Τώρα πια πάει.
DDDDC.
AC/DC TO RESCHEDULE UPCOMING U.S. TOUR DATES
SINGER BRIAN JOHNSON ADVISED BY DOCTORS
TO DISCONTINUE TOURING
AC/DC are forced to reschedule the 10 upcoming dates on the U.S. leg of their ?Rock or Bust? World Tour. AC/DC?s lead singer, Brian Johnson, has been advised by doctors to stop touring immediately or risk total hearing loss.
:?
Ε πάει για να έχουν σε κάθε στάση άλλον τραγουδιστή και μετα γιόκ .θα δείξει , οι θρύλοι ειναι πάντα ζωντανοί
Γραψε τώρα εσύ open letter να σταματήσουν τα ξεφτιλίκια γιατί βλέπω guest singer την Πάολα στο τέλος.
Δεν εχω γραψει κατι απο οταν εσκασε η ειδηση γιατι δεν ειναι κατι επιβεβαιωμενο αλλα οταν το διαβασα παγωσα. Αν παρουν αλλο τραγουδιστη και συνεχισουν την περιοδεια θα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ξενερες που θα μου εχει προκαλεσει η μουσικη που αγαπαω.
Dave Evans τιμής ένεκεν…
Υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα ειναι ο Axl Rose τελικά (για τις 10 συναυλίες που απομένουν).
Μεγάλη μαλακία αν γίνει αυτό το τελευταίο.
AXL ζουμε στους AC/DC να σε δουμε.Τραγελαφος η κατασταση στο συγκροτημα.Whole lotta rosie,riff raff τα ειχε τραγουδησει καλα ο AXL…
Βγήκαν κάτι φώτος να βγαίνουν από το ίδιο προβάδικο-studio τώρα αν είναι fake ή όχι dunno …
Αν το κάνουν (ηρέμησε μην το κάνεις) θα έχουν ξεπεράσει σε κατάντια τους Σκουορπιουνς.
Πιο σοβαροί και οι ντρούλιδες πια? Αν είναι δυνατόν!
ο Αξελ θα ειναι
Ηθελημένα δεν σχολιάζω τόσο καιρό για τα τεκτενόμενα στο αγαπημένο μου συγκρότημα και ούτε τώρα θα το κάνω… Πολλές οι φήμες και τα κουτσομπολιά και τίποτα επίσημο ακόμα, οπότε θα επιλέξω στάση αναμονής…
Το μόνο που θα πω είναι πως αν ο Axl είναι ο τραγουδιστής για τις 10-12 συναυλίες που αναβλήθηκαν, μπορώ να το δεχτώ για λόγους συμβολαίων ίσως κλπ… Αν όμως αυτό είναι μια πιο μόνιμη λύση (που δεν νομίζω γιατί έχει και tour με GnR) τότε υπάρχει πρόβλημα, κάτι που άρχισε να διαφαίνεται όταν ο αρχηγός καθηλώθηκε και δεν μπορούσε πλέον να κρατάει τα λουριά…
Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα σχόλια μετά από επίσημες ανακοινώσεις και όχι δηλώσεις εντυπωσιασμού από διάφορους κωμικούς και τραγουδιστές Isnogood…
Αναρωτιέμαι τι ανάγκη έχουν τα λεφτά οι acdc και ξεφτιλίζονται έτσι στα γεράματα…Έπρεπε να είχε πέσει ηλεκτρικό ρεύμα να τους κάψει όταν τόλμησαν να αντικαταστήσουν τον Malcolm.
Αυτο ακριβως. Γιατι?
Σε καταλαβαινω και εγω το ιδιο νιωθω και περιμενω καποια επισημη ανακοινωση για να εκφρασω με σιγουρια την γνωμη μου αλλα ολα δειχνουν οτι θα ειναι μαζι τους ο Axl για τις 10 συναυλιες που εμειναν και τα συμβολαια δεν μου λενε τιποτα, τι σχεση εχει ο Axl να τραγουδαει στους AC/DC?
Πείτε μας εσείς ποιον προτείνετε για αντικαταστάτη του Brian Jonhson. Δεν ξέρει ο Angus Υοung και ξέρουν οι Έλληνες ροκάδες του internet. Επίσης έπρεπε να είχε πέσει ηλεκτρικό ρεύμα να τους κάψει όταν αντικατέστησαν το Bon Scott.
Ντάξει κουλ, τα ίδια νιαουρίσματα στη φωνή θα ακούτε με Αξλ
Συμβολαια και μαλακιες.
Αν ημουν τοσο πλουσιος, θα χαλαγα τα μισα σε αποζημιωσεις απο το να ξεφτιλιζομαι με τον Αξλ.
νταξει το πανε φαση κασινααααα χανηηηηηηηηηηη,ακσλ ειναι φρογκ σταρ οποτε πουλαμε καλυτερα το προιον
Κανέναν. Ας τον περιμένανε.
EDIT:
Τότε ήταν 25 χρονών ο Angus. Είχαν πράγματα να δώσουν καλλιτεχνικά και φάνηκε και από τη συνέχεια. Τώρα, έχουν να πάρουν τα λεφτά μας και να χαλάσουν την υστεροφημία τους. Προφανώς το πρώτο τους ενδιαφέρει περισσότερο. Ίσως και αποκλειστικά. Δικαίωμά τους.