Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Τωρα που μίλησεις για φωτογραφική μηχανη.Κάμερες θα αφήνουν να περάσουν?ξέρετε όχι ψηφιακές από τις άλλες που είναι αποκλειστίκα για βιντεοοσκόπηση?

Δεν νομιζω ειναι εξαιρετικα δυσκολο εψς αδυνατο να αφησουν καμερες βιντεοσκοπησεις!!!
Καμια ψηφιακη μπορει…

Βασικά την ψηφιακή δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει να τις ελέγξουν. Από κινητά μέχρι φωτογραφικές μηχανές. Τώρα αν πάρεις το τρίποδό σου και την επαγγελματική σου κάμερα και πας να βιντεοσκοπήσεις πιθανότατα θα σου πουν όχι.

Το πιθανότατα μ’αρέσει…

Ελπίζω να βρεθεί κανένας “καλός χριστιανός” να κλέψει εικόνα από τις γιγαντοοθόνες και ήχο από την κονσόλα, όπως έγινε με τους Sabbath, και να βρούμε κανένα καλό bootleg της συναυλίας!

Το πιθανότατα πάει επειδή είμαστε Ελλάδα και δεν ξέρω τί μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος που θέλει να περάσει μια τέτοια κάμερα μέσα. :stuck_out_tongue:

http://www.sport-fm.gr/article/178214

χεχεχεχε…!!!

ολα τελεια…!!!

Καλα ρε ουτε συννενοημενοι να ηταν οι AC/DC ερχονται την ημερα που εχει debate και μας γλυτωνουν απο 3 ωρες που η τεηλεοραση δεν δειχνει τπτ αλλο…και ακομα καλυτερα αλλαξαν και την ημερομηνια απο το παιχνιδι OSFP-PAO!!!

Δικιο εχεις ολα τελεια!!

Ε, ναι, και εγώ γι’αυτό καιγόμουνα, άντε να μάθετε το μυστικό. Αν και το είχα αποφασίσει και προετοιμάσει το έδαφος, ώστε να μη χάσω τη συναυλία.:smiley:

Σε 72 ωρες θα ειμαστε μεσα στον ναο μαγκες.Ετοιμη για την απολυτη συναυλιακη εμπειρια.8)

Ανεβηκε και το report απο Μιλανο για οσους θελουν να διαβασουν…

http://www.rocking.gr/article5880.php

Τι να πει κανείς?Επιτήδες το αναρτήσανε τώρα.Για να την σπάσω όμως στους ταξιδιώτες μας στο μιλανοκάποιο από τα δικά μας κανόνια σίγουρα θα έχουν τον angous μέσα και θα τον εκτοξεύουν στον ουρανό του ΟΑΚΑ

Όλα για τους AC\DC γίνονται, και όσο φαντάζομαι τους δύσμοιρους που θα βλέπουν στυο ντι-μπππεεεεεητ να τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους!!!

Εγώ γιατί δεν έχω ταρακουνηθεί καθόλου? Μήπως επειδή δεν έχω εισιτήριο? :stuck_out_tongue:

Θα μου ρθει ξαφνικό όταν βρεθώ στο ΟΑΚΑ και θα χω τριπλή πώρωση
!

Mπράβο ρε rasputin ωραίο , αληθινό report. Θυμάμαι που μιλήσαμε στο τηλέφωνο τον Οκτώμβρη που βγήκαν τα εισητήρια για Γερμανία και τον πόθο που είχες. Εύγε. Μας περιμένει μεγάλο πάρτυ την Πέμπτη. Πιστεύω το κείμενο σου θα το καταλάβουν ακόμοι περισσότεροι την Παρασκευή το πρωι.

Aυτά που γράφει ο rasp είναι το ένα εκατοστό από αυτό που είδαμε μαζί στο Milano. Δεν περιγράφονται με λόγια οι AC/DC. Θα το καταλάβετε την Πέμπτη:D

Μας ξεσηκώνετε παραπάνω…λες και δεν είμαστε ήδη…:!:
Και καλά αύριο…η Τετάρτη όμως ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ???:?

ΠΩΠΩ…αυτη η συναυλια πρεπει να ειναι η πιο μεγαλη που θα γινει στην Ελλαδα…θα περασουμε τελεια!:smiley: δεν μπορω να το πιστεψω ακομα…:):):slight_smile:

1ο)Για εμένα θα είναι καλύτεροι στο ανοιχτό.Το λέω έχοντας υπ’όψην τις συναυλίες του 2000-2001 που πήγα(και ότι ήχος,show κλπ θα έιναι πάνω κάτω τα ίδια) και το ότι περίμενα να είναι πολύ καλύτεροι στο κλειστό.Προσωπική άποψη.Ίδωμεν.
2ο)Φίλε Crab επειδή λες για το Razor’s Edge.Μήπως ξέρεις πόσο είχε πουλήσει τότε;Μήπως ξέρεις που έφτασε σε πωλήσεις το black ice στην Ελλάδα και τρίβαμε τα μάτια μας;.Δεν ξέρω τι πρόβλημα ή κόμπλεξ ή δεν ξέρω και γω τι υπάρχει στο να δούμε ότι οι AC/DC ΕΔΩ έγιναν τόσο δημοφιλείς τον τελευταίο καιρό αλλά θα το αφήσω γιατί έρχεται η μαγική φρουτοσταγόνα την Πέμπτη και δεν έχω όρεξη να μπω σε αντιπαραθέσεις.Αν θες το ξαναπιάνουμε το θέμα απο Παρασκευή.Καλύτερα όχι αλλά δεν έχω πρόβλημα αν θες να το συζητήσουμε.
3ο)Χαίρομαι που ζεις φίλε vedder. Μας τρόμαξες.

Eχουμε “αλλη” εμεις, δικη μας!:p:-s:|

Ωραιος ρε Χρηστο, ομορφο κειμενο και γεματο συναισθημα!:thumbup: Αν και μας ψιλοερηξες τους Ιρλανδους…:stuck_out_tongue:

Δηλαδη τωρα εσυ ζεις στο ετος 1 μ. AC/DC, σωστα?:stuck_out_tongue: Τι θα γινει αρραγε το Ρασπουτιο ετος 666 μ. AC/DC?:-k:lol::lol:

Ευχαριστω guys, προσπαθησα οσο μπορουσα…

Ναι Θανασακη ειμαι στο 1ο ACDCιο ετος…Στο 666ο, αν ζω, ελπιζω να εχω δει καμια 200αρια φορες τους θεους…

Τα ποστ των mrmaiden & crabsody συνδεονται ως εξης:

Ο mrmaiden λεει πως αυτα που γραφω δεν ειναι ουτε το 1/100 απο αυτα που ειδαμε στο Μιλανο. True.
Και ερχεται να συμπληρωσει ο crab λεγοντας πως το παραπανω θα το καταλαβετε την Παρασκευη. Οσοι διαβασετε το κειμενο την Παρασκευη ξανα θα καταλαβετε την αληθεια των παραπανω λογων…

Εκανα οτι μπορουσα, αλλα η μαγεια των AC DC υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει παντα στις καρδιες των οπαδων τους και δεν χωραει με τιποτα στις 100-200 γραμμες ενος κειμενου…

Αντε και 2 εμειναν to feel (again) the magic…!!!