Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

0χα0αχ0χααχ0

κάτι μου λέει πως εσένα δεν θα δυσκολευτώ να σε πετύχω :twisted::twisted::twisted: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Τι λογική είναι αυτή ρε άρχοντα?
Και τι έγινε αν ο άλλος τούς ακούει από το 78, το 86, το 97, ή από την προηγούμενη βδομάδα? Έχει καμιά σημασία? Θα σου χαλάσει εσένα το λάιβ αν ο άλλος δεν ξέρει απ’έξω το 2ο κουπλε του δε τζακ ξερωγω?
εγώ τους έμαθα το '95 στο μπωλμπρέηκερ. Έχω συνολικά 10 δίσκους τους. Άλλους αγορασμένους άλλους όχι. Να’ρθω?

Κοίτα εγώ δεν θα τα κρατάω(μαλάκας είμαι να καώ;), αλλά εκεί δίπλα θα είμαι.Τώρα αν τα φέρουν οι άλλοι και αν τα περάσουν.Εγω δεν ασχολούμαι.

Ρε bleedin κοίτα και κανένα post πίσω πριν μου την πεις.Άντε μπράβο.

οχι ρε, να το κρατάς.
πρέπει να βάλουμε ένα σημάδι για να καταλάβει ο ένας τον άλλο.
να το κρατάς για να σε γνωρίσω ποιός είσαι!
και γω θα φοράω μια μπλούζα… AC/DC :lol:

1 εβδομάδα έμεινε… Thunder a a a a a…thunder a a a a a…!!

Ρεεεεε ο άνθρωπος έκανε ένα λάθος με το Shoot To Thrill και πέσατε να τον φάτε??? Ήμαρτον ρε μεταλοπατέρες!!! Πωπω κάτι τέτοια δεν μπορούσα από μικρός στον χώρο του σκληρού ήχου…:p.beautifuuuul!!!

Σετ λιστ , οπαδοί και δυο καπνισμένες κάννες …

Σετ λιστ… όταν μια μπάντα στο μέγεθος τον Ακε Ντεκε έχει βγάλει τόσες πολλές κομματάρες σορρυ κιόλας αλλά πάντα θα ήθελα να ακούσω και το “<ιnsert any ac/dc song>” .

Σχετικά με τους οπαδούς, είμαι αρκετά σιτεμένος ηλικιακός, για να νοιώθω πάντα μια χαρά και συγκίνηση να βλέπω “πιτσιρίκια” στο δρόμο για το σχολείο μαλλιάδες με μεταλομπλουζάκια .

Επίσης τα σόου τον Ακε Ντεκε είναι μοναδικής “θεατρικής” ικανότητας για να προσελκύσουν και κόσμο που είναι απλά ανοιχτόμυαλος να δει ένα εν ζωή θρυλικό συγκρότημα.

Επίσης θα έχει και πολλούς φιεστάκιδες τρεντοκάγκουρες που έμαθαν για το τρελό χάι που παίζει με αυτούς τους ροκαδες.

Όλοι ευπρόσδεκτοι στην γιορτή του Ροκ εν Ρολλ , και 10 καινούριους οπαδούς να αποχτήσει η μουσική που τόσο γουστάρουμε σε εμάς θα γυρίσει το κέρδος…

Και είναι ένα παιδάκι δίπλα μου και με ρωτήσει “πια κομματάρα είναι αυτή?” θα του πω με χαρά “Dog Eat Dog μάγκα μου” και δεν θα τον χλευάσω …
Οι μεγαλύτεροι θυμάστε πως μάθαμε την μουσική…ρωτώντας και όχι surfarontas

ΡΕ Μια εβδομάδα έμεινε και τα έχω χάσει … :metal:

Thunder…115 Decibels :smiley:

http://www.news.com.au/adelaidenow/story/0,22606,25514249-5006301,00.html

Ολα τα λεφτά η τελευταία παράγραφος :smiley:

115 αυτοί από πάνω και άλλα τόσα εμείς από κάτω:lol:

σωστο αυτο που λετε,αλλα εγω π.χ αρχισα να τους ακουω περσι γιατι τοτε αρχισα να ακουω και ροκ,μεταλ.δεν ειναι σωστο να μειωνετε καποιους πιο καινουριους οπαδους.το ποσα χρονια ακους δεν μειωνει το ποσο σου αρεσει ενα συγκροτημα και ποσο τηγ βρισκεις που θα το δεις λαιβ:):wink:

Πώρωση… θα ματώσουν τα αυτάκια μας

ρε παιδια ξερει κανεις το σετλιστ των answer?

Σωστος σε όλα ο Ντερ-Μήτσος, ωραίο ποστ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να επιθυμούμε τόσο έντονα να γίνει σολντ αουτ η συναυλία, αλλα μόνο με θεατές που θα κατέχουν ολόκληρη τη δισκογραφία των AC/DC. Έχουμε πάψει να ζουμε στο Σκυλαδιστάν και μου διαφευγει?

Ειδικά για τους πιτσιρικάδες, ας έρθουν στη συναυλία έστω και αν ξέρουν μόνο το Touch too much (ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!), θα βρούνε χρόνο μετά να ασχοληθούν και με τους AC/DC και με το ροκ γενικότερα. Αμα ακουστεί και καμιά μαλ…κία, δεν πειράζει…

Μια και σήμερα:(:-k:(:-k:(:-k

Aυτό διάολε! :thumbup::thumbup:

Yes!!!.. Instead of SIN CITY I accidently wrote shoot to thrill and you little faggots greek metalades too
kolo who get their information from wikidepia have the audacity to make fun of me.
I have SEEN… LIVE!!!faggots all the greats from thin lizzy to Richie Blackmore’s Rainbow…in their PRIME!!! and I have plastered on the walls of my loungroom the tickets so my son’s can get their inspiration.
I used to cruise the streets of australia with my mates back in the 70’s&80’s when listening to the
likes of AC/DCwasn’t ‘‘IN’’ but it was part of our every day working class culture.PROBABLY the same time time
your fathers were trying to ‘‘pick up’’ your mothers on their donkey back in the χωριο listening
to Stelio Kazantzidi .
So who the the fuck are you to judge???

p.s the historic tickets on the walls of my lounge have been scanned so I can most willingly
ram them up the ass of any sceptic for the sake osf proof of authenticity.

LOL. αν και δεν γουστάρω το ύφος, η μίξη ελληνικών και αγγλικών στο post είναι κορυφαία. Απίστετο γέλιο. Κατά τα άλλα κούλαρε μεγάλε γιατί θα σκίσεις κάνα καλσόν και είναι κρίμα. Έχεις δίκιο αλλά το χάνεις με το ύφος του post.

Kρίμα, γιατι είχε δίκιο στην αρχή.
Peace ρε…

Αγαπω ακεντεκεπητ.

7 Μερουλες :smiley:

Αγαπάς AC\DC;…ΑΠΌΔΕΙΞΗ:D:wink::!:

1 βδομαδα!!!πες το κ ετσι!!!