Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Να βγάλουν 2 απο τα νέα φίλε μου.
Και ας βάλουν ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ δε θα με πήραζε.
Α και ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ για όσους είναι μάγκες και τώρα ξύπνησαν ότι θα πεθάνουν και καλά.Μην τσακώσω κανέναν μπροστά και ακούσω κανα nick και καταλάβω, τον έχω ΓΑΜ@%%%@!

ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΓΑΜΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ.
Κακε ροκα.Σκληρε και αγριε.

αυριο θα σβηστουνε ποστς εδω :confused:

Οκ αφού θα σβηστούν να χώσω εδώ και στο άλλο POST λεώ νέα.
Φίλε θα σε βουτήξω απο το σβέρκο αν σε πετύχω μπροστά και θα σε πατήσω κάτω.Στο υπόσχομαι.Έχεις το λόγο μου ότι θα φωνάζω “Therion” που είσαι, ο Λόκο είμαι.Μακάρι να σε πετύχω.
Ουστ τώρα.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαλακα εισαι καθυστερημενος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο αλλος θα τριγυρναει στο οακα και θα φωναζει θεριον χααχαχαχαχαχχαχααχα

Πηγαινε στον καθρεφτη και πες ειμαι γαματος και παιξε το πουλι σου τωρα.
Ουστ μας.

Ρε εχετε ξεφυγει;
Για δυο τραγουδια ολο αυτο;

Λοιπόν νέα απο το Φίλο μου.
Άκουσα μερικά και κάπως πιο καλά.
1ο)Έχει πολύ show.Μου είπε ότι γίνεται χαμός.Δε θέλει λέει να πει άλλα (σιγα μη δε μάθω).
2ο)Τα κανόνια ΒΑΡΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!Αντε μπράβο!
3ο)Η σκηνή μου είπε ότι είναι πολύ ψηλα και κατεβαίνει προς τα κάτω(στον διάδρομο), μου λέει ότι αν πάω τέρμα μπροστά ίσως να είναι πολύ ψηλά και να με στραβώνουν τα φώτα μπροστά στη σκηνή.Καλά έτσι και αλλιώς δεν θα πάω κάγκελο.
4ο)Μου είπε ότι δεν έχει κάμερα πανοραμική (απο πάνω δλδ), οπότε αν δεν έχει και στα άλλα gigs τότε το κόβω για DVD το 2010 σε Ευρωπαϊκή συναυλία με ΑΛΛΑ τραγουδάκια.
Αυτά.

The masturbation goes cloud…[-X

" Στα παπαρια μας αν απογοητευεστε οσοι τους εχετε ηδη δει,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΑΣ."
Για αυτό και μετά που βρίζει τον άλλον.

Καλά δεν ασχολούμαι άλλο με ψευτολούλες.Πάντως μιας και θα σβηστούν κοίτα μην σου φύγει κανένα nick στη συναυλία.Άντε ψόφα τώρα.

Ευχαριστώ για τα points που θα φάω για χάρη του αρχιμαλακα.
Μην σβηστεί το post με τα info όμως.

ρε παιδια μια συναυλια ειναι μην τρελενεστε:wink:κι εγω θα ηθελα καποια αλλα τραγουδια,αλλα απο τη στιγμη που θα τους δω πρωτη φορα ειναι πολυ πολυ καλο το σετλιστ.η απογοητευση ειναι λογικη ως ενα σημειο για αυτους που τους εχουν δει.οχι ομως να λενε πως μας κοροιδευουν

Ακόμα και να τους έχω δει, με το ίδιο σετ λιστ θα τους ξανάβλεπα με τον ίδιο ενθουσιασμό:!:

Εντάξει οι οπαδοί που τους έχουν δει ήδη κάποιες φορές σίγουρα θα περιμέναν κάποιες περισσότερες αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση το Dog Eat Dog είναι τρομερή προσθήκη (το παίζαν φανταστικά στην περιοδεία για το Ballbreaker).

ΥΓ: Συμφωνώ με προλαλήσαντες που υποστήριξαν ότι το σετλιστ δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Η συναυλία θα είναι συγκλονιστική ακόμα και γι αυτούς που τους είδαν φέτος καμμιά 20αριά φορές με το ίδιο σετλιστ :wink:

Οπως πολυ σοφα ακουσα καποιον το πρωι στο ραδιο που ειπε το εξης: " Παλια που δεν υπηρχε το ιντερνετ και ολη αυτη η ενημερωση,πηγαινες επαιρνες το εισιτηριακι σου για μια συναυλια και πηγαινες να ακουσεις οτι ειναι να παιξουν. Τωρα πια μπαινεις στο ιντερνετ και μπορεις να δεις ολο το σετλιστ πριν την συναυλια. Καμια αγωνια δλδ για το αν θα παιξουν το αγαπημενο σου κομματι ή οχι".
Πιστευω οτι ταιριαζει απολυτα στην παραπανω κουβεντα σας…
Ελεος πια με τους τσακωμους για την μουσικη. Ειναι μουσικο σαιτ εδω και οχι για τσαμπουκαδες,χαλαρωστε.
28 Μαιου HIGHWAY TO HELL

Ειρήνη υμίν και ημίν. 2 βδομάδες έμειναν. Κυρήσσεται εκεχειρία… (Ή μήπως όχι;)

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το μεγαλύτερο γεγονός της δεκαετίας στα συναυλιακά δεδομένα, θα μπορούσε να έχει τέτοιους τσακωμούς! 2 βδομάδες ρεεεεεεεεεεε!!!

+1000000000000 ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ…ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ FOR THOSE ABOUT TO ROCK,WE SALUTE U

Φίλε είναι απίστευτο το πόσο κοντά είμαστε σε αυτή τη μέρα! 15 χρόνια περιμένω αλλά αυτές οι 2 βδομάδες νομίζω ότι θα μου φανούν αιώνας!!!

Δεν με πολυνοιαζει τι θα παιξουν, αρκει που θα τους δω, αλλα ο τυπος στο ραδιο εχει ενα δις δικια! Θυμαμαι οτι στους Accept (ποτε ηταν ρε γμτ; το 93 αν θυμαμαι καλα) επεφτε η μια κανονια πισω απο την αλλη κι εμεις στο πατωμα κυλιομασταν απο εκσταση. Τι σετλιστ και αηδιες, ιδεα δεν ειχαμε τι θα επαιζαν (ασχετα αν ξεραμε τι να περιμενουμε) και φτασαμε στο σημειο να ακουμε το The king και να τριβουμε τα ματια μας (οκ, αδοκιμο για συναυλια, αλλα τι να πω; “να τριβουμε τα αυτια μας”;;;; :lol::lol:)!

Τι London Leatherboys, τι Burning, τι Son of a Bitch, πολεμος κανονικος. Κι οχι σετλιστ και αηδιες δεν ξεραμε, ουτε οι Accept δεν ηξεραν τι να παιξουν. Σχεδον δυομισι ωρες χαους και η μπαντα να βγαινει και να ξαναβγαινει για encore!

Σημερα ειμαι κι εγω ενας απο εκεινους που τρεχουν να διαβασουν το σετλιστ, αν και σπανια με αποτρεπει απο το να παω σε μια συναυλια, ανηκω στην κατηγορια Guardian_of_the_blind. Αλλα την αμαρτια μου τη λεω, το ιντερνετ και τα σετλιστ με εφαγαν. Καλο νουμερο ειμαι [-X

Λίγο πολύ όλοι κρυφοκοιτάμε τα σετλιστ αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ μια εικόνα που με ξενέρωσε αφάνταστα, 1999 Ριζούπολη στην συναυλία των Metallica και μπροστά μου είναι κάτι τύποι με χαρτί που λένε: τώρα θα παίξουν το Creeping Death, τώρα το Fuel κοκ! Γιατί μου το χαλάτε ρε??? Αφήστε με να το χαρώ!!! :stuck_out_tongue:

Θάνατος στο ίντερνετ, επιστροφή στις φρυκτωρίες…:lol::lol::lol:
Η αλήθεια όμως είναι αυτή. Η άγνοια εξύψωνε τις καταστάσεις. Τώρα και τι ώρα θα κλ…ει, είναι σε όλους γνωστό…