Rock n roll train
Hell ain’t a bad place to be
Back in black
Big jack
Dirty deeds done dirt cheap
Shot down in flames
Thunderstruck
Black ice
The jack
Hells bells
Shoot to thrill
War machine
Dog eat dog
Anything goes
You shook me all night long
TNT
Whole lotta rosie
Let there be rock
Highway to hell
For those about to rock
Όσο το βλέπω…
!$@#Γαμ το σπιτ #$#$ Γαμ !#$!$# Τα νεύρα μου!
Τι ακριβως ηθελες να παιξουν;
Βαλαν αυτα π πρεπει να προωθησουν απο το καινουριο(ομωνυμο,2 πρωτα + βιντεο κλιπ)και ενα μπεστ οφ που οταν μιλαμε για τς AC/DC δν ειναι κι ευκολο να βγαλεις τα τοπ 15 τραγουδια.
Τώρα τι σχέση έχει η ηλικία με το setlist.
Anyway πολλά είπαμε.Κάπως ηρεμήσα και γω αφού τα έσπασα όλα στο σπίτι.
Πάντως με ίδιο setlist σε 2ρο γύρο(3ο) Ευρώπη ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Θα μπορουσαν να προσθεσουν και κατι καλυτερο παντως, καθως και να βγαλουν και κατι αν αναλογιστει κανεις οτι στην προηγουμενη περιοδεια για το Stiff Upper Lip επαιζαν μολις 3 κομματια απο το δισκο.
προσωπικά μιλώντας μέχρι τώρα το setlist μιας συναυλίας δεν ήταν ποτέ λόγος για να μην πάω σε κάποιο live, καθώς αυτό που θέλω να δω είναι το ίδιο το συγκρότημα να παίζει και από τη στιγμή που μου αρέσει το συγκρότημα ό,τι τραγούδι και να παίξει θα είναι μια χαρά …
στο μέλλον τώρα υπάρχει περίπτωση να μην πάω σε live για αυτό τον λόγο αλλά λογικά θα είναι σε κάποια μπάντα που μου φαίνεται απλός έτσι κι έτσι που δεν θα με καίει να την δω οπότε ένα αδιάφορο setlist (και ιδικά αν την έχω ξαναδεί) μπορεί να με κάνει να μην πάω …
Αν δεν παιξουν It’s a Long Way ΜΕ ΓΚΑΪΝΤΑ να μην σωσουν να κανουν ποτε καριερα, να παραμεινουν μια ζωη στην αφανεια και να καταντησουν να παιζουν συνεχεια σε κατι παρακμιακα γηπεδακια με 40,000-45,000 νοματεους!!:evil::x
Rock & roll train
Hell ain’t abad place to be
Back in black
Dirty deeds
Shot down in flames
Thunderstruck
The jack
Hells bells
Shoot to thrill
DOG EAT DOG
You shook me all night long
TNT
Whole lotta rosie
Let there be rock
Ηighway to hell
For those about to rock
Ποιο να βγαλουν για το στιφ η κπ αλλο;Αμα βαζαν στιφ αντι dog eat dog θα αλλαζε κατι;
Δεν το ξεραμε απο πριν ποιο θα ειναι πανω κατω το σετλιστ;Τι εγινε ξαφνικα;Κι εγω δν μπορω οτι πεταω π θα παιξουν το Dog eat dog αλλα οχι κ να αρχισω να βριζω.
Κατσε κ βγαλε ενα 20τραγουδο σετλιστ για AC/DC να δεις ποσα θα αφησεις εξω…