AC/DC Tribute LIVE, Σάββατο 02/03/13 @ Lazy Club Βριλήσσια

Oι Big Ballz ? The Ultimate AC/DC Tribute Band θα είναι το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Lazy Club στα Βριλήσσια (Λεωφόρος Πεντέλης 1, Αττική Οδός Εξ.12).
Οι πιστοί των AC/DC αλλά και όλοι οι φίλοι της καλής Rock μουσικής έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ακόμα εκρηκτικό Σαββατόβραδο παρέα με αγαπημένα τραγούδια. Όλες οι επιτυχίες αλλά και σπάνιες εκτελέσεις της σούπερ-μπάντας των Αυστραλο -Βρεττανών ρόκερ θα ακουστούν LIVE μπροστά στο κοινό με τον μοναδικό ήχο και την αυθεντική AC/DC ατμόσφαιρα έτσι όπως ΜΟΝΟ οι Big Ballz μπορούν να αποδώσουν.
Το Σάββατο 2 Μαρτίου λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Big Ballz σε ένα φουλ AC/DC set και να ζήσουμε μια ιδιαίτερη όσο και μοναδική εμπειρία ακούγοντας τραγούδια που σπάνια παίζονται LIVE σε μια αυθεντική και δυνατή Rock βραδιά στον ιδανικό χώρο του Lazy Club στα Βριλήσσια.

Οι “Big Ballz the Ultimate AC / DC Tribute Band” σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2008, από 5 πολύ έμπειρους μουσικούς, που έχουν εργαστεί με διάφορα συγκροτήματα και γνωστούς καλλιτέχνες την τελευταία δεκαετία. Ο Rich Melville στο μπάσο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο Μιχάλης Κυριακίδης στη σόλο κιθάρα, γεννήθηκε στον Καναδά και μεγάλωσε στην Ελλάδα , ο Στέργος Βόλας στα φωνητικά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, του οποίου η φωνή έχει χαρακτηριστεί ως σχεδόν ταυτόσημη με του Bon Scott, ο Στέφανος Παυλάκης στην ρυθμική κιθάρα, επίσης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, και ο Niko Menem, γεννήθηκε και μεγάλωσε επίσης στην Ελλάδα στα τύμπανα.

Η Big Ballz φέρουν τον ιδανικό “vintage” ηχητικό εξοπλισμό, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιούσαν οι AC / DC στα πρώτα χρόνια τους, επιτυγχάνοντας έτσι την ακριβή ήχο της κιθάρας και του μπάσου. Ο δε τραγουδιστής τους, έχει χαρακτηριστεί ως «κλώνος» του Bon Scott και η μοναδική φωνή του ακούγεται σχεδόν το ίδιο!! Βήμα-βήμα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν την αυθεντική αίσθηση και να εκτελούν σχεδόν πανομοιότυπα τα τραγούδια του παγκοσμίου φήμης Αυστραλιανού Rock συγκροτήματος, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Οι Big Ballz έχουν δώσει πολλές παραστάσεις τα τελευταία 5 χρόνια σε διάφορες πόλεις και χώρους όπως και έχουν αποκτήσει ένα ισχυρό όνομα ανάμεσα στις ελληνικές tribute bands. Ξέρουν ακριβώς 100% πως να σας φέρουν πίσω στην αυθεντικότητα της εποχής του Bon Scott και εγγυώνται μια αξέχαστη βραδιά με ένα σετ από τα καλύτερα τραγούδια των AC / DC!
Let There Be Rock …

  • Volas Στέργος - Vocals (Volt, Bad Medicine, Αίολος, Acoustic Quartet, Άκρως Απόρρητον, Χρυσώ Σταματοπούλου & The Golden Ravens κλπ.)
  • Mike Κυριακίδης - Κιθάρα (Order Of The Ebon Hand, We Govern We, Οι Άθλιοι tou Ούγκο, κλπ.)
  • Steve “Doc” Παυλάκης - ρυθμική κιθάρα
  • Rich Melville - Bass (Dicken?w Zoo, Bold As Love, Johnny and the Cadillacs, Scythe,κλπ.)
  • Niko Μένεμ - Τύμπανα (Kalamazoo, Toxic Forest, Μιχάλης Ρακιντζής, κλπ.)

Μουσικοί που έχουμε "Rock ?N? ρολάρει " στο παρελθόν:

Πάνος Gkion - κιθάρες.
Νick Ταύρης - Τύμπανα (Dicken?s Zoo, Skythe).
Mark Cross - Τύμπανα (Outloud, Firewind, Helloween, Metalium, Kingdom Come, Nightfall).
Βασίλης Κόττος - Κιθάρες (Johnny and the Cadillacs, Texas Brothers).