Ναι γλυκέ μου αλλά εμείς είμαστε ψυχάκιδες και θέλουμε να μάθουμε το γαμ^setlist άμεσα.
Παίξτε gone shootin’ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!
Υπομονή ρε,ήρεμα.
Noμιζω Live Nation λεγεται η διοργανωτρια παντως.
Και φυσικα αμα ειχα καποιον γνωστο Αθηνα, ωστε να μπορω να παρω εισητηρια, δε θα ασχολουμουν καν με νετ.
Πάρε ΤΩΡΑ γιατί παίζει να στον φορέσει κανένα Ελληνικό Κα%λιάρικο Post Office.
Κοίτα,να μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αν πας την σάπια μέρα νωρίς στο ΟΑΚΑ (5-6) κατά 99% θα βρεις ticket.Αλλά τώρα το κάνεις;…Εγώ θα κατέβαινα Αθήνα και μετά πάλι, πάνω,κάτω, που βρίσκεσαι τεσπά.
Didi-Live Nation μαζί την κάνουν.
Φτου να μη τα ματιάσω τα παιδία.Ακόμα παίζουν!!!
Έχουν και 1 νέο ως τώρα βλέπω.Κάτι με σκυλιά 8O
Δλδ παπάρια…2010 αν έρθουν θα δούμε τίποτα καλό.
Που το βλέπεις ρε;
Με mail μου έρχεται απο τσινητό
Ρε γαμώτο, πάλι τα ίδια.
Βρήκα!! Το λένε κάποιοι στο fan club forum
Για τα σκυλιά να πουμε ότι πρόκειται για αυτά που τρώνε το ένα το άλλο και όχι για αυτα που τους δίνουμε ένα κόκκαλο
Για πες ρε.
Δε νομίζω να με δουλεύει ο μαλάκ@ς.Τα έχω πάρει με τα cdcακια.
Ο μαλάκας ο φίλος όχι εσύ.
Απ 'οτι φαίνεται θα έχουμε το ίδιο σετλιστ με την προσθήκη του
[SIZE=“4”]Dog Eat Dog!!![/SIZE]
μετά το
[SIZE=“4”]War Machine!!![/SIZE]
Περίμενω να το δω και στο internet για σίγουρα (αλλά απ’ότι κατάλαβα αλήθεια μου έγραφε) και μετά θα χώσω όσα δεν έχουν ακούσει τα τελευταία χρόνια
για πες που θα βρω το υπολοιπο σετλιστ;;;
Mέχρι στιγμής
Rock & roll train
Hell ain’t abad place to be
Back in black
Big jack
Dirty deeds
Shot down in flames
Thunderstruck
Black ice
The jack
Hells bells
Shoot to thrill
War machine
DOG EAT DOG
Anything goes
You shook me all night long
TNT
Whole lotta rosie
Let there be rock
Κάτσε ρε μεγάλε.Δεν endare.
Αλλά…Τα ίδια παντελάκι μου.
To βρήκα το site crab.Ντάξ καλά μου έγραφε ο φίλος.
Κάτσε να τελειώσει και αρχίζει χώσator. [-X
θενξξ!!! τελειο ειναι
Τέλος παίδες. [-X [-X
Λειπει το rnr aint…το προτιμω απο το dog eat dog κ πολυ περισσοτερο απο το anything goes.
Επειδή θα είμαι ο μοναδικός που θα χώσει παρακαλώ μην μου απαντήσει κανείς για να μην έχουμε άλλα.
Δε θα πω πολλά.Απλά θέλω να παίξουν εδώ μιας και αρκετοί θέλετε να τους δείτε και μετά να πεθάνουν ή άντε να μην πεθάνουν, να αποσυρθούν.
Αυτό για να μην αναγκαστώ να πάω να τους δω έξω του χρόνου και δε μου περισσεύουν κιόλας (μιας και άκουσα κάτι @@ριες για λεφτόδεντρα).
Απλά ελάτε,παίξτε τα ίδια (ξεφτίλα) και μετά τέλος.
Ξέρω ότι το 90% δεν τους έχει δει και ακόμα και όλο το Black ice να παίζαν θα γούσταραν αλλά εγώ έχω έναν ιδιαίτερο εκνευρισμό όταν με δουλεύουν στα μούτρα μου.Ακόμα και αν είναι το πιο καλό σεμνό αμόρφωτο και αγαπημένο group.
Φίλοι μου AC/DC…Τον πέρ%ει η μανούλα σας!
Γειά.
αυτα τα 2 δεν τα παιζουν???
Ηighway to Hell
For Those About to Rock
Ηταν το σετλιστ μεχρι τοτε π ποσταρε ο κραμπ…φυσικα κ τα παιζουν αυτα.Τα δυο τελευταια ειναι.