AC/DC Tribute - Live - BIG BALLZ στο Lazy club στα Βριλήσσια

Ετοιμαστείτε για ωμό, αυθεντικό ΡΟΚ. Για το χειμώνα που ξεκινά, πρώτη φορά στην Αθήνα, οι "BIG BALLZ ? The Ultimate AC/DC tribute Band? το Σάββατο 31/10/2009 θα είναι στο LAZY CLUB ? Λεωφόρος Πεντέλης 1 Βριλήσσια ? Αττική Οδός έξοδος 12.
Πάρτε μια ιδέα από το «playlist»:

LIVE WIRE
SHOT DOWN IN FLAMES
HELL AIN’T A BAD PLACE TO BE
SIN CITY
WALK ALL OVER YOU
BAD BOY BOOGIE
THE JACK
IF YOU WANT BLOOD
GIRLS GOT THE RHYTHM
IT?S A LONG WAY TO THE TOP
WHOLE LOTTA ROSIE
ROCK ?N? ROLL SINGER
YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG
DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP
RIFF RAFF
ROCK ‘N’ ROLL DAMNATION
T.N.T.
BABY PLEASE DON?T GO
TOUCH TOO MUCH
BIG BALLS
HELL’S BELLS
BACK IN BLACK
HIGH VOLTAGE
RIDE ON
ROCK ?N? ROLL TRAIN
THUNDERSTRUCK
LET THERE BE ROCK
HIGHWAY TO HELL

Λεπτομέρειες στο site: http://www.myspace.com/bigballztribute

Get Ready To Rock!!!

Θα είναι και το HALLOWEEN οπότε ετοιμάζονται εκπλήξεις!!!

αντε ,καιρός ήταν βρε παιδί μου…πέρασαν πολλοί μήνες από τον Μάϊο :smiley:

το Soul Stripper δεν βλέπω πάλι :smiley:

θα αναβοσβήνει πολύ κέρατο το Σάββατο!!!

[SIZE=“3”]ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ[/SIZE]:smiley: Θα περασουμε τελεια, οτι πρεπει ειναι, μεχρι να δουμε αν θα μας ξαναρθουν η αν θα το ψαξουμε να τους ξαναδουμε στο εξωτερικο…

Χα χα!!! ΝΑΙ !!! Έχεις δίκιο!! Το soul stripper δεν είναι από ότι βέπω στο playlist. Αλλά έχουν γίνει αλλαγές γενικά και θα γίνει ΧΑΜΟΣ!!!Λοιπόν, στο επόμενο Soul Stripper θα είναι η πρώτη επιλογή!!!

Ξερει κανεις τροπο να πας εκει με μεταφορικα μεσα?

υποκαταστατο!!!καλη φαση θα ειναι!!

Δυσκολο εκεί πάνω δεν ξέρω! Μόνο λεοφωρεία αν έχει για Χαλάνδρι - Πεντέλη ΤΗΛ. 2106895535. Αν θες πάρε ίσως ξέρουν καλύτερα!
Μάλλον είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό υποκατάστατο. Όσοι δε το έχουν δει, παθαίνουν ένα μικρό σοκ… στην αρχή!!! Σίγουρα καλή φάση!!!

Πρωτη φορα στη Αθηνα?:-k Φανταζομαι εννοεις “για τον χειμωνα που ξεκινα” γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος πως σας ειδα την προηγουμενη χρονια ακριβως στο ιδιο μερος!:-s:D

Ξεκιναμε και εμεις σε λιγο, καλη διασκεδαση σε ολους…:D:drunk::bounce:

Περασα πραγματικα τελεια, ενα [SIZE=“4”]ΜΕΓΑΛΟ [/SIZE]μπραβο στα παιδια του συγκροτηματος για την εξαιρετικη τους εμφανιση. Καταφεραν να ‘‘αιχμαλωτισουν’’ το κλιμα των τραγουδιων των AC/DC με τον καλυτερο δυνατο τροπο, μας εκαναν να χτυπηθουμε και να χυσουμε πολυ ιδρωτα και ο ηχος τους ηταν πολυ καλος. Φαινοντουσαν να το διασκεδαζουν και οι ιδιοι και αυτο ειναι παρα πολυ σημαντικο… Και το μεγαλυτερο highlight της βραδιας η [SIZE=“4”]Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η [/SIZE] ομοιοτητα της φωνης του τραγουδιστη με του Bon Scott…8O Στην αρχη επαθα την πλακα μου, δεν το περιμενα αυτο…:? Πραγματικα εκλεινα τα ματια και ακουγα μονο την φωνη και ηταν λες και ακουγα τον Bon Scott… Μπραβο σου ρε φιλε, που μας ταξιδεψες εστω και νοητα σε κατι που δεν καταφεραμε να ζησουμε…:cry: Ακουσαμε και κυριως τραγουδια της Bon εποχης που δεν υπαρχει περιπτωση να τα ακουσουμε live απο τους AC/DC. Μπραβο ρε μαγκες, καλη συνεχεια σας ευχομαι και θα σας ξαναδω σιγουρα…

Πω ρε πούστη, κι έψαχνα πού να βγω εδώ κοντά χθες

ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά στο κοινό, που δημιούργησαν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα συναυλίας, με σημαίες, πανώ, κερατάκια, μπλούζες, κιθάρες, καπελάκια, στολές, μέχρι και… σχολικές τσάντες(!!!). Πολύ χτύπημα, τραγούδι, φωνές κλπ κλπ… Αϊντε και στο επανειδείν σύντομα!!!