Πιστεψτε με, θα ριξετε τοσο ιδρωτα…που δεν θα εχουν μεινει αλλα υγρα στο σωμα σας!
you got a point!!!:-k
Nαι, αλλα μεχρι να τον ριξουμε;; :-k
Θα παμε ξερω γω 6, οι θεοι βγαινουν 9 …Δεν το λες και λιγο.
Ο Heatseeker ποιος ήταν δεν θυμάμαι που στην Γερμανία έπιασε κάγκελο και ήταν από τις 2 το μεσημέρι θα μας το σκάσει το μυστικό τι έκανε ??? :p:p:p
Πληροφοριακα αναφερω οτι η Βανδη εχει για ΘΕΟ τον STEVEN TYLER!!! Eχει ταξιδεψει στην αλλη ακρη του κοσμου μονο και μονο για να δει τους AEROSMITH απο κοντα… τρελη λατρεια!!! οποτε μην κολλατε στο τι φοραει ο καθενας η στο τι τραγουδια τραγουδαει για να βγαλει λεφτα και να γεμισει τους χωρους οπου εμφανιζεται. Οπου ειναι πιο ελευθερη ,οπως σε συναυλιες, εχει πει και τραγουδια των AEROSMITH και των QUEEN.
…Και φυσικα μετά τα κλέβουν με την βοήθεια του Φάβα(Φοίβου) και τα κάνουν Ελληνέξ…Μωρέ, μεγάλος σεβασμός στα “είδωλα” τους.
Όχι ρε, ο Φοίβος έχει κλέψει ξένα κομμάτια; … Απαπα [-X Ποτέ σου λέω!!! :roll:
Είστε εμπαθείς και ανθέλληνες, προκατειλημμένοι και κάτι άλλο που δε μου έρχεται στο μυαλό τώρα… Δε γίνονται αυτά.[-X
Και το τελευταίο το "Στη πυρά " πως διάολο το λένε της Β(ρ)ίσση είναι κλεμμένο απο ξένο.Το άκουσα(το ξένο) και μετά έλεγα “βρε που το έχω ξαναπετύχει” :-k
Πήρα εισητήριο σήμερα και έχει αριθμό no96, οπότε επιβεβαίωσα και με τα μάτια μου ότι έτc δε βγάζεις άκρη για προπώληση. Τώρα για να πω την αλήθεια με 80Ε πήγαινα διήμερο στο eject, αλλά ας όψεται η εξεταστική. Και στους ac/dc γαμάτα θα’ναι. Γι’αυτά που λέτε για φωτογραφικές, εγώ θέλω να πάρω μόνο για να απαθανατίσω την εκστρατεία-τσούρμο που θα κατέβουμε, για τη συναυλία δε με πολυνοιάζει, υπάρχει περίπτωση να μου πάρουν τη φωτογραφική και να μην μπορώ να την πάρω πίσω μετά; Παίξτε το it’s a long way to the top ρε. Τώρα εγώ θέλω και Riff Raff αλλά ποιος ασχολείται μαζί μου…
Mην το ψαχνεις ολα αντιγραφες ειναι!!!
Παιδια, επειδη δεν ξερω καθολου απο αγορες μεσω ιντερνετ…
Αφου δεν μπορεσα, λοιπον να γλιτωσω τα 16 ευρουλακια, ξερει κανεις αν παραγγειλω εισητηρια απο το νετ, σε ποσες μερες θα τα παρω;;
Επισης, η αποστολη ειναι καπως ασφαλισμενη, ωστε σε περιπτωση που χαθουν να μη χασω και τα λεφτα μου και να μη μεινω με το πουλι στο χερι;;
Καλό είναι να κάνεις ένα τηλ. στο τικετχάουζ, να ρωτήσεις σε πόσες μέρες θα είναι ΟΚ τα εισιτήρια, αν τα παραγγείλεις τώρα, γιατί οι μέρες πλέον είναι λίγες, αν και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Η αποστολή δεν έχει πρόβλημα, σε γενικές γραμμές, αν και ποτέ δεν ξέρει κανείς. Βασικά μη σκέφτεσαι αρνητικά και δε θα στραβώσει…
Εμενα κ νομιζω σε ολους αργησε απο μηνα κ πανω αλλα τωρα δεν νομιζω να κανουν τετοια καραγκιοζια.
Λογικα δν θα εχεις προβλημα αλλα με την Ντιντι ποτε μην εισαι σιγουρος.
Nομιζω δεν ειναι διοργανωτρια η Didi.
Αλλα αμα ειναι να κανουν τοσο;;
Φαντασου να εχω κλεισει, να πλησιαζει η συναυλια και εισητηρια να μη βλεπω.
Χεζομαι στην ιδεα και μονο…
H Didi ειναι…
Και το να παρεις μεσω νετ και το να παρεις απο ΟΑΚΑ ειναι ρισκο…
Το καλυτερο θα ηταν να σ παρει κπ απο Αθηνα και να στο στειλει με κουριερ η να τον βρεις την ημερα της συναυλιας.
Mε κουριερ σιγουρα θα σ ερθει κατω απο τα 16 π πληρωνεις παραπανω μεσω ιντερνετ.
σε ποση ωρα περιπου θα ξερουμε σετλιστ?
Τώρα λογικά βγήκαν. Στις 12 μάλλον τελειώνει οπότε κατά τις μία λογικά
Φαντάζομαι οι περισσότεροι το ξέρετε, αλλά στο www.ac-dc.net λέει αναλυτικά σετλιστ,πόση ώρα παίξανε, πόσος κόσμος,τιμές εισιτηρίων κλπ.Για ΌΛΕΣ τις συναυλίες τους.
πως μπορουμε να το δουμε?