Σωστός… Accept, τι να λέμε τώρα…(off topic)
Για τα εισητηρια, υπαρχουν απο ολες τις κατηγοριες καθως ξαναπηρα τηλεφωνο σημερα.
Και φανταζομαι οχι λιγα.
Μου ειπε η κοπελια, οταν της ειπα οτι δεν μπορω να παω Αθηνα, οτι μπορω να αγορασω και να μου τα φυλαξουν εκει μεχρι να παω να τα παρω ή μεχρι τη μερα ή την παραμονη της συναυλιας.
Βολικο ακουγεται, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματοποιησιμο.
Γιατι πως θα δωσω χρηματα, πως θα ξερω αν μου κρατησαν σιγουρα κλπ;;;
Ολα αυτα μηπως και γλιτωσω τη διαδικασια, τη μια εβδομαδα αναμονης, οπως μου ειπε η υπαλληλος, και τα 23€ του νετ.
Οσο για το σετλιστ …Κανεις πλην χχχλοκο δε νομιζω οτι γκρινιαξε.
Απλα καποιοι χασαμε μια πιθανοτητα εξτρα πορωσης.
Για να το κανω λιανα:
Αν εγω καυλωσω 100% με τη συναυλια ως εχει, θα καυλωνα 101% με ενα Hard As A Rock μεσα.
Για αλλον κατι τετοιο μπορει να συμβει με αυτο που μπηκε χτες (δε λεω γιατι βαριεμαι να βαλω σποιλερ).
Και πιστευω οτι ΟΛΟΙ θα ηθελαν ανεξαρτητα με το ποσο τελεια θα περασουμε, να μην υπαρχουν 2 (ξερετε ποια) τραγουδια απο το καινουριο και να υπαρχουν ειτε 2 αλλα καινουρια καλυτερα ειτε 2 παλιοτερες μπομπες.
Δεν υπαρχει θεμα παντως…
Το μονο που πραγματικα χρηζει συζητησης ειναι γιατι ο Μαλκολμ σε αυτη την περιοδεια δε φοραει το μπλε φανελακι, ενω ο Μπραιαν εμφανιζεται οχι με φανελακι μαυρο, αλλα με αμανικο πουκαμισο. :x
μην φοβασαι τπτ αγορινα μου… εγω ειμαι εδω… ετσι και τολμησει να ακουμπησει μια τριχα απο τα μαλλια σου αναλαμβανω εγω…
Πως σας φαινεται το καινουργιο πρασινο κουστουμακι του angus???
Παρτε και αλλες 2 φωτο…
μην το δει ο Βαρδινογιάννης, γιατί από αύριο βλέπω τον Τεν Κάτε να φοράει ίδιο στις συνεντεύξεις τύπου του παο.
οχι ρε πουστη ξενερωσα…τι πρασινο κουστουμακι…ρε μας κοροιδευουνε ρεεεεεεεεεε!!! τα λεφτα μας πισωωωωωωωω
Λολ ε!Φαντασου τεν κατε με σακακι και σορτσακι απο κατω!χαχαχα…
Έχει το συνολάκι και σε σομόν, ή σε σάπιο μήλο;
Χου ρε Angus…
Μάλλον για οπαδός της Celtic δείχνει:D:wink::!:
Ή των Boston Celtics!!!
τα κανόνια φαίνονται αρκετά δυνατά ./…
τι λέτε όσοι τους έχετε ήδη δει ??? :-k:-k
…its a long way to the top if you want to rock n roll… 8)
Ρώτησα έναν συνάδελφο στη δουλειά, άμα πάει AC/DC και μου είπε, μπαα… τους ειδα το 1987 ή 1988 δεν θυμάμαι ακριβώς στην California…
Τον άφησες να ζήσει;
Ε εντάξει δεν τους είδε και το 77, 78
για το σετλιστ.θα σας κανει εντυπωση αν παιξουν και τιποτα αλλο?μπορει αυτο να μην ειναι το ακριβες σετλιστ:)
Kαι τι;;; Θα του 'πεφτε ο κωλος;; #-o
Ii saw AC/DC in 1977 Plais theatre melbourne australia with the legendary BON SCOTT !!!an authentic original
mutherfucker.
and Again in Athens 2009 with my sons aged 7&12
Καλά είδα το βίντεο και μου σηκώθηκε κάγκελο…Κάτσε να την παίξω μία να κατέβει(Copyright Τζιμάκος).Για την τρίχα λέω ε!Πιστεύω πως είναι αρκετά εως πολύ πιο δυνατά τα κανόνια απ’ότι στο Μιλάνο που τους είδα.Όσο μπορεί να κρίνει κανείς από τέτοιες λήψεις.
ρε παιδες…
που μπορω να βρω ποσο εχει πουλησει το καθε αλμπουμ των ακεντεκε;;;
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ACDC…οσοι γουσταρετε ακουστε με 1 μετα τα μεσανυχτα(σε 2 ωριτσες…)…πολυ acdc και μπαντες επηρεασμενες απο δαυτους…πλακα θα εχει…www.1431am.org
Ουσιαστικά ίδιο set ,αλλά δεν πειράζει. Είναι τόσο απίστευτοι πάνω στη σκηνή που τα ξεχνάμε όλα:D