Κανέναν…
Ή…
Βσκ, γιατι έχετε φρικουλάρει τόσο. Δικιά τους είναι η μπάντα όποτε θέλουν την σταματάνε, όποτε θέλουν την έχουν με όποιον θέλουν. Προφανώς δεν νομίζω να θέλουν να γίνουν ρόμπα. Λογικά για 10 gigs ή ίδεα είναι OK, είναι καλώς η κακώς αστέρας ο AXL, επομένως θα πάει κόσμος. Που μπορεί να ζήταγε επιστροφή. Το οτι έχεις λεφτά δε σημαίνει και κάτι. Τα μισά στα τσιμπάει η εφορία, και όταν είσαι σε ένα επίπεδο Χ, το κόστος ζωής σου είναι μεγαλύτερο. Πχ ο Johnno έπαιρνε ακριβά αμάξια κτλ. (που αν χρειαστεί μπορεί να πουλήσει)Δεν νομίζω 10 gigs ότι θα τους ζημιώσουν. Αντίθετά θα τους δώσουν χρόνο να δούν τι θα γίνει με τον Joηnno. Αυτά.
Angry και Storace καλές περιπτώσεις. Αλλά μακρία για να τους τρέχουν τώρα επιτόπου Αμερικές και να μαθαίνουν το σετ κτλ. Ο άλλος ήταν κοντά και πιθανά “conditioned” επειδή έχει tour.
Αυτο ακριβως, δεν συγκρινονται οι 2 περιπτωσεις. Δηλαδη αν ελεγαν οτι θελουμε να περιμενουμε μεχρι να δουμε πως θα παει η κατασταση της υγειας του Brian θα τους ελεγε κανεις τιποτα?
Εγώ θα έλεγα αυτόν που λέει για την φέτα Ήπειρος χωρίς αλάτι στην διαφήμηση.
Έχει τραχιά φωνή και θα είναι και κοντά στην ηλικία.
Ευτυχώς του έχουμε δει σε σοβαρά tour οπότε κάτι προλάβαμε πριν αρχίσουν τις αρλούμπες.
Είναι επίσημο πλέον. Πάμε μωρή μπαντάρα!
Έπαιξε ο Angus πριν μαζι με τους GnR στο Coachella τα Whole Lotta Rosie και riff raff
Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε…
Οποτε ολα γινονται,συμφωνα με την ανακοινωση,γιατι εχουν συμφωνηθει και θα υπαρχει μεγαλη χασουρα σε εσοδα αν ακυρωνοταν το tour.Λογικο το βρισκω,αλλα δυστυχως η επιλογη του frontman δεν ειναι και η πιο καταλληλη για να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της δισκογραφιας και του μεγαλου setlist των AC/DC.
Hδη βλεποντας Coachella 2016,εχει λαχανιασει στα μισα του σετ ο Axl.
Επειδή πολλοί ζητούσαν τη γνώμη μου για τα τελευταία γεγονότα στους AC/DC, είτε με pm εδώ, είτε με προσωπικά μηνύματα στα υπόλοιπα social media, είπα να την καταγράψω, να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου για το θέμα και να τις δω γραμμένες στο ψηφιακό χαρτί… Μπορείτε να βρείτε την άποψή μου για τα θέματα που απασχολούν την μπάντα τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια στο link που ακολουθεί…
http://www.wickedrodeo.com/driving-black-ice-true-acdc-fan-opinion/
ποσο πολλοι δηλαδη;
Κανονικά πρέπει να εμφανιστεί ο Bon Scott και να τους πνίξει έναν έναν. Όλα τα υπόλοιπα είναι θλιβερά…
Ναι αλλά αν κάνουν τουρ στα Τρίκαλα θα πάτε όλοι σαν cacofiend .
Τους τουμπεκιασε ολους ο μαγκας! Πολυ σωστος! :thumbup:
[FONT=Trebuchet MS]Μιλάμε για φοβερό τουμπέκιασμα. Ο τύπος που προτείνει να κρίνουμε με ψυχραιμία,είναι ο ίδιος που θα ριχνε ροχάλα στον Αξλ.Επίσης παραθέτει ακλόνητο επιχείρημα ότι αφού είναι παρόμοιας ηλικίας,έχουν τα ίδια ακούσματα και θα συνεννοηθούν καλύτερα. Προφανώς πιστεύει ότι με τους υπόλοιπους Guns τα έβρισκαν μια χαρά και ότι για να συνεννοείσαι με κάποιον τα ακούσματα και η ηλικία παίζουν σημαντικό ρόλο. Επιεικώς άθλιο κείμενο. [/FONT]
Δεν λατρεύω τίποτα περισσότερο από το επιχείρημα που χρησιμοποιείται για πολλούς μουσικούς ότι έχουν μαζέψει αρκετά λεφτά και τι να τα κάνουν τα περισσότερα.
Και οι απόψεις του καφενείου παραμένουν κραταιές… Δυστυχώς…
Δεν διαφωνώ με όλα όσα γράφει, αλλά η τέχνη του γεμίζω γραμμές με “δικέ μου”, “τα αλάνια”, “ώπα ρε φιλαράκι”, “χεστηκε η φοράδα στ’ αλώνι” και άλλα πολλά τέτοια click-and-νεολαία magnets εις το πολλαπλούν είναι τουλάχιστον αηδιαστική… Τόσες γραμμές για να γράψεις κάτι που γράφεται και σε δύο προτάσεις… Bad move… Δικέ μου… Αγάπη μόνο, ποπ αρακά και σμουτς στα μπράτσα…
Άντε μου γίναν όλοι ειδικοί δια της “κράζω τους κράξοντες” οδού… Ανέβηκε level αυτή η γλοιωδιά, δεν μπορώ να πω…
*Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ, δεν διαφωνώ με όλα όσα λέει… Έχω γράψει την άποψή μου για το θέμα…
Απο τη στιγμη που δινουν πισω τα λεφτα σε οποιον εχει ηδη βγαλει εισιτηριο και δε θελει να δει αυτο που θα παρουσιαστει, για μενα κερδισαν ενα point.
Αυτό βέβαια θα ίσχυε αν το έπραττε η ίδια η μπάντα και όχι ένας [U]μεμονωμένος[/U] διοργανωτής σε μια [U]συγκεκριμένη[/U] χώρα. Γιατί απο αυτής της απόψεως και επί του συγκεκριμενου θέματος, δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ακόμα…Ίσως αν γίνει σε πολλές χώρες ε, τότε κάτι μπορεί να πάρει το αυτί του Angus και να ιδρώσει λιγάκι.