Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Μια χαρα εσεις κανονιζεστε!!!
Εγω θα παω το μεσημερακι στην Αθηνα σε μια ταβρενουλα…θα κατσω,ολα μια χαρα…
Οταν ανοιγουν οι πορτες…10 λεπτα πιο πριν θα ειμαι εκει…:smiley:
Θα παω με το εισητηριι θα μ δωσουν την θεση μ και θα απολαυσω συναυλια…

Κι εγώ έτσι τα κανόνιζα γ&…%.ώ την τύχη μου και τώρα είμαι στον αέρα

12 μερες!!!στον ουρανο ολοι αδελφια!!!

τι ωρα ανοιγουν οι πορτες?:-k

βλέπω βιντεάκια στο youtube και τρελλαίνομαι… παιδια, παράκληση, να μην πεθάνουμε από τα καπνογόνα… 8)

Χμ δεν έχω αποφασίσει 100% αν θα πάω ή όχι. Ελπίζω να μη γίνει το ίδιο με τους Depeche Mode.

Υπάρχει καμιά τέτοια περίπτωση? Κάτι είδα και σ’ ένα πιο πάνω ποστ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, που το απεύχομαι, δε νομίζω να έμενε τίποτα όρθιο.

Ρε παιδιά, μην το γκαντεμιάζουμε, pleeeeease… :!: :!: :!:
Kι εμείς για να έρθουμε, πρέπει να κάνουμε και ταξίδι. Γι’ αυτό σας λέω, μην το γκαντεμιάζουμε :!:

το ποταμι δε γυριζει πισω,μην αγχωνεσαι!!28 ολα θα ειναι τελεια!!!

Πρασινο κουστουμι ο Ανγκους, αμανικο πουκαμισο ο Μπραιαν, μαυρο φανελακι ο Μαλκολμ. [-X

Που ειναι οι No Bull εποχες κυριοι;; :-k

Oέο…:smiley:

Ψαξτε για πρασινα καπνογονα να μαστε ασορτι με τον Ανγκους.:D:D

Αν δν ηταν οι κωλοεξετασεις θα χα στηθει απο τις 22 Δεκεμβριου στο ΟΑΚΑ.Τωρα αναγκαστικα 17.00.

Ρε μην το γκαντεμιάζετε!!! Οι ακεντεκε είναι ΑΝΤΡΕΣ ρε, μόνο νεκροί δεν θα παίξουν!!! Φτου φτου φτου :!::!:

Yπονοεις κατι για το Γκαχαν;; :-k :stuck_out_tongue:

@Μεταλ13

οχι 22 Δεκεμβριου ρε …ας εκανες Χριστουγεννα πρωτα. :stuck_out_tongue:

Μην φοαβασαι ρε μαι χαρα θα εισαι…Εκτος και αν ειναι σοβαρος ο λογος που “εισαι στο αερα…”

@τασσος δεν ξερω…δεν τα εχω εγω τα εισητηρια να δω…ειναι στο σπιτι του ξαδερφου στην αθηνα…

πεθαίνουν οι άντρες ???

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν μασάμε, οι AC\DC μη μασήσουν από τα καπνογόνα:!:

να μην χάσουμε το τελετουργικό της εισαγωγής με το τρένο από τα καπνογόνα… :wink:

θα φύγει και άλλος τόσο καπνός από την σκηνή άστα να πάνε :lol::lol::lol:

πανικός τρέλα παράνοια 1!!!

Πουθενα στην Ευρωπη δεν αναβουνε καπνογονα μονο εδω γινετε αυτη η μα…κια καθε φορα#-o