Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

το βασικό για μένα είναι στο show άλλαξε τπτ τώρα που έχουν ποιο μεγάλη σκηνή ???

ή για να το θέσω διαφορετικά … τα κανόνια βαράνε ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ δυνατά ??? :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Πλάκα πλάκα το μόνο live που δεν είχα μάθει το setlist από πριν ήταν στους guardian πρόπερσι μ’ αποτέλεσμα πολλαπλά εγκεφαλικά καθώς προχώραγε η συναυλία … 8)8) (του έβλεπα και για 1η φορά …:D)

To πα και στο θρεντ των Σάμπαθ, το λέω κι εδώ.

Ρε τι σετλίστ και σουπαμουπες!
Αυτές τις μπάντες τις βλέπεις τώρα που μπορείς και στην καρακουκουνάρα σου αν θα πάιξουν τα Α, το Β ή διασκευές ΛΕΠΑ. 2 βδομάδες για να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ! Αυτό. τέλος. πάμε γι’αλλα.

Αυτό είναι το πνεύμα! Ο,τι και να παίξουνε εμείς πάμε να γουστάρουμε, να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, να πιούμε μπύρες και να το κάψουμε βρε αδελφέ!! Τέλος!

Αυτα που λετε κι εσεις πανω κατω νομιζω ηθελα να πω κι εγω,απλα πρεπει να τα ειπα καπως πιο ακραια και σουρωμενα χτες. :Ρ Δεν θυμαμαι ακριβως ε.

*Τι τον κανατε μπαν μωρε τον αλλον,σουρωμενος ημουν,δε φαινοταν?

Ρε μαγκες,ειλικρινα ποτε δεν με ενοιαξε απο πριν το τι θα παιξουν. Καλα να’μαι,εχω παει σε παρα πολλες συναυλιες στην ζωη μου,πλησιαζω και τα 30 μου χρονια σιγα σιγα,αλλα ποτε δεν με ενοιαξε απο πριν τι θα παιξουν. Ας παιξουν και την τσουτσου τους,δεν με νοιαζει,εγω να τους ακουσω θελω και να τα σπασω. Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ομως που ορισμενοι τσακωνονται γι’αυτο τον λογο. Ελεος,δεν εχουμε τι να κανουμε και τρωγομαστε χωρις λογο. Μου θυμιζει εμενα με την γυναικα μου που τσακωνομαι στο σπιτι για ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ λογους…!!!
Αυτο που λεει ο shadowking69 εχει απολυτο δικιο,το ειχα δει και εγω στην Ριζουπολη. Εγω παντως εμμενω στην γνωμη μου οτι ειναι καλυτερο να μην ξερεις το τι θα παιξουν,αρκει που ξερεις ΠΟΙΟΙ θα παιξουν. 2 εβδομαδες εμειναν και αντι να γινεται χαμος εδω μεσα γιατι πλησιαζει η μερα που θα κυλιομαστε στο ΟΑΚΑ,καθονται και τσακωνονται για την μουσικη. ΡΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ACDC ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ,ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ…:metal::metal::metal:

Καλησπέρα παιδιά! Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί; Γνωρίζει κανείς;

Tι; Παίζουν οι AC DC; Μιλάτε ρε γμτ…

Οχι δεν εχουν εξαντληθει,υπαρχουν αρκετα ακομα…

αφου ακομα δεν ξερεις καλυτερα να περιμενεις γιατι ετσι θα ειναι πιο ωραια

υ.γ εγω πιο πανω ειχα ενα ποστ που ουτε εβριζε ουτε τιποτα.γιατι σβηστηκε?

[/B]
Aκριβώς κι εγώ το ίδιο. Γουάϊ;

ισως επειδη ειχε σχεση με μια συζητηση που ειχε γινει νωριτερα στο θρεντ.αλλα υπαρχουν χωρις να εχουν σβηστει κι αλλα παρομοια ποστ με το δικο μου

Πάνω στο χαμό πήρε η μπάλα και τα δικά σας, τα επαναφέραμε guys.

πφφφφ πάλι έχασα όλο το πάρτυ χτες … [-X[-X[-X

οχι ρε συ, έκθεση ηλεκτρονικών συσκευών έχει στο ΟΑΚΑ:D

Ένα μικρό σχολιάκι πάντως πρέπει να γίνει: Είναι πολύ κρίμα να προσθέτουν και ΤΕΤΑΡΤΟ κομμάτι από το “Let There Be Rock”, και την ίδια στιγμή την αλμπουμάρα “Powerage” να την έχουν εντελώς κλασμένη και να μην παίζουν ούτε ΕΝΑ από αυτήν. :wink:

Έλα ρε συ δεν έχει σημασία από ποιο δίσκο προέρχεται το κομμάτι. Αν δεν σου αρέσει το συγκεκριμμένο τότε αλλάζει. Κατά τη γνώμη μου είναι φοβερή προσθήκη. Επίσης αν βάζαν πχ το Overdose (επίσης από το Let There Be Rock) θα με μαζεύανε με το κουταλάκι από το ΟΑΚΑ :slight_smile:

ΥΓ: Το Powerage είναι ο αγαπημένος μου δίσκος.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πόσα εισιτήρια πουλήθηκαν; Εφτασαν τουλάχιστον τις 50000;

4 κομμάτια LTBR???

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!

A, ωραία. Να πάρω τις πριζούλες μου και τα καλωδιάκια μου και να πάω…

:bow2:
Αυτό θα ήταν όντως φοβερή προσθήκη…Αλλά όντως εκτός από τους κλασσικούς ύμνους που αρέσουν σε όλους (σχεδόν όλα τους τα τραγούδια δηλαδή:p)…τα υπόλοιπα είναι λίγο υποκειμενικά…