Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

τον εκλαίγανε…

αν ξεκινάνε 7 πρέπει να έχει μπει κάποιος 6:30, δηλαδή να είναι 6 έξω από το ΟΑΚΑ τουλάχιστον.
Μέχρι να φτάσω να παρκάρω να βρω κόσμο μιλάμε για 3+ ώρες.
Δλδ να φύγω πριν τις 3.
Νταξ, γαμώ το άγχος μου μέσα.

Κι εγώ κατά τις 3 θα την κάνω από τη δουλειά αν και δεν είμαι φαν των Answer…όλα θα γίνουν δεν θα αγχωθούμε και για την συναυλία, έχουμε τόσα άλλα για να αγχωνόμαστε :wink:

Θελω να παω:(:(:frowning:

Χρήσιμες πληροφορίες για την προσέλευση του κόσμου

http://www.rocking.gr/article5878.php

Eιδα χθες AC/DC στη βιεννη… θα ανεβασω αργοτερα ποια κομματια επαιξαν και καμια φωτο… Επαιξαν 2 ωρες γεματες… Δε νομιζω οτι χρειαζεται σχολια η εμφανιση τους ε… Α και οι The Answer μαμησαν…

Πως γινεται η σκηνη να στηνεται απο σημερα, ενω αυριο παιζουν στο Βελιγραδι;;

Δεν παίζει να έχουν τόσο μεγάλη διαφορα.Στο Μιλάνο οι Answer βγήκαν στις 8 και οι ακεντέκε 9-9 και κάτι ψιλά.

Eτσι και Βιεννη…οι The Answer βγηκαν στις 8, επαιξαν 45 λεπτα ακριβως και στις 9 βγηκαν οι AC/DC

ΟΚ μια υπόθεση έκανα μην βαράτε…:stuck_out_tongue:

Διαβάζω τις σελίδες του topic και βλέπω συνεχώς βιντεάκια στο youtube! Μάγκες, έχω αρρωστίσει!!! Δεν περνάνε οι γαμημένες οι μέρες! Μόλις διάβασα ότι στήνεται η σκηνή στο ΟΑΚΑ, ψήνομαι όλο και περισσότερο να πάω προς τα εκεί! Έτσι για να πάρω το πρώτο vibe! Αλήθεια… ξέρεις κανείς αν θα έχει έξω από το ΟΑΚΑ, αυτά τα κέρατα που αναβοσβήνουν??? :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: Αν συνυπολογίσουμε το σπρωξίδι και το λεγόμενο “ΞΥΛΟ” που θα πέσει στις πρώτες σειρές της αρένας (αν όχι σε ολόκληρη) θα είμαστε κυριολεκτικά κερατάδες και δαρμένοι :lol: #-o !

Θα έχει έξω από το ΟΑΚΑ κέρατα αλλά καλύτερα να πάρεις από μέσα.Τουλάχιστον στο Μιλάνο ήταν ψιλομούφα τα έξω,δεν ξέρω αν θα έχουν εφοδιαστεί και εδώ οι αρμόδοροι απατεώνες.Πάντως και μέσα και έξω 5 γιούρια κάνουν,το νου σας!

2 και απόψε… ω ρε τι θα γίνει…

Τι λές τώρα ρε φίλε! αιώνας φαίνεται! Πιό γρήγορα έφτασε ο Μάιος!

βιεννη ειτε μεσα ειτε εξω τα ειχαν 10 ευρω τα κερατα—κερατιατικα κανονικα… Παντως προτιμηστε το official merchandise της μπαντας… Τσιμπησα μπλουζακι τρελο στα 25 ευρω, τουλαχιστον ειναι εξαιρετικης ποιοτητας…
τουτο δω πηρα :

http://www.acdcstore.co.uk/acatalog/Black_Ice_Angus_Tee.html

και για οποιον θελει να δει το επισημο merch της μπαντας :

http://www.acdcstore.co.uk/acatalog/Black_Ice.html

Φοβερό μπλουζάκι! Έχει και άλλα καλά βλέπω! Ενδιαφέρον…

Παιδες αυτοι που πηγαν βιεννη πειτε λιγο τι επαιξαν οι Αnswer…

Παίδες έβαλα το DVD Stiff Upper Lip και κατάλαβα ένα πράγμα

ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑΑΑΑΑ:p

ειμαι κακος που θελω να γινει παρομοια φαση με Depeche mode για να γελαω…?

Δεν θα το έλεγα κακός…Μάλλον σε κάτι που αρχίζει σε μαλ και τελειώνει σε άκας θα έλεγα…
:ban:

Παιδιά Η Μεγάλη Ώρα Πλησιάζει.Είναι το πρώτο μου post και δεν θέλω να φανώ κακός λίγο πριν την συναυλία αλλά τουλάχιστον θέλω να εκφράσω ενα παράπανο που έχω διαβάζοντας γυρω στις 150 σελίδες του topic πριν αποφασίσω να postαρω.Υπάρχουν πολυ εδω που ανεφερονται στα ατομα που θα πανε στους ACDC.Διαβάζω σχόλια με το εξής περιεχόμενο"Θα πανε Φλώροι" “Θα Πανε Για Να Λενε Οτι Πηγαν Χωρις Να Εχουν Ιδεα Για Τους ACDC” “Θα Πάνε Και Οσοι Ακουνε Διαφορετικα Ακουσματα Του Metal και του hard rock” και τα λοιπά και τα λοιπα. και άλλα όπως: “να γεμίσει το ΟΑΚΑ με ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ” και αλλα διαφορα και οι ίδιοι γκρινιαζουν για το ότι δεν θα γίνει sold out.Το πιο αξιολύπητο που διαβασα δε ηταν: “παιδια ξερει κανεις τι θα παιξουν για να προλαβουμε να κανουμε καμια επαναληψη”(δεν θυμαμαι πως ακριβως το εξεφρασε το μέλος αυτο και καλυτερα που δεν θυμαμαι για να μην κατηγορήσω κάποιον προσωπικα.Για Ηρεμίστε λίγο κάποιοι ηδοίμονες που νομίζετε ότι η μουσική είναι επιστήμη και ότι όλοι θα πρέπει να ξέρουν όλα τα τραγούδια των ACDC για να ακολουθήσουν εσας τους διδακτορές μουσικολογίας στο ΟΑΚΑ.που θέλετε ένα σταδιο γεματο μονο με τους κλειστομυαλλους ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ που βέβαι αυτό είναι άξιο απορίας του πως γίνεται κλειστόμυαλλοι ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ να πηγαίνουν σε ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ή εστω hard rock συναυλία. δεν μπορέι δηλάδη ενα ατομο που καθοταν σε μία καφετερία να ακουσε το οποιοδήποτε κομμάτι των ACDC να πορώθηκε και απο κει και πέρα να θέλει να ακούσει κιάλλο ξανά και ξανα.το συγκρότημα αυτο έχει αφήσει το σημάδι του στην ιστορία για τον εξής λόγο ήταν καθολικό που σημαίνει ότι έδινε τα περιθώρια σε όλο τον κόσμο να το ακούσει.όποις ακούει ACDC και γενικότερα μουσική μπορει να το καταλάβει.μην ακούω λοιπον για μελέτη των alboum και τα παραπάνω σχετικα αφήστε την μελέτη στα νέα παιδια που δίνουν πανελλήνιες και που δεν θα μπορέσουν να έρθουν και postαρετε με λιγη λογική για να νιώσουν και όσοι ειναί μακρυα από το στάδιο την μουσικη που θα γεννηθει σε αυτό το στάδιο.(αν και δεν θα είναι και πολύ δύσκολο αφού οι αλλοι στην Γερμανία τους ακουγαν σε αποσταση 18 χλμ.άρα όσοι βρίσκονται σε ακτίνα τέτοια θα ακούσετε τις καμπάνες να βαράνε και τα κανόνια να ρίχνουνε :lol:)

ΥΓ. Ελπίζω να μην χάσει κάποιος την ωρα του με το να πει “για μένα το είπες αυτό” η “αυτό πήγαινε για μένα” γιατί το ξεκαθαρίζω και τώρα το ξεκαθάρισα και πριν δεν κρίνω κανένα άτομο προσωπικά κρίνω μια ορισμένη νοοτροπία και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα.

πάντα φιλικά