα δεν την παλευω,τσουκου τσουκου κ 28!!!

Παιδιά, μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο το ότι θα τους δω επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αναμονής! Διαβάζω τα πόστ σας από τα ταξίδια σας, βλέπω τις φωτογραφίες και αναρωτιέμαι… Αν είναι τόσο κ@υλα σε κλειστό χώρο… πως θα είναι σε ανοικτό χώρο??? Έχω βάλει πάνω από το γραφείο μου την αφίσα του promotion και μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι σε λίγες μέρες θα βιώσουμε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία :yahoo: !!! Απλά εύχομαι να ΜΗΝ παίξουνε τόσα κομμάτια από το νέο album! Θέλω παλιότερο υλικό! Δεν γίνεται να μην ακούσουμε πχ το Hard as a rock ή το Bad Boy Boogie και το Rock n roll ain’t noise pollution! Φυσικά όλοι θέλουμε να ακούσουμε και τραγούδια που ούτε καν τα έχουνε προβάρει για το tour.

Πιστεύω ότι αφού έχουν οργώσει την Ευρώπη παίζοντας πολλά από τα καινούργια (ουσιαστικά δηλαδή έχοντας προμοτάρει το album) θα κάνουν το χατίρι στους οπαδούς, επικεντρώνοντας το σέτλιστ σε πιο παλιό υλικό. Πάντως προσωπικά έχω κόλλημα με το Stiff Upper Lip και θέλω απεγνωσμένα να το ακούσω! Μακάρι! Άντε 19 και σήμερα!!!

Το ανεγδοτο με τον λεπρο και τον χασικλι σιγουρα το ξερεται οποτε εμεισ οι Σαλονικα σιγα σιγα την κανουμε προοσ τα κατω εγω παντωσ περιμενω τα παιδια που πηγαμε ευρωπη και ωραια θα ταν να πιναμε κανα μπιρονι εξω απο το ΟΑΚΑ οποιοσ γουσταρει γιατι εμεισ θα τα πιουμε θα κατεβουμε πολλα αμαξια και bus ειμαι παλιοροκασ οποιοσ δεν παει να δει αυτθ το SHOW να παει να δει το Ρουβα και οποιοον μαλακα θελει:lol::lol::lol::lol:

17 ΜΕΡΕΣ!!! ρε δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακομα οτι θα δω AC/DC!!!

16 και απόψε… :smiley:

Και απόψε, ίσως καταφέρω το ακατόρθωτο. Να πάω να παραλάβω τα εισιτήρια…
Ιστορία γράφω ο μπίμπιπ…:lol:

Ασχετο λίγο αλλα το ποστάρω εδώ.

To περιοδικό SONIC θα κυκλοφορήσει μαζί με το βιβλιο “ACDC - Rock n’Roll υψηλής τάσης” το οποίο θα κυκλοφορήσει κανονικά στα βιβλιοπωλεία τον άλλο μήνα.

Λέει τίποτα, ξέρετε κάτι?

…ακόμα?

Βέεεεβαια και μου προέκυψε δουλειά το απόγευμα και δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα. Κλείνει εξήμιση το Tickethouse και είμαι στο όριο…
Δεν παίζομαι ρε…

γαμω ακουγεται,οποιος ξερει και παραπανω ας μιλησει!!

Και πότε κυκλοφορεί το περιοδικό είπαμε? :stuck_out_tongue:

Α είναι λίγο φλου αυτοί. Το αγόραζα παλιά και εβγαινε οποτε ναναι. Μεχρι τέλος εβδομάδας λέει αλλα…