Στο εξωτερικό οι συναυλίες ξεκινάνε την ώρα που γράφει το εισητήριο.Ούτε ένα λεπτό νωρίτερα ούτε αργότερα.Κ μάλιστα τελειώνουν σχετικά νωρίς(10 μισή με 12) για να προλάβει ο κόσμος τα ΜΜΜ.Στη Βιέννη πάντως που παίζουν την κυριακή η ώρα που ανοίγουνε οι πόρτες είναι 16:00 και η ώρα έναρξης 18:00.
Συμφωνω απολυτα, αλλα εδω υπαρχουν πολλες νουμερατζες ελευθερες στον εξω κοσμο. Τα δικα μας εισιτηρια αναγραφουν μονο τι ωρα ανοιγουν οι πορτες κι οχι ωρα εναρξης συναυλιας. Παντοτε απορουσα με αυτο: ποσους ενδιαφερει τι ωρα ανοιγουν οι πορτες (Χ<ολοι) σε σχεση με εκεινους που ενδιαφερονται να μη χασουν την εναρξη της συναυλιας (ολους φανταζομαι)…
Και κατα πως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα καταφέρω να τους δω τελικά… :):D:):D:)
Ωραια!!!Μπραβο φιλε!!!
Αντε παιδια…ωσπου να το καταλαβουμε θα ειμαστε στο σταδιο…
ξερει κανεις εαν θα εχει ιβεντς ή παρτυ ,σχετικα με AC/DC,γενικα στην Αθηνα,τις προηγουμενεσ μερες ? και σε ποια μαγαζια?
γιατι θα κατεβουμε 2-3 μερες πριν…
5 και απόψε…
Φέρτε το rock ‘n’ roll το τρένο, δεν μπορώ άλλο ποια να περιμένω !!! 8)8)8)8)8)8)
9-9:15 AC/DC, οι άλλοι…Ε δεν ξέρω πόσο παίζουν αλλά υπολόγισε ότι 15 λεπτά που θα τελειώσουν θα βγουν οι AC/DC.
E χμ, ενα μικρο λαθακι στην αφαιρεση! 70,000-25,000=45,000 αλλα και παλι ικανοποιητικα ειναι…
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ …
Και 20χιλιαδες να εχουν φυγει για αρενα(πριν τρεις βδομαδες φιλος μ πηρε απο Αθηνα το 21 χιλιαδες κατι αλλα δν ξερω πως τα μετρανε)πως θα μπουνε ολοι απο μια εισοδο;17.30 ανοιγουν…αμα ξεκιναν 19.00 οι Answer αρκετοι θα τς χασουν λιγο.
αυτο φοβαμια κ εγω!απο μια πορτα πως?
Δεν θα ξεκινησουν στις 7 οι ανσερ γιατι παιζουν μονο 35 λεπτα.Μια χαρα θα προλαβουν ολοι να μπουν. Ασε που δεν θα πανε ολοι απο τις 5.30…
εγω θα ειμαι εκει απο τις 2… οι υπολοιποι τι ωρα θα πατε???:-k
Παιδιά δεν ξέρω για ΟΑΚΑ αλλά λογικά το ίδιο θα είναι.Δλδ μπαίνεις μεν απο 1 είσοδο αλλά είναι η κεντρική που βγάζει στην Αρενα.Η πόρτα σε όσες συναυλίες έχω πάει έξω σε στάδιο είναι σε μηκος γύρω στα 8-10 μέτρα.Δεν θα είναι σαν τις κερκίδες, θα είναι μεγάλη είσοδος.Ε και ρε παίδες δεν έχουμε όλοι όρεξη να πάμε νωρίς νωρίς για κάγκελα κλπ.Να είστε 2-3 χιλιάδες το πολύ στην αρχή;
Εγώ θα είμαι 7-7:30.Answer δε με νοιάζει και θέλω να μην είμαι 3 ώρες όρθοιος για να έχω δυνάμεις για τους τύπους.Κάποιοι άλλοι απο την παρέα θα πάνε νωρίτερα να δουν πως θα περάσουν τα καπνογόνα.Αρα παίζει εκεί που θα έχει τη φωτιά να μην με βρείτε με την πρώτη.Σορυ
Και κάτι άλλο τώρα που βλέπω τα βίντεο και φτιάχνομαι.Υπάρχουν ρε στο θεό σας άτομα που ακούνε ηλεκτρική τσιθάρα και δεν θα πάνε;Ρε θα χάσετε το καλύτερο live στην Ελλάδα απο πάρα πολλές απόψεις.Και αν είναι ρε μάγκες μπείτε ebay.Εχει Έλληνες που θα τους μήνουν στο χέρι τα εισητήρια.Πείτε τους να σας τα δώσουν 50-40 Ευρώ.Δεν νομίζω να πούνε όχι.Δεν έγινε sold out και θα χάσουν τα λεφτά τους.Αντε ρε 40 κολο ευρώ είναι.Δώστε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Αντε γειά τώρα, πάω island, ο μεταλάς
εγω πιστευω πως θα βγουν 10…:-k
Aν ξερεις κανα κολπο να πας 7-7:30 και να βγεις μπροστα να τον πεις και σε μενα.
Γιατι εδω δεν ειναι και Ευρωπη.
Εγώ έλεγα κατά τις 3…
Ήταν να πάω με ένα φίλο μου…αλλά δουλεύει και μου πε να πάμε στις 7…Του έδωσα το εισητήριο που του είχα πάρει…γιατί εννοείται θα πάω από νωρίς
Τι ωραία να γυρνάς μεθυσμένος έχοντας ακούσει όλες τις μπιτ @@ριές της παραλιακής, ας όψετε μια, anyway.
Aris μικρό και άβγαλτο αγόρι(:p), φυσικά και ξέρω κόλπο.Δε θα το πω :roll:
Σωστά, εδώ δεν είναι Ευρώπη οπότε αν Μιλανο ήμασταν λίγο πίσω απο το κάγκελο (φτάνοντας αρένα 8:55),ε τότε εδώ θα είμαι ακριβώς εκεί που θέλω.Το κακό είναι ότι θα πρέπει να βρω και τα άλλα τα μοσχάρια μέσα στο πιτ.
Λοιπόν AC/DC θα βγουν 9 με 9 κ 15 το ΠΟΛΥ.Φτάνει με τους υπολογισμούς, τότε βγαίνουν.Αιντε.