Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Η νέα γενιά βρίσκεται σε σωστό δρόμο!!!Δείτε το:

Παιδια επειδη πρωτη φορα θα παω σε τετοια συναυλια θα ηθελα να ρωτησω το εξης…εγω εχω εισητηριο για την θυρα 11 και ολοι οι φιλοι μου πηραν για την 9 που ειναι ακριβως διπλα.και οι δυο ειναι για 90αρια…αφηνουν να μπεισ σε αλλη θυρα?και αν ενδιαφερεται καποιος για ανταλλαγη.

:lol:
Αγαπάκιιιιιιιι…

Μη μαραίνεσαι, όλοι μας σε τέτοια συναυλία πρώτη φορά πάμε:wink::!:
Φαντάζομαι, ότι θα μπορείς να μετακινηθείς από μέσα στην κερκίδα:!:

ρε παιδιά μπήκα εδώ και λέει sold out …είναι δυνατόν???

https://tickets.acdc.com/index.php?location=eu

οι ακριβείς θέσεις δε θα τηρηθούν; :-k όχι ότι γίνεται ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη φορά με αυτή την εντύπωση έχω μείνει

είναι του φαν κλαμπ

edit: πάντως, αν πατήσεις για να αγοράσεις public ticket, λέει για τις εξής θύρες:

GATE 31 - lower level Regular 77.00 EUR
GATE 4 - upper level Regular 66.00 EUR
GATE 6 - upper level Regular 66.00 EUR
GATE 7 - lower level Regular 99.00 EUR
GATE 8 - upper level Regular 66.00 EUR
STANDING Regular 88.00 EUR

αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες είναι φουλ; αν ναι, not bad…

Μπα θα τους ξεφυγε μαλλον.Ας δοκιμασει καποιος αμα εχει λογαριασμο να αγορασει.

Όχι ρε…Λέει sold out στη στήλη fan club tickets…όχι στα public tickets…Σωστά??

Fan club tickets = 20000 worldwide αν δεν κάνω λάθος.

Επειδή έρχεται το καρδιακό σιγά σιγά. Αρενα δε βρίσκω?

ΌΧΙ ΦΙΛΕ!Άργησες…Εννοώ ότι έπρεπε να πάρεις ως την Παρασκευή για αυτή την βδομάδα.Τώρα πρέπει να τρέχεις απο σήμερα το πρωϊ στο ticket house για να πάρεις το εισητήριο σου :lol:

Mην μου λες τετοια και αγχωνομαι…ξερει κανεις αν εχει διαχωριστικα αναμεσα στην 9 και στην 11?

Πριν 9 χρόνια είχε.Βοηθάω,ε?
Ρε άστα αυτά τώρα…Vedder!Ρεεεεε!Μαλάκες τον σκοτωσα τον άνθρωπο!Ρε πλάκα έκανα, έχει tickets!Μην πάθεις κανένα καρδιακό.!!

Σκατά,πέθανε… :frowning:

Zω εγω ομως…

Αυριο (στη χειροτερη Τριτη) στελνω φιλαρακι στην Αθηνα να τα σκασει. 8)

Aris ύπνο μικρέ :smiley:
Πάω και εγώ.Νυχτα.

Μαγκες ενα εχω να πω!! Δεν περνανε τα λεπτα και οι ωρες…πεταγομαι το βραδυ στον υπνο μου…αντε να ερθει η πεμπτη να τρελαθουμε!!! Ραντεβου αρενα!!!

Ειδα στον υπνο μου οτι αυτος ο φιλος μου που θα μου παρει εισητηρια μας εφαγε τα λεφτα. :dunno:

Μπρρρ… :cold:

επειδή η Πέμπτη είναι εργάσιμη και αρκετός κόσμος θα φύγουμε καπάκια από δουλειά (το ότι θα ζητήσουμε να φύγουμε λίγο νωρίτερα δε σημαίνει ότι θα το καταφέρουμε κιόλας) είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν την ώρα που θα ξεκινήσουν οι The Answer (δε θέλω με τίποτα να τους χάσω).

όπως επίσης, και την ώρα που υπολογίζεται να τελειώσει η συναυλία αφού και η Παρασκευή όπως καλά φανταστήκατε είναι εργάσιμή (και το ότι θα ζητήοσουμε να πάρουμε άδεια δε σημαίνει πως θα το καταφέρουμε κιόλας).

δεν προλαβαίνω να ψάξω αν έχει αναλυθεί σε προηγούμενες σελίδες, αν ξέρει κάτι σχετικά σίγουρο κάποιος ας ενημερώσει. Thanks.

Kατά τις 19,00 οι Answer κατά τις 21,00 οι AC/DC λογικά…