Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Απο τη πρωτη μερα εστειλα ανταποκριτη για εισητηρια παρολο που ημουβ σκωτια :smiley:

εχω και μπλουζες αμε αμε

Δεν καταλαβαίνω γιατί το τραβάτε όσο δεν πάει.Με το setlist που το θέμα έχει τελειώσει εδώ και μέρες και φυσικά με το ποιοί θα πάνε στο ΟΑΚΑ. Στο ΟΑΚΑ θα πάνε απο ροκάδες και μεταλάδες μέχρι ποπάδες,παπαροκάδες και ντισκομπολάδες.Το ότι οι ποιό πολλοί άρχισαν να ασχολούνται με AC/DC τα τελευταία χρόνια είναι ένα γεγονός.Απο κει και πέρα ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, το θέμα είναι αν και μετά θα ασχολούνται ή θα τους περάσει η @#αυλα.
Και για εμένα προσωπικά όποιο ειδος μουσικής και να ακούει κάποιος και όσο και να ασχολείτε αν πάει στην συναυλία μπράβο του.Άλλο αυτό και άλλο να ξέρεις τα 2-3 γνωστά άλμπουμ και να μπαίνεις να το παίζεις ο γνώστης και ο και γαμ%.Και γω απο π.χ. slayer 2 αλμπουμ ξέρω, διάβαζα τους άλλους και σε θέματα που δεν ήξερα έκανα μόκο.Στο Rockwave είχα πάει πάντως.Αν πηράζει κανέναν που πήγα με μόνο 2 αλμπουμ στη γνώση μου (και τα γάμησ^με όλα), ας μου πεί.

Έχεις πάει σε συναυλίες εσύ κ ξέρεις :lol:

:expressionless:

Mπαρδον?

gia sas paidia,kserei kaneis posa peripou eisitiria exoun poulithei gia tin sinaulia os tora???

σκεφτομαι αυτες τις μερες μια φραση που ειχα πει πριν απο χρονια : ολους μπορουν να τους φερουν στην ελλαδα αυτους οχι :smiley: ευτυχως εκανα λαθος,
το ειχα πει και με υφος #-o

Βρεθηκε φως στην άκρη του τούνελ. Χαμογελάμε…:slight_smile:

to apogevma perasa apo to tickethouse sthn thessaloniki…rwthsa ti paizei kai mou eipe pws exei gurw sta 25000
apoulhta…

Ομαδική αγκαλίτσα στον toxikos :p:p:p:p

Τοχικ.Μπροστά,ε.Να λες μετά “δεν δούλευα καλύτερα,τι θέλω εδώ με τους τρελούς” :lol:
Θα σου δώσω και λουκου,εεε,καπνογόνο :-s:D

Λιγότερο από εβδομάδα
[SIZE=“4”]
Every Dog Has His Day[/SIZE]

Ας ρωτησω κατι τους γνωστες και τους κατεχοντες. Τι ωρα (λετε οτι) αρχιζει η συναυλια;;;; Εννοω τους The Answer και, κατα συνεπεια, τους ακαντακα.

Ε για να ανηγουν 17:30 οι πορτες λογικα κατα τις 7 να βγαινουν οι πρωτοι.Το θεμα ειναι μετα τι κανουμε ? Θα εχει λεωφορειο η θα παρουμε ταξι?

Αφου μιλαμε υποθετικα, θα αναφερθω στο πώς το βλεπω εγω: Αν δεν σουρουπο-νυχτωσει οι AC/DC δεν βγαινουν (με το φτωχο μου μυαλο), αρα 20.30-21.00. Εδω ομως θελω επιβεβαιωση απο καποιον ή καποιους που τους ειδαν στο εξωτερικο, ακομα καλυτερα σε ανοιχτο. Με τις πορτες να ανοιγουν στις 17.30 (εγω, ο διοργανωτης :)) δινω πανω απο δυο ωρες αβαντζο σε 40-50Κ κοσμου να μπουν στο γηπεδο. Αρα, θεωρω οτι μεταξυ 19.30-20.00 θα δουμε τους The Answer στη σκηνη :-k Ποση ωρα να παιζουν αραγε;

Ωστοσο, επιμενω: περιμενω κατι πιο “εγκυρο” απο παιδια του φορουμ που τυχον εχουν δει ηδη καποιο σοου ή εχουν διαβασει καπου το timetable. Ευχαριστω.

Αν έχουν τυπωθεί πχ 70.000 και έχουν πουληθεί 55.000 είμαστε πολύ καλά.

ομως του ειπε μονο για θεσαλονικη η’ γενικα???:-k:-k

21.45 λογικά βγαίνουν AC\DC, και παίζουν κάτι λιγότερο από δύο ώρες:!:
Λογικά θα έχει ηλεκτρικό και λεωφορία:!:

Μακαρι να ειναι ετσι σχετικα με την ωρα εναρξης!

oi ac-dc κατα πασα πιθανοτητα θα βγουν στις 9 και παιζουν ακριβως δυο ωρες.στη γερμανια ετσι εκαναν και ας ηταν ακομα μερα

Όπως τα λέει ο diracas. Με τίποτα 21:45. Kατά τις 20:00 θα βγουν οι Αnswer. 21:00 οι AC/DC