Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Θα κάνω το γραφικό ποστ του θρεντ :slight_smile:

Θέλω να πάω από το πρωί , να μπω μόλις ανοίξουν οι πόρτες, και να πάω όσο πιο κοντά μπορώ στην σκηνή…
Επειδή τα έχω τα χρονάκια μου, και σκέφτομαι πράματα που δεν θα το έκανα στο παρελθόν έχω τις εξής απορίες, θα μπορέσω να βάλω ένα δυο μπουκάλια νερό μαζί με τίποτα μηλαράκια πορτοκάλια (μην πέσουμε και κάτω οι άμοιροι)?
Για το “χοντρό” θα πάρω αυτά τα χαπάκια για την διάρροια, για το “ψιλό” θα δούμε είναι και εύκολο …
έχει κανείς άποψη? η να κινηθώ σε λύσεις mail/τηλεφώνου ?

12 και ξημέρωσε

…πόρωση… :slight_smile:

Είσαι θεός!!! :slight_smile:

Εγώ δεν τα έχω τα χρονάκια μου αλλά σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια πράγματα με σένα…Πόσες ώρες μπορώ να την παλέψω…Όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα…

ΥΓ. το “ψιλό” γιατί είναι εύκολο?..Ωχχχ…κατάλαβα…θα γεμίσει το ΟΑΚΑ άντρες που κατουράνε όπου να ναι…εεε???#-o:lol:#-o:p

Aκουσα χαπακια για διαρροια;; :smiley:

Ιnfo αμεσα.-

Angus κοψ’το μαλλι.-

Παιδια εγω θα ειμαι απο τις 8 το πρωι εκει…Ειναι ηδη κανονισμενο…

Οσοι θελετε join us…

εγώ έλεγα να πάω κατά τις 3.
μάλλον θα είναι αργά όπως βλέπω:)

Ναί κάπου εκεί το βλέπω :slight_smile:

27 φαντάζομαι θα δοθούν οδηγίες :metal:

Ξερει κανενας τι ωρα περιπου θα βγουν οι Answer?

Εγω που θα ειμαι κατα τις 5.30 το απογευμα λογω δουλειας τι να πω ρε παιδια; Μενω και διπλα Νεο Ηρακλειο…:(#-o

Φιλε Der Mitso το να φερεις φαγητα στο ΟΑΚΑ δεν τρεχει τιποτα.Εγω στους Κiss ειχα φερει 2 τοστ ,2 μπανανες και δεν μου ειπαν τιποτα.Στους δε Whitesnake ειχαμε παρει 6 τοστ .6 μπουκαλια νερο ,καιι βερυκοκα.Οποτε μην αγχωνεσαι.Απλα οπωσδηποτε νερο αρκετο, και φαι για να αντεξεις.Και με το που πιασεις καγκελο κρατησου οσο πιο καλα μπορεις

Και εγώ τέτοια ώρα με βλέπω8):wink::!:

6:00 με 6:30 το απόγευμα λόγω αγγλικών …

σ’ έχω 8)8)8):lol::lol::lol::lol::lol:

Καμία αλλαγή στο setlist.
Νύχτα.

ρεεεεεε μανια με το σετλιστ… ρε μπας και εχεις πονταρει σε κανα εγγλεζικο σαιτ για το ποια τραγουδια θα παιξουν στην αθηνα οι ακεντεκε;;;

Είπα το setlist φίλε δεν έκανα σχόλιο, ηρέμησε.Μερικοί περίμεναν να μπει και κάτι άλλο όπως κάνανε με το shot down in flames.
Καλημέρα.

καλως…
καλημερα επισης…

Εγω εχω σχολή απο τισ 11 μεχρι τις 8 …επομενως θα παω απο τις 11:p:p:p

ρε παιδια τετοιες ωρες τι κανετε στο pc…5:00 το πρωι??:-k:?

ΚΑι κάπου εδώ, θα πω ότι κάτι έχει αρχίσει να μου στραβώνει πάρα πολύ για εκείνο το βράδυ.
:-k

Με τα εισιτήρια τι παίζει ;; Θα υπάρχουν στο ταμείο ; Έμεινε τίποτα ;