Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Λοιπόν. Δεν θα πω τίποτα.

Γ@μΩ τις εξετάσεις (και τα 730 χιλιόμετρα που με χωρίζουν από την Αθήνα).

Ευχαριστώ.

Φίλος ρωτάει αν έχουν μείνει εισιτήρια

ναι τωρα ποια ακριβως δεν ξερω

Tην Παρασκευη μου ειπαν απο το τικετχαουζ οτι υπαρχουν για ολες τις κατηγοριες.

Και η κοπελα δε μου μιλησε καθολου σε στυλ “τρεχα να προλαβεις”.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το Ross the Boss, που με ανάγκασε να ανέβω στην μακρινή Αθήνα.
Επίσης, ευχαριστώ και τους Depeche Mode, εξαιτίας των οποίων το Tickethouse έκλεινε στις 9, αντί για τις 6.30.
Και ο τοξικός γράφει ιστορία, παραλμβάνοντας τα εισιτήρια τωωωωωωωνννν…
ACDC;
Όχι ρε παιδιά, Slipknot ήθελα…:-k:-k:-k

Ευχαριστώ παιδιά

Αυριο (λογικα) μαθαινουμε και το σετλιστ που θα απολαυσουμε κι εμεις! :vibrate::vibrate::vibrate:

we are on the highway to hell…15 days left

15 και απόψε … :thumbup:

Σημερα στο ΤΕΙ Αθήνας η ΔΑΠ εφερε τον Γ. Τσαλίκη για προεκλογικη εκστρατεια και καλα…

Ο τυπος εμφανιστηκε με μπλουζα AC DC…

Δεν θα πω τιποτα εδω για να μη φαω κανα ποντο…

Η αποψη μου ειναι γραμμενη εδω…Υπερβολικη, γραφικη ή οχι, αυτη ειναι…

Οποιος θελει διαβαζει…

σωστα αυτα που λες αλλα διαφωνω σε δυο μερη.οι ac/dc τι φταινε αν η καθε εταιρεια τους κανει κατι τετοια?νομιζω οτι ειναι λαθος να μιλαμε για ξεπουλημα.εγω δεν αμφιβαλλω οτι ο τσαλικης ακουει ακεντεκε.ειναι πολλοι οι ελληνες '‘καλιτεχνες’'που για να κανουν επιτυχια στρεφοντε στα σκυλαδικα.συμφωνω βεβαια στο οτι απο τη στιγμη που εκπροσωπει ενα αλλο ειδος '‘μουσικης’'δεν πρεπει να φοραει μπλουζες ακεντεκε.απο την αλλη βεβαια ειναι δικαιωμα του

Δεν ειπα οτι φταινε για την εμπορευματοποιηση, αλλα ισως φταινε για την επολογη εταιριας…

Και δεν διαφωνω στα παραπανω…Σιγουρα δικαιωμα του απλα αυτη ηταν η γνωμη μου…

Ποτε δεν θα θεωρησω τους ακεντεκε ξεπουλημενους γιατι αυτο θα με ποναει περισσοτερο απο ολα…Και δεν νομιζω οτι ειναι…

Να σας πω…

Και μενα μου τη σπαει που βλεπω σε και καλα τρεντυ μαγαζια μπλουζακια μοτορχεντ και ακα/ντακα.

Διπλα στη γυαλιστερη μπλουζα με τα στρασακια για τον καθε σκυλα, το εμβλημα των θεων.

Ε οχι…

αυτος ο πανιβλακας εχει φορεσει κ motorhead k metallica!!!δεν νομιζω οτι φταιει η εταιρια!!μαλλον εν αγνοια τους γινεται!!

Νταξει μωρε ας φορανε οτι θελουν,δεν το κανουν για να προσβαλλουν το συγκροτημα ή τους οπαδους τους.Απλα τους φαινεται οτι ειναι ΚΟΥΛ ξερω γω.

ρε η Βανδή έχει εμφανιστεί με κιθάρα με λόγκο Onslaught απάνω. Εκεί κολλάτε? :lol:

Αφήστε τους στη μιζέρια τους κι ετοιμαστείτε! Λίγες μέρες ακόμα… :bounce:

Ρε παιδιά μην γινόμαστε υπερβολικοί. Και μένα δεν μου κάθεται καλά. Δεν είναι πάντως θέμα εταιρίας. Έχω δει κατά καιρούς την Κοκκίνου την Βανδή τον Δάντη να φοράνε μπλούζα AC/DC κτλ κτλ. Δεν είχαν τότε οι AC/DC συναυλία στην Ελλάδα :wink:

Και με φουστάνι Motorhead παρακαλώ, για να μην πούμε για τον Ντέμη που έχει φορέσει από Guns n Roses και Aerosmith μέχρι Metallica. Ακόμα και τα παιδιά τους ντύνουν με τέτοιες μπλούζες. Ο καθένας όπως την βρίσκει, και στην τελική διαφήμιση κάνουν στην μουσική που αγαπάμε. Καλή ή κακή μικρή σημασία έχει.

ΟΚ παιδια ετσι ενιωσα και εγραψα…Απλα αυτο…

Μπορει να ειναι οπως τα λετε αλλα εμενα δεν μου καθεται, ειδικα με το συγκροτημα που αγαπαω…Just this…

Αύριο setlist.Πολύ πιθανό μέσα Bad boy boogie και ίσως Hard as a rock και Stiff up.
Τώρα αν αξιωθούν και κόψουν και κανένα απο τα νέα κομμάτια, ίσως δούμε και κανένα RnR ain’t noise prostitution και κανένα Poweragιάρικο.

P.S. Παίξτε If you want blood μη σας γα@%σω!Ευχαριστώ.