Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Στο Τεραβαιμπ βάζεις και πολυβόλο, στο ΟΑΚΑ ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα…

Ρε ΄σεις, το αν μπαίνει ή όχι φωτογραφική, είναι συνήθως εντολή του management του εκάστοτε καλλιτέχνη. Αν αυτό δώσει εντολή στο διοργανωτή “να μην περάσεις τίποτα”, τότε ο έλεγχος είναι πιο μεγάλος. Εφόσον λοιπόν σε όλη την Ευρώπη δεν απαγορεύεται για τους AC/DC η φωτογραφική, τότε σίγουρα ούτε εδώ θα υπάρχει πρόβλημα.
Γενικά, στο 99,9% των συναυλιών, οι απλές φωτογραφικές επιτρέπονται. αυτές που απαγορεύονται είναι οι μεγάλες, με φακό, όταν δεν έχεις άδεια.

Και οι βιντεοκάμερες να συμπληρώσω εγω.

Στην Ελλάδα, έτσι κι αλλιώς είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Πάντα όμως είναι πολιτική του συγκροτήματος, για το αν θα κυνηγήσουν ή όχι τις μηχανές. Και αυτό αφορά κυρίως τα μεγάλα γκρουπ… Έχω παραδείγματα κι έτσι κι αλλιώς…

επίσης, αφού (θεωρητικά) αποαγορεύονται, καλό είναι όποιος σκοπεύει να πάρει μηχανή, να προνοήσει για καβάτζες.

Καλώς ή κακώς, εξαρτάται κι από τον σεκιουριτά, και δε θέλει πολύ να πέσεις σε κάνα γίδι που επειδή ξύπνησε στραβά, θα βγάλει το άχτι του πάνω σου. Μου έχει τύχει να πέσω σε μαλάκα και να μου την πάρει, και η ξενέρα δεν περιγράφεται. Γι αυτό μια μικρή καβάτζα δεν βλάπτει. :wink:

Mου έχει τύχει να περάσω τη μηχανή και να μου πάρουν το κινητό, επειδή είχε φωτογραφική μηχανή.

Αν,τελικα,δεν αφησουν φωτογραφικες τις αφηνουν καπου οπου παει ο καθενας και περνει τη δικη τ στο τελος η λες ονομα και στη φυλανε με αποτελεσμα να κανεις το λιγοτερο μι ωρα να την παρεις στο τελος;

λειτουργεί σαν την γκαρνταρόμπα. Σου δίνουν ένα νουμεράκι και την φυλάνε. Πας στο τέλος με το νουμεράκι και την παίρνεις.
(Τουλάχιστον έτσι ήταν το '98 που μ’είχαν πιάσει. Από τότε έμαθα! :p)

Κανονικά, όπου υπάρχει απαγόρευση για κάποια αντικείμενα, υπάρχει και ένα περίπτερο, όπου τα αφήνεις και παίρνεις νούμερο, με το οποίο μετά το event, παίρνεις ότι άφησες. Αλλά εδώ δεν γίνεται αυτό…:smiley:

Εγω σε καθε συναυλια που εχω παει παντα παιρνω καμερα, δεν ξερω, μου αρεσει παρα πολυ να βγαζω φωτογραφιες και βιντεο. Μονο στον Knopfler ειχα κλασει λιγο τη ζωη μου γιατι ο τυπας μας καρφωνε και απο τη σκηνη επανω :lol:

Γενικα ομως, απο τα λαηβ που πηγαινω, οτι θυμαμαι απο τα βιντς μου τα θυμαμαι κυριως :frowning: Δηλαδη μονο για αναμνηστικους λογους το κανω…

Ανηγουεη, δεν θα παιζει κανενα προβλημα, μην ειναι μονο καμια γκουμουτσα και τρεχετε…

Το πρόβλημα υπάρχει στη συνεχή λήψη, δηλαδή τα βίντεο. Με φωτογραφίες (συνήθως) δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και φυσικά εξαρτάται από τον εκάστοτε σεκιουριτά. Στους Manowar σε φίλο του είχαν πάρει τη μηχανή, κι εγώ μπροστά στο κάγκελο τραβούσα ανενόχλητος.

Μια και μόνο φορά υπήρξε πρόβλημα και απλώς μου είπαν να μη τραβάω βίντεο, φώτος όσες θέλω.

Nταξ, εγω δεν εχω προβλημα με τις φωτογραφικες…

Πιστευω αρκετοι θα βγαλουν, ωστε να βρω υλικο μετα. :stuck_out_tongue:

Αλλο με αγχωσε …Το ανεφερε νομιζω ο paranoid_gr εμμεσα.

Ρε σεις οι πορτες ανοιγουν 17.30 και οι AC/DC τελειωνουν περιπου 23.00.

Αν σ’ αυτες τις τοσες ωρες (νταξ, ανθρωπος εισαι) σε πιασει ενα κατουρημα/χεσιμο/κατι τι κανεις;;

Χανεις τη θεση που αγωνιστηκες να πιασεις και πας πισω απο 20.000 κοσμο;;

Ναι καλα …Παμπερς και δεν ειμαι καλα… XXL βγαζουν;;

Χεχεχε. Έτσι ρε pampers :D:D:D

Άσχετο. Όποιος μάθει που θα δει ο Βrian τον τελικό του Champions League σφυράει ε; :slight_smile:

δεν εχει πολλες επιλογες

Και μας καθυστερησες μιση ωρα. Αντι να πιασουμε καγκελο κεντρο, πιασαμε καγκελο ακρη. Του καγκελου δλδ :stuck_out_tongue:

Αφου Newcastle δεν ειναι;;;

Να μην το δει.

Δε θα 'ρθει σε μας την αλλη μερα πτωμα. :x

Δε δουλεύουμε; Κοπρόσκυλα…:stuck_out_tongue:

Ε αμα επαιζε η νιουκαστλ ανετα πεταγοταν μεχρι την ρωμη να τον δει!
Τον φιλοξενω παντως σπιτι μου αν θελει με ολα τα κομφορ!

Ο brian θα δει τον αγωνα καπως ετσι…

Παντως και εγω ψιλοφοβαμαι λιγο το θεμα της φυσης…αλλα το μεγαλυτερο προβλημα το εχουν οι της αρενας διοτι θα πανε και απο νωρις να προλαβουν να μπουνε μεσα και να πιασουν καλη θεση…
εγω ειμαι εξεδρα και δεν εχω προβλημα…αλλα θα κρατηθω!!!

Ο brian θα δει τον αγωνα καπως ετσι…

Παντως και εγω ψιλοφοβαμαι λιγο το θεμα της φυσης…αλλα το μεγαλυτερο προβλημα το εχουν οι της αρενας διοτι θα πανε και απο νωρις να προλαβουν να μπουνε μεσα και να πιασουν καλη θεση…
εγω ειμαι εξεδρα και δεν εχω προβλημα…αλλα θα κρατηθω!!!