ε κατσε λιγο γιατι να κοψουν νεα κομματια,αν ηταν ετσι τοτε δεν θα λεγανε την περιοδεια black ice tοur που ως σκοπο εχει πανω απο ολα την υποστηριξη του αλμπουμ.
H Stiff Upper Lip tour ξεκίνησε με 3 κομμάτια και κατέληξε ( η καλοκαιρινή ) σε 1. Εδώ ξεκινάμε με 5 ίσως φτάσουμε στα 3. Λέω εγώ τώρα. Θα μάθουμε το βράδυ. Αν και έλεγα να κρατηθώ δεν παίζει τέτοιο σενάριο
Μακάρι να προσθέσουν μόνο και οχι να κόψουν κομμάτια
οσο περισσότερα τόσο καλύτερα
έχουν πολλά κομμάτια που σε φτιάχνουν και θα μπορούσαν να παίζουν με τις ώρες
[SIZE=“7”]Stadium Dates…8ος σταθμός…ΑΘΗΝΑ[/SIZE]
Ρε συ κανενας δεν λεει οτι δεν εχουν ωραια τραγουδια και οτι δεν μπορουν να παιζουν με τις ωρες,απλα λεμε να κοψουν μερικα τα τραγουδια απο το Black Ice,που αυτη τη στιγμη ειναι 5!Πχ να πουνε Rock n roll train,Black Ice και αλλο ενα…και μετα να παιξουν κομματια απο τα παλια…το High Voltage ειναι πολυ παραμελημενο σε αυτο το σετλιστ…
Βασικα αν γινεται να βαλουν περισοτερα τραγουδια απο τα 18 που ειναι συνηθως…θελουμε τουλαχιστον 20+!!!
Το σετλιστ ποτε θα το μαθουμε?
Σήμερα το βράδυ. Ελπίζω να προσθέσουν ένα κομμάτι και να πάμε στρογγυλά στα 20
φίλε paranoid_gr και γω μαζί σου 1000%
ας βάλουν κι άλλα χωρίς να κόψουν για να ακούσουμε όσα περισσότερα γίνεται
αυτό λέω,δεν γκρινιάζω…
Jailbrake & It’s a long way to the top είναι κι αυτά παραμελημένα
και τα λατρεύω
Ρε στάνταρ δεν παίζει πρόβλημα άμα φέρω φωτογραφική έτσι???
για καλό κ για κακό έχε την κάπου καβατζωμένη.
κανένα πρόβλημα και βέβαια!!
Στον πούτσο μου???
καλή λύση.
Στον καβάλο είναι το καλύτερο. (κάτω από τα @@ δλδ)
Συνήθως δε σου κάνουν τπτ, αλλά σε ΕΝΑΝ μαλάκα να πέσεις θα σε ξενερώσει άσχημα…
Aν και μπορώ να βρω άπειρα που θα 'θελα να μπουν, ένα Ιt’s a long way θα με έφτιαχνε άσχημα.=P~
κ σε μία τσεπη να την βάλεις τις ποιο πολλές φορες κανείς δεν σε ψάχνει.
Θέλω Its A Long Way ή Let Me Put My Love Into You…
Ναι ρε αλλά υπάρχουν κι οι λίγες φορές…
και εγω θα γουσταρα καργα it`s a long way to the topαλλα εχουν να το παιξουν και εγω δεν ξερω ποσα χρονια οποτε ειναι δυσκολο
Νομιζω οτι το It’s A Long Way ειναι καθαρα Bon κομματι …και λογω γκαιντας.
Ρε σεις πως ειχα την εντυπωση πως το its a long way το λενε???
Παντως εγω θυμαμαι που σε αλλες και αλλες συναυλιες υπηρχαν και ατομα που εμπαιναν μεσα με την τσαντα και ειχε μεσα φωτογραφικες,μπυρες,νερα,αδεια μπουκαλια νερου(για να την ουρηση… #-o)
Εσενα για μια φωτογραφικη νομιζεις θα σου πουνε τπτ…
Με ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ μπαινουν συνηθως.Και ειναι επικινδυνοι.
ρε εδω δεν ειχαν προβλημα στο λονδινο με τις φωτογραφικες ,θα εχουν στο οακα?:lol: