Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Αυτη η συναυλια πρεπει να μαγνητοσκοπηθει και να μεταδοθει καποια στιγμη στην tv. Επιβαλλεται να δουν τη συναυλια αυτη κ οσοι δεν θα μπορεσουν να πανε.

Ρε παιδια, μια που 'μαστε εδω μια ωραια ατμοσφαιρα και τα λεμε ολα μεταξυ μας…

Επειδη το ακουω και με τις δυο εκδοχες, ειναι

εισι/ντ[SIZE=“2”]ί[/SIZE]σι ή εισ[SIZE=“2”]ί[/SIZE]/ντισ[SIZE=“2”]ί[/SIZE];;

Παντως για την τηλεοπτικη καλυψη και γω θα γουσταρα …Αρκει να μην το μαθει ο πατερας μου. :lol:

το πρωτο ειναι. ετσι το λενε και αυτοι. :slight_smile:

Kριμα ρε πουστη…

Αυτο ειχα και γω στο μυαλο μου, αλλα επειδη δε μ’ αρεσε ειπα να ρωτησω. :stuck_out_tongue:

Το δευτερο μπορει να ειναι βλαχοελληνικη εκδοση, αλλα ειναι πολυ πιο καυλωτικο απο το φλωρικο εισι/ντίσι.

Εγω εισί/ντισί θα τους λεω.- [-X

Τα τραγουδια βγαινουν γυρω στη 1 ωρα και 20 λεπτα…αμα βαλεις και στριπτιζ Ανγκους 1.25.θα χτυπησουν παλι 15λεπτα let there be rock οπως παλια;Στα βιντεο π εχω δει το παιζουν κανονικα και τον Brian δν τον κοβω να μιλαει πολυ αναμεσα στα τραγουδια.Αλλα και με 15λεπτο λετ δερ δν βγαινει 2ωρο.:-k
Για βοηθηστε οσοι τς εχετε δει…

Μιλάνο 19, άρχισε 9κ15, τέλος στις 11 ακριβώς.
Βάλε + 4-5 λεπτά για το νέο τραγούδι + μερικές άλλες εκπλήξεις που έμαθα, αλλά δε λέω γιατί μου την έχουν σπάσει κάποιοι εδώ μεσα.
Έμαθα και για tickets, αριθμό κλπ.Πάλι μόκο.Απλά να πω ότι στάνταρ θα έχει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μαγκιά μας!:stuck_out_tongue: Έτσι είμαστε, κάφροι!:slight_smile:

100% θα βγει DVD με το tour.

Πολύ βρέχει αυτόν τον Μάιο…αλλά μάλλον και με βροχή θα γίνει:!:

Mπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι το κανει??? #-o Νομιζω οτι γελοιοποει το συγκροτημα…φανταζεστε τον Page να εκανε κατι αναλογο, δεν ειναι και κανενας Jon Bon Jovi για να το κανει.:stuck_out_tongue:

μα για αυτον ακριβως τον λογο το κανει γιατι ποτε δεν επαιρνε τον εαυτο του σοβαρα.και αυτος ειναι αλοστε και ενας απο τους λογους που τους λατρευουμε οτι ειναι χαβαλεδες

και εγω πιστευω οτι το κανει για χαβαλε, μαλλον ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.

Eγω που τα 'βαλα τα τραγουδια σε live εκδοσεις (οσα υπαρχουν στο “Live” δηλαδη) βγαινουν γυρω στα 100 λεπτα.

Ε, λιγες μαλακιες απο δω απο κει θα βγει 2ωρο και βαλε.

Ναι αλλα στα Live in Donington+Live εχουν μεγαλη διαρκεια το let there be rock ενω εδω παιζεται κανονικα.Τεσπα,στα @@ μας αλλα κουβεντα να γινεται…κ να βγουν στη σκηνη χωρις κιθαρες,χωρις τπτ κ να στεκονται εκει για δυο ωρες γαματα θα περασουμε.:smiley:

ετσι ειναι!κ μονοπου θαανεβουν θα καυ…ουμε!!!

Πες…Πες…Πες…Πες…Πες…=P~=P~

Μπορώ να σου πω ότι κι εσύ την έχεις σπάσει σε κάποιους από εδώ μέσα…:-s

10 μερες και 1 ωρα και 48 λεπτα
πλησιαζουμε.
στο στριπτιζ του ανγκους φοραει μποξερακι με τη σημαια της χωρας που βρισκεται,οπως παλια?

Μπορώ να σου πω ότι κι εσύ την έχεις σπάσει σε κάποιους από εδώ μέσα…

Το ξέρω, άλλωστε έφαγα και ban :wink:
Εσύ τι έχεις μαζί μου, γιατί δεν σε ξέρω κιόλας :-k
Α να πω ότι δεν έχω πρόβλημα με τον therion.Το πολύ πολύ αν τον πετύχω να τον χώσω σε κανένα πιτάκι μέσα να γουστάρουμε παρέα. :slight_smile:
Και γω μεθυσμένος ήμουν άλλωστε.Ζήτω η Murphys!

στο Ο2 στις 14/4 στο Let There Be Rock, ο Angus σολάρει το λιγότερο 10:00 :!::!::!:
έχει τραβήξει βιντεάκι ο αδερφός μου, για αυτό το ξέρω.
9:37 είναι ο χρόνος από την στιγμή που ξεκινάει το βίντεο με την πλατφόρμα ήδη πάνω, μέχρι το τέλος του τραγουδιού που φεύγουν από τη σκηνή.

1 ώρα και 40 λεπτά είναι ο χρόνος από την ώρα που ξεκίνησε το intro μέχρι το τέλος του LTBR

Παιδιά μην ασχολήστε με setlist,χρόνους,τι φοράνε κλπ
θα χάσετε τη μαγεία του να τους έχετε μπροστά σας και να παιζουν για πάρτη σας.

θα χοροπηδάμε 2 ωρες ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ:bounce::metal::bounce::metal::bounce::metal: