Wembley κι εγώ - Crab see you there \m/
Wembley and Munich for me !! Κάτι πήρε το αυτί μου και για 2η ημερομηνία στο Wembley αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη…
Θα μιλησουμε σιγουρα. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ανεβω μονος. Παμε και για καφε αν θες.
Εννοείται. Στείλε στο FB.
Πιστεύω κι εγώ θα βάλουν 2η ημερομηνία στο Wembley, τα εισιτήρια τελείωσαν σε καμιά ώρα.
Μακαρι ρε γαμωτο. Δεν νομιζω να κανω δευτερο ταξιδι τουλαχιστον στη θερινη περιοδεια
Είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν live και σε κλειστά μέρη? Από που προκύπτει αυτό? Θα ήταν πολύ καλή φάση πάντως.
Και τι θα κανουν τον χειμωνα ρε; Ειναι και μιας ηλικιας.
Χωρις πλακα το show που θα εχουν θα ειναι μεγαλο και ακριβο. Η περιοδεια θα εχει και χειμερινο σκελος σε κλειστα γηπεδα οπως σε ολες τις περιοδειες τους. Εκτος αν γινει κατι αναπαντεχο βεβαια
Προσεχε μιλαω για κλειστους χωρους ,οχι μικρους χωρους οπως καναν το 2003 πχ. Αυτο το αποκλειω
Η δευτερη ημερομηνια στο Wembley αν τελικα παιξει ακουγεται πολυ δελεαστικη. Το ιδιο και το ενδεχομενο συνεχισης της περιοδειας και σε κλειστους χωρους αν δεν μπορεσω το καλοκαιρι.
πανάκριβα τα γαμημένα, το ξεφτιλήσαν!!
Ανακοινώθηκε και Βέλγιο, στο μέρος όπου γίνεται το Graspop για τις 6 Ιουλίου…
Άρα να μην ελπίζουμε για δεύτερη Λονδίνο…
Λοιπόν επειδή ψάχνομαι για την επόμενη πόλη που θα τους δω εκτός από τη Στοκχόλμη, για πείτε όσοι πάτε να τους δείτε, σε ποιες πόλεις θα είστε… Άντε γιατί πολύ άργησα…
Εγω μαλλον μονο Λονδινο
Δεν έχει και κανά 2ο leg ρε γαμώτο Ευρώπη να έχουμε επιλογές… Από το 2016 μάλλον πάλι…
Εγω ειμαι ανεμσα σε Γερμανια Αυστρια και Αγγλια. θα δειξει. Μαλλον για Λονδινο το κοβω να παω για ενα τριημερο μιας και εχουμε φθηνα εισητηρια απο Τσεχια με Ryanair!
Καλά θα κουβαληθούν πάλι?
Μα τον θεό της αρπαχτής πια
Στην Πραγα εχει με 60 ευρώ !! Προλαβετε!
Πραγα εξαντληθηκαν μεσα σε 2 μερες
Με κοβω για Βιεννη
Κονομημένα παιδία. :dance:
Γραψε open letter στον angus με τα παραπονα σου,ανοιξε και ενα online petition για να σταματησουν τις αρπαχτες.