AC/DC Rock Or Bust Tour

Ίσως γίνει και για άλλες συναυλίες ρε. Εγώ πιστεύω ότι σχεδόν κανείς δε θα γυρίσει τα εισιτήριά του.

Μέσα έπεσες λέμε!

Από το ίδιο άρθρο: "…AC/DC biographer Jesse Fink called it “the worst decision AC/DC has ever made. Fans are pretty disgusted… [B]AC/DC is all about the money now[/B].”

Ενώ πριν το έκαναν αφιλοκερδώς…υποκρισία ή μειωμένη αντίληψη?

Έγινε και σε άλλες συναυλίες και σιγά μην ασχοληθούμε με τους ανύπαρκτους Βέλγους.

Δεν τα πηγε ασχημα ο Rose τελικα,το βγαζουν το tour κουτσα στραβα.

Γατάκι Axl Rose, μόνο Blackie Lawless ρε!

Μια χαρα εχει ανταποκριθει ο Axl στον ρολο του,ειπε και if you want blood.

Να πω οτι δεν το περίμενα αλλά ο Axl γαμάε και δέρνει στα τραγούδια του Bon

Εγώ για τα τραγούδια του Bon δεν εκπλήσσομαι και τόσο, έλεγε ορισμένα και με Guns και τα έλεγε πολύ ωραία. Γενικώς δεν περίμενα να είναι σε τέτοια φόρμα πάντως. Αν με βόλευε, θα ήθελα να δω αυτή τη σύμπραξη, AC/DC με τραγουδιστή τον Axl.

Τους είδα τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο:). Καταπληκτική συναυλία.:smiley: Πολύ καλή η φωνή του Άξλ και φαινόταν ότι το διασκέδαζε πολύ.:slight_smile: Για τον Άνγκους απλά σεβασμός!!! :)Είχα και την τιμή να βγάλω φωτογραφία μαζί με τον Θεό :smiley:

Μετα και την “παραιτηση” του cliff,δεν νομιζω οτι ο angus εχει τα περιθωρια να συνεχισει την μπαντα ειτε με tour,ειτε με νεο υλικο κλπ.Χωρις williams,brian,phil,το original line up παει περιπατο και μετατρεπεται σε ενα angus young & friends band.

O AXL την δουλεια που ηταν να κανει την εκανε με επιτυχια και μαλιστα πιασανε κομματια που ειχαν να ακουστουν πανω απο μια 15ετια,βλεπε problem child,live wire,if you want blood.

Πάντως είναι τρομερό ρε γαμώτο, ενώ επί 30 χρόνια είχαν σταθερό line-up, με την εξαίρεση της παρένθεσης αλλαγής drummers το διάστημα '83 με '95, έπεσε περονόσπορος.

Τους ειδα στη Washington, Τρομερή συναυλία. Ίσως η καλύτερη από τις επτά που τους έχω δει. Τρομερός ήχος, απόδοση , σετλιστ. Μέχρι τέλους οι καλύτεροι

Υ.Γ: Καλά στο live wire ανατριχίλα

Με τις εξελιξεις στο συγκροτημα δεν ξερω αν θα πηγαινα να τους δω ακομα και αν επαιζαν στην Ελλαδα… Οι AC/DC ειναι στην 5αδα των αγαπημενων μου συγκροτηματων οποτε μπορει ευκολα να καταλαβει κανεις ποσο εχω χαλαστει με το ολο σκηνικο που επικρατει.

Παντως για αν ειμαι δικαιος και ειλικρινης, ειχα ακουσει απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφορησαν video με τον Axl αρνητικα προκατειλημμενος και οφειλω να ομολογησω οτι με εξεπληξε… Τοσο στα τραγουδια του Brian οσο και σε εκεινα του Bon Scott ειναι παρα πολυ καλη η αποδοση του.