Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

εμεις να περασουμε καλα κ στα παπαρια μας!!ελεος πια!!!οι αλλοι θα χασουν!!!:D:D

χαχαχα…δεν το λεω γιατι δεν γουσταρω εισι ντισι…το λεω γιατι δεν θα παω…:frowning:

Eχοντας πια δει και AC / DC, μπορω να πω οτι ανηκω πια στην κατηγορια των φιλομουσων ανεξαρτητου ειδους, που εχουν δει ζωντανα ενα μουσικο μεγαθηριο.

Θα λεμε σε λιγα χρονια στα παιδια μας, “Ειδα τους AC / DC”, “Ειδα τους Black Sabbath” κ.ο.κ. Ειμαστε και μεις πια ενα κομματι της ροκ ιστοριας. Ομοιως οπως ακουμε με δεος καποιον να μας λεει οτι εχει δει ζωντανα τους Beatles, τον Sinatra και παει λεγοντας, ετσι και στο μελλον θα εχουμε και μεις τη χαρα να λεμε οτι ειμαστε απο τους τελευταιους που ειδαν ζωντανα καποια απο τα μουσικα μεγαθηρια του 20ου αιωνα ε. Οταν μαλιστα νεες μπαντες τετοιου βεληνεκους δεν εμφανιζονται πια.

Το εισιτηριο ηδη δρομολογειται να μπει σε καδρακι.

εντιτ : καλα ε ο brian johnson ειναι ιδιος μιλαμε ο Τσουκαλας 60 χρονων με τραγιασκα.

Ξερουμε αν θα εχει προελεγχο??
Θα γουσταρα να παω στο λαιβ αλλα οχι με 80 ευρω…:?
Θα παω και ειτε με ντου, ειτε με παρακαλια θα προσπαθησω να μπω… Εστω ας τους ακουσω απ’εξω

φιλε Βιεννη περνουσες απο διπλο ελεγχο…σε καθε θυρα του γηπεδου ηταν σιγουρα 6-8 σεκιουριταδες… σε ψαχνουν παντου… τωρα για ντου δε παιζει με την καμια αμα ακολουθησουν ταχτικες βιεννης…

Ε καλα τωρα… Συγκρινεις Βιεννη με Αθηνα???
Εδω σε ολα τα λαιβ ο καθε σεκιουριτας θα βαλει μεσα καμια 30αρια γνωστους, φιλους φιλων κλπ…
Οχι οτι εχω γνωστο εστω και εναν αλλα την προσπαθεια μου θα την κανω…

sold out :slight_smile:

sold out :smiley:

sold out :lol:

πίσω βρυκόλακα :papas::papas:

ρε στα @@ μου,δεν έχω πρόβλημα γιατί εγώ πέρασα καλά και θα περάσω ακόμα καλύτερα εδώ.
το γαμώτο είναι…

Εισητήρια μόνο για Αθήνα και Πορτογαλ έχει στην Ευρώπη.
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν γκρινιάζω απλά σε ένα γενικό πλαίσιο βλέπουμε 2 πράγματα.
1ο)Οι μεταλαδοροκάδες είναι δεν είναι 40000 στην Ελλάδα (βάζω μέσα και τους 1/1000 που δεν τους αρέσουν και δεν θα πάνε).
2ο)Μουσική παιδία = 0 .
3ο)Είναι κατάντια για μια χώρα με 10Εκ να μη μπορεί να γεμίσει 1 στάδιο που παίζει το μεγαλύτερο συγκρότημα στον κόσμο για πρώτη και τελευταία φορά.
4ο)Σε όλο τον πλανήτη οι AC/DC είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα.Εδώ γιατί δεν είναι;
5ο)Βρήκα ticket για παιδί με 40Ευρώ.Δλδ και αυτοί που κλαίγονταν για την τιμή μπορούν με λίγο ψάξιμο να βρουν μια καλύτερη τιμή.Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες.
6ο)Και πιο συμαντικό.ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜ%ΣΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
7ο)Με πήρα τηλ ο Πάκης και μου είπε να πάμε για καφέ την Πέμπτη.Μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Tην πεμπτη εχει ντιμπειτ

τι λες ρε μεγαλε???τι καταντια???
καταντια ειναι να ζητας 80 ευρω απο 1 φοιτητη…
πιστεψε με,με εισητιριο 40 ευρω,το γηπεδο θα ειχε γεμισει απο τις πρωτες μερες…
εχω πολλους φιλους που δε θα ερθουν γι αυτο τον λογο…
δεν ειμαστε φινλανδια,ελλαδα ειμαστε…
τωρα γι το οτι εκατσε 1 γνωστος σου να βρει εισητιριο με 40 ευρω…πως εσυ συμπαιρανες οτι ο καθενας μπορει να βρει δεν το καταλαβαινω…

Δεν πιστεύω ότι έχουν μείνει μόνο 2 μέρες…:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

χαααααα … :lol::lol::lol:

βρεθηκα με ενα εισητηριο για την αρενα και δεν ξερω πως να αντιδρασω…

εννοειται οτι γουσταρω την μπαντα αλλα πραγματικα δεν ξερω αν θελω 100% να τους δω σε λαϊβ τωρα,στην ηλικια που εχουν φτασει…

Να παω απο το πρωι?:-k
Για ηλιοθεραπεια στο ΟΑΚΑ[-X
Γαμωτο,δεν φανταζομουν οτι θε εφτανα σε τετοιο σημειο με ενα τετοιο λαϊβ!!

Καλά δεν ξαναμιλάω.Ότι θελετε καταλαβαίνετε.
Δε λέω αγόρι μου για τον φοιτητή.Για τα υπόλοιπα 9million λέω.
Μήπως θες να τα βάζαν και 20 ευρώ ρε μάγκα;Σοβαρέψου.

συμφωνω…καλυτερα να μην ειναι πηχτρα για ναμαστε πιο ανετα και να γουσταρουμε περισσοτερο…

Ο megatherion κάνει πλάκα.Μην τον πέρνετε στα σοβαρά.

Για 100000000000000000000000000000000000000000000000 φορά, τα εισιτήρια είναι στο μέσο όρο της Ευρώπης.Στη Γερμανία αν δεν κάνω λάθος έχει 89…Το αν δεν τα έχει κάποιος και δεν του περισσεύουν, είναι λογικό και κατανοητό.Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και ακριβά.Και στην τελική το ξέρατε 5 μήνες πριν!Δηλαδή έλεος!1 καφέ την βδομάδα λιγότερο, ένα πακέτο τσιγάρα κτλ, θα έβγαινε το εισιτήριο!
ΤΕΛΟΣ,με κουράσατε.Πάω να κάνω 2 μέρες μασαζ, γιογκα και γιαπωνέζικο μοτοκρος για να ηρεμήσω και να πάω στην συναυλία έτοιμος για όλα.:stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue:

ok…ΝΑΙ οντως το οικονομικο ειναι για πολλους μεγαλο προβλημα…γιάυτο κι εγω καταφερα και καβατζωθηκα μολις σημερα…

[SIZE=“7”]AC/DC!!![/SIZE]

Πεμπτη πρωι Αρχες Οικονομιας.

ΑΚουω προτασεις για το ποιανου τραγουδιου τς στιχους να γραψω.:stuck_out_tongue:

Καλά και εγώ δεν ασχολούμαι άλλο με @@ριές.
Πάω να διαβάσω xxx, έχει αφιέρωμα στο κυνήγι ασιατικής πάπιας με φλογοβόλο και πως να φτιάξετε καπνογόνο με τις τρίχες της μασχάλης σας.Ποιότητα.