Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Κάτι για τον ήχο.Μιας και λέγατε για τα 20km που ακουγόταν.
Λοιπόν αφού επιβεβαίωσα και απο άλλες πηγές τα πέρι ηχείον.Ε, θα σας φτιάξω.
Τα ηχεία σε ποσότητα και μέγεθος (watt) είναι τα ίδια με τις συναυλίες του 2000-2001.Οπότε μιας και ήμουν εκεί να πω ότι ο ήχος απλά ΓΑΜΑΕΙ.Τα κανόνια απλά ΓΑΜΑΝΕ :wink: Αλλά, για να ακούσεις ακριβώς όπως το θες (δλδ crystal sound) πρέπει να πας σε 1 απόσταση 10-15 μέτρα από το κάγκελο.Οπότε, ή κάγκελο (αν και η σκηνή είναι ψηλα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ξελαιμιαστείς για να βλέπεις) ή πας λίγο πιο πίσω και ακούς γαμάτα.Για τους καθήμενους απλά γελάω.Και για να μη λέμε ότι “ρε φίλε δεν θέλω μπροστά”, ε κάτσε αρένα αλλά λίγο πιο πίσω.Και θα ακούς γαμώ και θα τους βλέπεις κοντά(σχετικά).Σιγα 2 ώρες όρθιος.Αυτό για ως 40.Χωρίς παρεξηγήσεις πάλι πιστεύω.
Προσωπικά θα πάω μπροστά αν και με το που έμαθα για τον ήχο με έτρωγε ο κ*λος μου να πάω λίγο πιο πίσω.

ε ναι δηλαδή περίπου στο σημείο που θα γίνεται το τζέρτζελο και θα πέφτουν οι ψιλές … 8)8)8)8)

κάγκελο με βλέπω για Λονδίνο … :p:p

Πάντως όποιος λυπηθεί τα χρήματα και δεν έρθει μπορεί να τα βάλει στην τράπεζα και να παρακολουθήσει στην τηλεόραση το “debate” των πολιτικών αρχηγών για τις ευρωεκλογές :smiley:

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Aπλα θεωρω οτι κανεις δεν τσακωνεται και απλα γινεται κουβεντα. :wink:

Προσωπικα ας πουμε ηθελα να μαθω το σετλιστ, γιατι το στυλ των AC/DC δε με ωθησε ποτε να ξερω λογια απο τα τραγουδια.

Ηθελα να ξερω σετλιστ …για να διαβασω ας το πουμε.

Και γενικα, δε νομιζω οτι υπηρξε γκρινια για το σετλιστ, αλλα συζητηση για προτιμησεις (πλην του χχχλοκο που ο ανθρωπος ξεκαθαρισε οτι γκρινιαζει :p)

Και δεν ειναι δυνατον 5 μηνες να λεμε “243 και σημερα.” (παρεπιπτοντως 8 :lol:)

Ειναι λογικο να λεγονται πληροφοριες για τη συναυλια, αλλα καταλβαινω κι αυτο που λες.

Αν δε θες θα 'πρεπε να κανεις απεξαρτηση απο το τοπικ “ΑC/DC, OAKA 28/5”. :stuck_out_tongue:

To μονο που ηθελα να σου πω με αυτη τη φραση ειναι οτι απλα …δεν υπαρχει θεμα. :wink:

ποιο απο τα νεα τραγουδια περιμενετε με περισσοτερη ανυπομονεσια?εγω ειμαι αναμεσα σε big jack και black ice

Σωστός και μάγκας:wink:8):!::!:

Ρε Toxik…γιατί δεν “παθαίνεις” μια κρίση πανικού?..
Είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό…και επίσης την επόμενη χαλαρά μπορείς να πας να κάνεις τη δουλειά σου…(με τη γαστρεντερίτιδα θα πρέπει να το παίξεις και λίγο την επόμενη κομμένος:lol:΄)

Άσε που αν δεν έρθεις…σε βλέπω να την παθαίνεις πραγματικά την κρίση πανικού…Το απεύχομαι εννοείται:wink:

Αν είναι Ελληνάδες και δεν ξέρουν τι παίζει στις 28 μπορείς να βρεις 1000 και 1 δικαιολογίες για να μην πας.
Ρε κάτι μαλ#κες στο ebay πουλάνε για Αθήνα εισητήρια με 200$ .Μα ρε φίλε δεν είναι sold out.Ρε πάνε καλά;

για το big jack θα συμφωνήσω … γρήγορο ζωηρό κομμάτι θα πέσει καλό χτύπημα …
το black ice από την άλλη είναι ποιο mid tempo οπότε θα είναι ποιο χαλαρά τα πράγματα
το Anything Goes αν και δεν είναι και το ποιο 100% ac/dc κομμάτι παρόλα αυτά είναι πολύ ωραίο και γρήγορο :stuck_out_tongue: τα ίδια μέσες άκρες και στο war machine
Τέλος το Rock ‘n’ Roll Train πιστεύω δεν θα πολυδώσουμε βάση γιατί θα προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε ότι τους βλέπουμε στην σκηνή …8O8O8O

αα και κάτι ακόμα που ήθελα καιρό να πω σχετικά με τα τραγούδια που παίζουν live από το καινούριο CD κατ’ εμέ πάντα, θα ήθελα το Anything Goes και το war machine να λείπουν και στην θέση τους τα Rock 'N Roll Dream και Rocking All The Way 8)8)
( για να μην παρεξηγηθώ δεν κλαίγομαι τπτ για το set list απλά ακούγοντας τόσο καιρό τον δίσκο αυτά τα τραγούδια μου άρεσαν περισσότερο από τα άλλα και απλά τώρα μου ήρθε να το πω …:D)

Το War Machine μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα τα καινούρια live.!!!

Πάντως Ιταλία,εκτός απο το Train, λίγο στο war machine κοπανηθηκα,όπως όλοι δλδ.Στο anything goes έπεσαν κάτι ύπνοι…

7 και απόψε =D>

και δεν περνάνε με τίποτα

περνανε,περνανε,αιντε να παμε προς το οακα!!!

Παιδια δεν ξερω αν το διαβασατε αλλα στην γερμανια κατηγορησαν τους ac/dc gia ηχορυπανση!!!:lol::lol:
http://www.cosmo.gr/Music/Germany/239629.html

ρε συνάρρωστοι ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω?

http://www.acdcrocks.com/gr/news/2009-03-04/acdc_black_ice_is_officially_platinum/

θα τρελλαθούμε εντελώς…

Imodium is your friend :wink:

Η απάντηση είναι πολύ απλή

Rock ‘n’ roll ain’t noise pollution
Rock ‘n’ roll ain’t gonna die
Rock ‘n’ roll ain’t noise pollution
Rock ‘n’ roll it will survive

:metal:

δεν παει καλα ο κοσμος!το εχουν χασει εντελως!:D:D