Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

9 και απόψε…

Crab γράφει 12 miles άρα περίπου 20 χλμ, οπότε:yahoo::thumbup:

Σε λίγες μέρες ξαναβιώνουμε τη μαγεία:D

Φαντάζομαι τι τσίρκο θα γίνει εκείνες τις ημέρες στην t.v.#-o:!:
9 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ:papas::drunk::yahoo::!:

Λοιπον επειδη διαβαζω και δαιβαζω και διαβαζω συνεχεια ποστ και εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια…

1ον το σετλιστ ειναι περιπου ιδιο ναι…Δεν καταλαβαινω ομως γιατι να χαλαει καποιον αυτο…Και 20 φορες να τους ειχα δει παλι δεν θα με χαλαγαν τα ιδια…Ειναι οι AC DC το καταλαβενετε…??..Γι’αυτους που θα τους δουν 1η φορα δεν υπαρχει δικαιλογια…Δεν φτανει που ερχονται στην Ψωροκωσταινα, θελουμε να φτιαξουμε και οι ιδιοι το σετλιστ…Παιζουν αυτα που πρεπει να παιξουν για καποιον πρωταρη…Σιγουρα ο καθενας εχει προτιμησεις αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι…

2ον για τα κουστουμια του Ανγκους…Μην τρελενεστε με πρασινα, κοκκινα κλπ…Δεν φοραει παντα το ιδιο…Αλλαζει ανα συναυλια…Εδω μπορει να ειναι και ροζ δεν ξερω…Παντως στο τουρ με τα κλειστα ειχα παρατηρησει οτι αλλαζε μεταξυ κοκκινου, πρασινου και μαυρου…

3ον και τελευταιον ενα μονο μετραει… AC DC PE MOYNIAAAAAAAAAAAAAA…!!!

χαχα. Δεν το πρόσεξα :wink:

Παιδιά, μου στραβώνει πολύ εκείνο το βράδυ. Κινδυνεύω να τους χάσω…

Ρε toxic για πες τι πρόβλημα έχεις να σου βρούμε λύση.
Εγώ να δεις τι κόλπα έκανα για να μη πάω δουλεία εκείνη τη μέρα. :lol:

Όσο για το setlist.Ε,καλό θα ήταν να βγάζαν 1-2 απο το καινούργιο.Δεν έγινε, φάγαν τι φάγαν.Οκ.Τώρα ώρα για σαπιλάαααααααααααα!!!

Θενξ για το ενδιαφέρον, αλλά τα πράγματα για μένα είναι τραγικά απλά. Μου βγήκε δουλειά Πέμπτη βράδυ, η οποία δεν αναβάλλεται. Τι λέτε για την παραίτηση;

Τι λες για γαστρεντερίτιδα? 8)

κανε κατι,θες να βαλω βομπα?

Αμα ησασταν εξυπνοι και δε μιλαγατε, αυριο που θα σας ελεγα 8, θα πεταγατε τη σκουφια σας. :lol:

Να’στε καλά ρε παιδιά…:frowning:

Να δεις που όπως κι εμένα με τα αγγλικά τελικά κι εσένα κάτι θα γίνει και θα τα βολέψεις … :wink::wink::wink:

btw είδα κάτι vid από answer και ποζεριαζόντουσαν αρκετά πολύ στην σκηνη …
κανονίστε να δω την παραεπόμενη (γιατί την επομένη θα είμαι σε κατάσταση μαστούρας) τπτ ποστ και να τους κράζουν σας έφαγα … :evil::evil::evil:

εεεετσι…πεστα…

Λιγα και τελευταια λογια το σετλιστ.

Στα της Αθηνας, οποιος παραπονιεται σοβαρα και δεν τους εχει ξαναδει ειναι απλα βλακας.

Δε νομιζω οτι “κραζει” καποιος στην ουσια.

Αλλα πχ αν εγω γουσταρω 150% με τη συναυλια ως εχει, ισως γουσταρα 151% με ενα Hard As A Rock ή ενα High Voltage ας πουμε.

Ειναι θεμα γουστων, αλλα η γκρινια μενει σε θεωρητικα επιπεδα, αφου σε τετοια γεγονοτα δε σε πολυνοιαζουν αυτα.

Οσον αφορα γενικα τους AC/DC και τα σετλιστς.

Η αληθεια ειναι οτι γενικα ειναι λιγο στασιμοι στα σετ τους αρνουμενοι να παιξουν ορισμενους υμνους.

Κι αν εδω δεν τους βλεπουμε, οι Γερμανοι πχ τους βλεπουν καθε φορα.

Κι ηρθε η ωρα να βγαλω προσωπικο καημο.

Γιατι οι Μεηντεν που κανουν το ιδιο (εστω και σε μεγαλυτερο βαθμο) τρωνε κραξιμο, ενω οι ΑΚκα/ΝταΚα οχι;;

Δεν αναφερομαι στην Ελλαδα για να μη μου πει κανεις :“Επειδη τους βλεπουμε καθε χρονο και λοιπα”.

επειδη βρησκομαι εξωτερικο ,πως πηγαινουν τα εισητιρια???
δεν βλεπω να διαφημηζετε ιδιαιτερα η συναυλια απο τα μμε.

I WILL BE THERE ON THE 28th ROCK ON!!!

8 και απόψε… :):):slight_smile:

Καλα τα ελεγα εγω, οτι τι το θελετε το σετλιστ? Εαν δεν ηξερε κανεις τιποτα,ουτε θα τσακονωσασταν,ουτε θα ξερατε τι θα παιξει,καλη ειναι και η αγωνια,ουτε ποση ωρα ουτε τιποτα. Οχι τιποτ’αλλο,αλλα αναγκαζετε και εμας που δεν γουσταρουμε να ξερουμε τιποτα,να τα μαθαινουμε ολα. Γαμω την τεχνολογια μου γαμω. Ρε μην τρελενεστε,αφου ΟΤΙ και να παιξουν,απο κατω θα γινεται χαμος,χαλαρωστε λιγο συναυλια ειναι. 8 + σημερα,χωρις ΟΥΤΕ μια ματια στο σετλιστ ΟΥΤΕ καμια πληροφορια. Απλα ετοιμαζω τα αθλητικα μου,την βερμουδα μου,την μπουζιτσα μου,τα ξυδια μου και ολα τα υπολοιπα συναφι και περιμενω να φτασει αυτη η μερα.

Aφου λεμε το ιδιο γιατι σε καθε ποστ που αναφερεις τη λεξη σετλιστ απαντας;;

(Χωρις διαθεση για παρεξηγησεις ε…:wink:)

Ολοι ανυπομονουμε κι ολοι θα γουσταρουμε κλπ.

Ναι μεν ειμαστε γκρινιαρηδες οι Ελληνες, αλλα μη γινομαστε και κυνηγοι φαντασματων-γκρινιαρηδων.

Κουβεντα κανουμε …Καλμ. :wink:

Σιγα μην παρεξηγηθουμε για την μουσικη. Φιλε μου καλε,αν και δεν μπορω να καταλαβω και πολυ την ερωτηση σου " Aφου λεμε το ιδιο γιατι σε καθε ποστ που αναφερεις τη λεξη σετλιστ απαντας;; ", μαλλον θελεις να πεις οτι οποτε αναφερετε το σετλιστ απανταω το ιδιο,το λεω γιατι μου την δινει που τσακωνονται ορισμενοι γι’αυτο τον λογο . Συγνωμη αν εχω κουρασει,δεν θα ξανα αναφερθω σε αυτο,αλλα μπουχτησα και εγω να διαβαζω ολη την ωρα λεπτομερειες για την συναυλια. Νιωθω σαν να την εχω ηδη δει…θα παιξει τοσο,θα φοραει αυτα,θα φτυσει τοσες φορες,θα κλασει αλλες τοσες…! Ελπιζω να με καταλαβαινεις με ποια εννοια τα λεω ολα αυτα. Αντε 8 + σημερα…