Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Είσαι λάθος μόνο στο ότι ξεχνάς πως οι κλασικοροκάδες είναι πολύ πιο κολλημένοι από τους μεταλλάδες…

[QUOTE=Isis;633497]βιεννη ειτε μεσα ειτε εξω τα ειχαν 10 ευρω τα κερατα—κερατιατικα κανονικα… Παντως προτιμηστε το official merchandise της μπαντας… Τσιμπησα μπλουζακι τρελο στα 25 ευρω, τουλαχιστον ειναι εξαιρετικης ποιοτητας…
τουτο δω πηρα :

http://www.acdcstore.co.uk/acatalog/Black_Ice_Angus_Tee.html

και γω αυτή πήρα απο Λονδίνο για να τη φορέσω στο Ο.Α.Κ.Α :smiley:

απλά ΓΑ-ΜΑ-ΤΗ
και τη φοράς άνετα οπουδήποτε

Μου θυμίζει μια συζήτηση που είχα πριν καιρό σε ένα άλλο forum περί θρησκείας, άθεων κλπ και κάποιος χρήστης αρκετά θρησκόληπτος απορούσε πώς γίνετε κάποιο άθεος να είναι και ηθικό άτομο αφού το ΜΟΝΟ που ισχύει είναι πως άθεος -> ανήθικος ενώ θρήσκος-πιστός -> ηθικός …#-o#-o

σου θυμίζει τπτ αυτή η λογική ???:-k:-k

Εγώ θα πάω μοναστηράκι αύριο γιατί δεν λέει ν σκάσω με μπλούζα Μάστοντον η Ντάιμπαγκ στους ACDC:p

Να έχεις δίκιο απλά εγώ MΕΤΑΛΛΑΔΕΣ διάβασα να κάνουν τέτοια σχόλια.Τέλος πάντων.Ηγγικεν η Ώρα.Εχω απορία να δω τις αντιδράσεις όλων μας μετα την συναυλία.Για να έχουμε κάνει 1900 περίπου post πριν την συναυλία Φαντάσου πόσα θα φτάσουμε μετα.

Quote:
Originally Posted by WhoTheFuckIsBil View Post
που θέλετε ένα σταδιο γεματο μονο με τους κλειστομυαλλους ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ που βέβαι αυτό είναι άξιο απορίας του πως γίνεται κλειστόμυαλλοι ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ να πηγαίνουν σε ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ή εστω hard rock συναυλία.
Μου θυμίζει μια συζήτηση που είχα πριν καιρό σε ένα άλλο forum περί θρησκείας, άθεων κλπ και κάποιος χρήστης αρκετά θρησκόληπτος απορούσε πώς γίνετε κάποιο άθεος να είναι και ηθικό άτομο αφού το ΜΟΝΟ που ισχύει είναι πως άθεος -> ανήθικος ενώ θρήσκος-πιστός -> ηθικός …

σου θυμίζει τπτ αυτή η λογική ???

ίσως πιστεύεις ότι αυτή η λογική θυμίζει την δικιά μου λογική αλλά εγώ μίλησα για κλειστόμυαλλους ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ όχι γενίκα για ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ και για να σου δώσω να καταλάβεις εγω είπα πως γίνεται ένας άνθρωπος που ακούει μόνο metal και τίποτα παραπάνω να πηγαίνει σε μια rock 'n roll συναυλία και να μην δέχεται να κάτσει δίπλα του ένας “άσχετος” που ακούει κατι διαφορετικό(=κλειστόμυαλλος) άρα πιστεύω ότι το παραδειγμα που έφερες προηγουμένως είναι ατυχές και δεν θυμίζει την δικιά μου λογική γιατι εγώ μίλησα για κλειστόμυαλλους και επιπλεόν αυτοι που ανέφερες ότι θεωρούν τους άθεους ανήθικους ανήκουν στην ίδια κατηγορία

θα κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου αν και δεν είμαι από τους συμφορουμίτες που “γκρίνιαξαν” για αυτά που γράφεις παραπάνω.
π.χ στο “Wholle Lotta Rossie” γίνετε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Angus και στον κόσμο κατά την εισαγωγή του κομματιού.
αν δεν ασχολείσαι με τους AC/DC (να έχεις ακούσει το live LP “If You Want Blood” , να έχεις δει DVD τους) ή αν δεν τους έχεις δει ζωντανά δεν το ξέρεις και απλά κάθεσαι και παρακολουθείς.
και ξενερώνεις και τον διπλανό σου που έχει βγάλει τα πνευμόνια του να φωνάζει “Angus-Angus” ανάμεσα στα riffάκια της εισαγωγής.
η συναυλίες των AC/DC δεν είναι όπως των άλλων group
Μουσικοί και κοινό γίνονται ΕΝΑ και εκεί βρίσκετε ολη η μαγεία τους.

φιλικά πάντα κι από μένα

Eiχα πει οτι ηθελα να ξερω τα τραγουδια που θα παιξουν, ωστε να κανω μια “επαναληψη”.

Και για λογους πορωσης και επειδη ηθελα για παρτη μου να ξερω να τραγουδαω τα τραγουδια.

Ειμαι αξιολυπητος, συγγνωμη. :frowning:

Κριμα ρε parardela γτ σε ειχα και σε εκτιμησει(σαν fellow guitarist…)…αλλα εδω μας τα χαλας…

Ακου να παθουν τετοια πραγματα οι AC/DC…

tattass συμφωνω μαζί σου ότι δεν είναι μόνο ήχος τα live τους έχουν και show.παιχνίδια με τα μέλη και το κοίνο γίνονται από πολλές παντες.και στο συγκεκριμένο παιχνιδάκι φωνάζει το κοινό angus…angus ρυθμικα δεν μπορει δηλαδή αυτον τον ρυθμό να το ακολούθησει κάποιος που πάει για πρώτη φορά?αλλά δεν είναι εκεί το θέμα εσύ δεν συμφωνείς δηλάδη ότι οι ACDC είναι από τα πιο ανοιχτά groups? για να σου δώσω να καταλάβεις πηγαινα στα ticket house τις προάλλες και επειδή δεν είχε ανοίξει ακόμα μπήκα στα metropolis και κοίταγα λίγο τις νέες κυκλοφορίες και έρχεται ενα πιτσιρίκι με 3-4 φίλους του πιάνει το black ice στα χέρια του και λέει “παιδιά οι ACDC έρχονται σε λίγες μέρες” και οι άλλοι του λένε “ποιοι είναι αυτοι?” και απάνταει “δεν τους ξέρω καλά αλλα είναι το μεγαλύτερο rock συγκρότημα” συμφωνω ότι τα παίδια δεν τους ξέρανε αλλά μάθανε ότι θα έρθουν και πήραν εισητήρια και μπορεί μετά να ακούν για μια ζωή ΑΚΕΝΤΕΚΕ όπως τους λέτε.όπως είπε και ένα μέλος μεγάλης ηλικίας οι παλαιότεροι μάθανε αυτή τη μουσική ρωτώντας.

φίλε iron aris δεν διάβασες ότι δεν απευθύνομαι προσώπικα με το post μου σε κανέναν?μαγκιά σου να άκους τι θα παίξουν για την πάρτι σου.εγώ όμως μίλησα για την νοοτροπία που υπάρχει και αν διαβάσεις κάποια post θα το καταλάβεις.η λέξη “αξιολύπητο” ήταν λάθος αλλά ειλικρινά δεν μιλούσα προσωπικά

Μόλις τώρα άρχισα να μην το πολυπιστεύω ότι έμειναν μόλις τρεις μέρες ρε γμτ. Και μπορώ και μόλις τώρα να πω ότι τελικά. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…

Τώρα έβαλα λίγο Live At Donighton έτσι να μπάινω στο κλίμα! Πωωωωωω καύλες!!!

Φίλε ότι και να λες εσύ, όσοι είναι να πάνε θα πάνε.Πάντως δεν είδα κανέναν κολλημένο μεταλά να λέει να μην πάει κάποιος κάπου.Οκ εκτός βέβαια απο την γλαμ @@ρια που έγινε με τους Stones.
Αυτό που είχα πει εγώ πάντως είναι ότι τους AC/DC τους έμαθε και η κουτσή Μαρία τα 4-5 τελευταία χρόνια, που είναι και αλήθεια, αλλά δεν είπα σε κανέναν να μην πάει, ούτε νομίζω ότι έγινε αυτό απο κανέναν στο φόρουμ.Αν μπορείς σε παρακαλώ βρες 1 ποστ που να λέει κάποιος στους άλλους να μην πάνε, για να μη μιλάμε με αερολογίες.

Your Majesty, έχει έκτακτο τεύχος xxx για AC/DC ρε.Τώρα που το θυμήθηκα.

Live at Donington το καλυτερο video τους. :slight_smile: (αν και στο DVD έχουν mixάρει τον ήχο).
Toxic ακολούθα τα καπνογόνα ρεεεεεε :lol:

Μην ανησυχείς, δε θα χαθώ…:lol:

Καλά αφού κατάφερες να πας και τέρμα πίσω να είσαι δεν θα σε χαλάσει νομίζω. :wink:

Όχι ρε, τι να με χαλάσει, μισή ζωή περίμενα να τους δω…

Οπως είπα αρκετές φορές δεν μιλησα συγκεκριμένα για κανεναν και ουτε καν αναφερθηκα για το ποτε γινανε γνωστοι στην ελλαδα οι ACDC.το να μην κάνω quote καθενα απο τα post που αναφερουν αυτο που ειπα δεν σημαίνει οτι μιλάω με αερολογίες φίλε xxxloko σημαίνει οτι δεν μιλάω προσωπικά και ότι θίγω την νοοτροπία που επικρατούσε σε κάθε post.αφου μπηκες στον κοπο να απαντησεις και να πεις “Αυτό που είχα πει εγώ πάντως είναι ότι τους AC/DC τους έμαθε και η κουτσή Μαρία τα 4-5 τελευταία χρόνια” πραγμα που στο πρωτο post που εκανα συμβουλευσα να μην κανεις ,μπες και στον κοπο και ψαξε τα post για να βρεις αυτο που λενε ορισμενα και τοτε θα ερθεις σε αντιθεση με αυτο που ειπες “ούτε νομίζω ότι έγινε αυτό απο κανέναν στο φόρουμ”

και για μια ακομα φορα δεν σε ανεφερα στο post μου αρα μην λες “αλλά δεν είπα σε κανέναν να μην πάει” γιατι ούτε εγω είπα ότι το ειπες

Το ξανάγραψες το ξανάγραψες. Έλεος αυτό είναι μεγάλη ανακρίβεια. Οι ΑC/DC είναι πολύ λιγότερο δημοφιλείς τώρα από ότι το 1990 εν έτει Thunderstruck. Τότε έγινε το μεγάλο come back τους εμπορικά. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Το ότι γίνεται ένας χαμός τους τελευταίους μήνες είναι γιατί έρχονται για συναυλία. Τα ίδια και χειρότερα (καλύτερα όπως θες παρτο) θα γινόταν αν έρχονταν το 91 ή το 96 :wink:

Εν τω μεταξύ το MTV παίζει κάθε τρεις και λίγο κομμάτια από AC/DC. Τρεις μέρες μείνανε…

Shit. Μόλις θυμήθηκα ότι δεν έχω φωτογραφική μηχανή. Έχει χαλάσει. :S