Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Ευχαριστω guys, προσπαθησα οσο μπορουσα…

Ναι Θανασακη ειμαι στο 1ο ACDCιο ετος…Στο 666ο, αν ζω, ελπιζω να εχω δει καμια 200αρια φορες τους θεους… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τα ποστ των mrmaiden & crabsody συνδεονται ως εξης:

Ο mrmaiden λεει πως αυτα που γραφω δεν ειναι ουτε το 1/100 απο αυτα που ειδαμε στο Μιλανο. True.
Και ερχεται να συμπληρωσει ο crab λεγοντας πως το παραπανω θα το καταλαβετε την Παρασκευη. Οσοι διαβασετε το κειμενο την Παρασκευη ξανα θα καταλαβετε την αληθεια των παραπανω λογων…

Εκανα οτι μπορουσα, αλλα η μαγεια των AC DC υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει παντα στις καρδιες των οπαδων τους και δεν χωραει με τιποτα στις 100-200 γραμμες ενος κειμενου…

Αντε και 2 εμειναν to feel (again) the magic…!!!

Μαλιστα!:slight_smile: Κατανοητα ολα αυτα, αντε αναμενουμε!!:smiley:

Α και κατι αλλο:

δεν παιξανε dog eat dog εκει?

Οχι αυτο προστεθηκε στην περιοδεια των ανοιχτων σταδιων, αρα και Ελλαδα υποθετω…

Α, ΟΚ. Δεν εχω παρακολουθησει ολο το tour, απλως εχω ακουσει οτι το παιζουν. Thanks for the info!:slight_smile:

To report του Rasputin ειναι η καλυτερη διαφημηση για το live της Πεμπτης! Be there! :metal:

2 μερες εμειναν!!ετσι για να μη χαλασω το γουρι!!

1+1 έμειναν… χαμός…!!!

έστω και καθυστερημένα…:respect::respect::bow2::bow2::bow2::bow2:

το έδωσα στο γιό μου να το διαβάσει και του είπα… “είναι σαν να το έγραψε ο μπαμπάς αυτό, άν έγραφε καλά” :smiley:

1ο Μ.AC/DC

πάντα τέτοια ΑΔΕΡΦΕ

Αντε σε 59 ώρες και 10 λεπτά θα ακούσουμε rock n’ roll train και λιγο μετά το αγαπημένο μου dirty deeds…done dirt cheep

ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΟ. ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

E E E E E ερχεταιι η μεγαλη μερα που ολοι περιμενουμε… :D:D:D

σπερα σε ολους…
νεο μελος
παλαβος ακεντεκακιας φοιτητωθεν…

Καπακι μετα τη δουλεια στο Οακα, μπαινω στο αμαξι κατα τις 6
βγαζουμε το κοστουμι και φοραμε τη μπλουζα με τον Ανγκους και βουρ για το ονειρο…

δυο μερακια…

την ψηφιακη να δω πως θα περασω που ειναι γκουμουτσα…

εξω απο το οακα θα πουλαει κερατακια που αναβοσβηνουν σαν αυτα του ανγκους στο highway to hell

Ρε μαγκες σημερα λεμε “1 και σημερα” ή “2 και σημερα”;;

1 και σήμερα.Και αύριο λες 1 και καμμία!!Απολελε και τρελελε!!!:lol:

Παντως παιδια στη Βιεννη μιλαμε για απειρους σεκιουριταδες…σε εκαναν φυλλο και φτερο αλλα τελικα καταφερα να περασω τη φωτογραφικη μεσα με ταρζανια, που μονο compact δεν ειναι.
Τρακλιστ :

[SPOILER]# Rock N’ Roll Train

Hell Ain’t a Bad Place to Be

Back in Black

Big Jack

Dirty Deeds Done Dirt Cheap

Shot Down in Flames

Thunderstruck

Black Ice

The Jack

Hells Bells

Shoot to Thrill

War Machine

Dog Eat Dog

Anything Goes

You Shook Me All Night Long

T.N.T.

Whole Lotta Rosie

Let There Be Rock

Encore:

Highway to Hell

For Those About to Rock (We Salute You)[/SPOILER]

Πειτε τους να μην βαρανε δοκιμαστικα με τα κανονια το μεσημερι της Πεμπτης. Επιστρεφω αεροπλανικως, μην εχουμε τπτ δραματα! Αντε, ακομα και σε αυτο με την ψυχη στο στομα…

Παιδιά εγω λέω να μετράμε τις ώρες.55+1.Διανύουμε το final countdown.

Σήμερα ήμουν κέντρο και πήγα ticket house για να ρωτήσω έτσι πλαροφοριακά για εισητήρια

απο θέσεις έχουν μείνε κερκίδες:ι 10 και 34 των 60ε, 33 των 70ε και 29 των 90ε απο αρενα είπε ότι έχουν μείνει.δεν είπε πόσα όμως.

το βλέπω οι θέσεις να τελειώνουν πάντως

τα εισητήρια στην 10 που είναι μία καλη θυρα απο τις καλές μπορώ να πω θα τελειώσεουν σίγουρα. και στην 29 που είναι vip. η 34 είναι από τις χειρότερες μάλλον θα περισέψουν εκεί και όσο για την 33 είναι η τρίτη επιλογή για όσους θέλουν θέσεις.

κουτσα κουτσα θα γεμίσουν οι θέσεις στο ΟΑΚΑ
τώρα για αρένα δεν γνωρίζω αν θα είναι ασφυκτικά γεμάτη
το sold out πάντως μάλλον δεν θα γίνει αλλά τουλάχιστον θα είμαστε γεμάτοι

αυτά για όσους δεν έχουν προμηθευτεί και περιμένουν τις καμπάνες να βαρέσουν για να πάρουν το μαγικό χαρτάκι

Διαβάστε τί έχουν κανονίσει οι Βούλγαροι για σήμερα

According to Focus-fen.net, the mayor of the coastal town of Kavarna, Tsonko Tsonev will be be part of three trains heading to Belgrade to see AC/DC. Hundreds of fans are gathering at Sofia?s Central Station to travel with the three trains to Belgrade for the concert,

The first train - Kavarna Rock? N Roll Train - will leave for Belgrade at 10.50 today (May 26th). This is a unique chance for Bulgarian fans, provided by Kavarna mayor Tsonko Tsonev and Kavarna municipality. The other two trains have 800 seats. Journalist and VIP guests are at the central station for now. They will gather on the first train.

στη Μελβούρνη στις 25 έγινε sold out η πρώτη, έβαλαν δεύτερη μέρα που έγινε και αυτή sold out στις 25 και τώρα έχουν και τρίτη μέρα!!!

και μεις εδώ…

Μπορείτε να σταματήσετε την γαμημένη γκρίνια για το αν θα γίνει σολντ άουτ ή όχι?70000 χωράει το ΟΑΚΑ σε μια χώρα σαν την Ελλάδα.Στη Σερβία που θα πάνε από όλες τις γύρω χώρες δεν έχει γίνει σολντ άουτ σε γήπεδο 32000!!Ούτε καν του φαν κλαμπ(που για Ελλάδα έχουν γίνει).Τσεκάρετε πόσες συναυλίες είχαν μεγαλύτερη χωρητικότητα και που ήταν αυτές.ΕΛΕΟΣ με την γκρίνια.Και σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Τον επόμενο που θα γκρινιάξει για τα εισιτήρια θα τον δαγκώσω στο λαιμο!:lightsabre::x:twisted: