THE BEST ACCA DACCA songs:
it’s a long way to the top…ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
soul stripper
big balls
jailbreak
she’s got the jack
shoot to thrill
whole lot of rosie
highway to hell…etc
Πώς θα περάσουν οι μέρες λέμε???..Δεν παλεύεται άλλο…
Σταμάτησα και να ακούω σπίτι AC/DC γιατί προσομοίωνα στο μυαλό μου την όλη κατάσταση της συναυλίας και πάθαινα κάτι τρελλές ταχυκαρδίες…8O
Φυσικα ρε Crab…Μα ειναι δυνατον εσυ σαν μεγαλος οπαδος τους να μην εχεις την rare εκτελεση του Shoot To Thrill απο Bon Scott from the depths of the grave…?? (Οπου Depths Of The Grave: τοποθεσια συναυλιας)…
Για να μην πω για την επανεκτελεση του Whole Lotta Rosie…Σπανια και αυτη, το Whole Lot Of Rosie…Ελληνιστι ‘‘Παρα πολλα απο την Rosie’’…Στο ιδιο rare live και αυτο…
Δυστηχώς η πλειοψηφία αυτών που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη, θα είναι τέτοιου
είδους “οπαδοί”…
setíst + κατέβασμα mp3 + μαθαίνω μερικά refrain = έγινα φανατικός οπαδός των AC/DC και θα τα “σπάσω” στην συναυλία (και φυσικά θα τους έχω ξεχάσει μέχρι την επόμενη). “Metal fan” 2009…
Οκ γνωστό μυστικό κάποια απο το άλμπουμ τα έχει γράψει ο Bon και μάλιστα έχει προβάρει και μερικά τραγούδια με τους Young παίζοντας ντραμς αλλά δεν έχει τραγουδίσει τίποτα.
Ναι και πόσοι ξέραν μωρέ τους AC/DC πριν 3-4 χρόνια;Άσε τώρα γίναμε όλοι φανατικοί.Το 20% είναι φανατικοί και πολλά λέω.
Έλα υπομονή 7 μέρες, αν και βλέπω να παίζουν 1-2 τραγούδια και να την κάνουν απο τα καπνογόνα.Της π#ρνης θα γίνει!
Φίλε μου χθεσινός δεν είμαι.Τα τελευταία 3-4 χρόνια έγινε ο χαμός.Δεν εννοώ φυσικά ότι δεν τους ξέραν σαν όνομα, αλλά η ενασχόληση, άντε το πολύ 5 χρονάκια πριν.Και δεν το λέω για τον φίλο που πόσταρε το shoot to thrill.Γενικά μιλάω.
Ρe Aris που λέει ότι τους έχει δει με bon scott;Να τον ρωτήσω μερικά πραγματάκια να έιναι για να δούμε αν λέει αλήθεια
τοτε καλυτερα να πανε μονο οι τρου οπαδοι που ξερουν απ εξω και τα γυρισματα στα bsides τους
να δουμε τοτε αυτοι που γκρινιαζουν γιατι δε γινεται σολντοαουτ και πως ειμαστε η μοναδικη χωρα που δε γινεται και μπλαμπλα τι θα λενε…στο οακα 2000 ατομα…ρε φερτε τους στο γκαγκαριν να γουσταρουμε μονο οι γνωστες!!!
Εμένα δε με απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι και πόσο το παίζουν ότι τους ξέρουν…
Ας ασχολούνται με αυτού του είδους τη μουσική (από τα σκυλολόγια) και ας μην είναι και ειδήμονες…
Εντάξει όλοι από κάπου άρχισαν…
Να καθιερώσουμε κι ένα AC/DC-ECDL πτυχίο. Αν δεν το πάρεις δεν μπαίνεις ΟΑΚΑ.
Άντε, που μου θέλετε και λάιβ ενώ δεν ξέρετε τι χρώμα σώβρακα προτιμάει ο Άνγκους!